|
|
| Autor |
Zpráva |
Lenka P. Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 5:52 am Předmět: Telefonni karty |
|
|
| Chtela jsem se zeptat, kdo ma jake zkusenosti s predplacenyma kartama na volani do CR. V kazdem state jsou pry k dostani jine (ja jsem na Floride) a nekere ti strhavaji z celkoveho poctu hodin poplatky, zatimco jine ne. Takze je nakonec vyhodnejsi koupit tu obsahujici sice mene hodin, ale za to bez poplatku. Takze... Jaky karty jsou nejvyhodnejsi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 8:56 am Předmět: Re: Telefonni karty |
|
|
| Lenka P. napsal: | | Chtela jsem se zeptat, kdo ma jake zkusenosti s predplacenyma kartama na volani do CR. V kazdem state jsou pry k dostani jine (ja jsem na Floride) a nekere ti strhavaji z celkoveho poctu hodin poplatky, zatimco jine ne. Takze je nakonec vyhodnejsi koupit tu obsahujici sice mene hodin, ale za to bez poplatku. Takze... Jaky karty jsou nejvyhodnejsi? |
Jestli nepotrebujes nutne volat nekde z budky z ulice, tak se vykasli na telefonni karty a volej pres internet. Je to nejlevnejsi. Nejznamejsi je asi Skype (www.skype.com), kde se da na pevnou do CR volat asi za 2 centy na minutu. Nebo si porid VoipBuster. Kdyz si zaplatis 1 euro, tak muzes volat na pevnou zadara (www.voipbuster.com). Tam ale potrebujes pripojeni aspon 256/128. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka P. Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 9:29 am Předmět: |
|
|
| Diky za tipy. Volani pres internet jiz pouzivam, stejne tak jako videochat atd.(mimochodem skvela vec), ale chtela jsem prave neco, abych nebyla vazana na PC, mohla volat kdykoliv z mobilu a nemuset se omezovat. Ted mam tarif se zvyhodnenym volanim do zahranici, ale predplaceny karty jsou prece je porad mnohokrat vyhodnejsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 786 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Dobre karty na volani z mobilu do CR na pevnou linku byly vzdycky na annako.com. Pokud volam do CR na mobila, tak pouzivam vetsinou kartu od TransCommunications, ale tu uz jsem dlouho nikde nevidel, tahle karta se mne taky osvedcila na volani z budky a dala se rychle a bezpecne obnovit. Vetsinou ale staci napochodovat do nejakeho obchodu pro latinos, tam se vzdycky par dobrych karet na volani z budky nebo mobila najde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: 33131
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 3:17 pm Předmět: Re: Telefonni karty |
|
|
Ja pro volani z FL do CR pouzivam www.uniontelecard.com Mega Clean & Stable: 2.37c/min na pevnou linku.
Nabizeji i karty s levnejsi sazbou, ale tam se potom uplatnuji ruzne poplatky.
Nekde tu meli ve vyloze poster na Florida Star calling card, ktery uvadel sazbu pro volani na mobil v CR 9c/min, ale nebyly tam napsane dalsi podminky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|