|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1169 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 11:27 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | jj chlapi. kdo ma co jist, ma bankovni ucet, pocitac , pripojeni na net, auto, lednicku a TV, tak opravdu patri mezi smetanku tohoto sveta
tak si to uz sakra vsichni uvedomime? a dozijem si tento zivot v poho a bez zbytecnych financnich nervu? ... |
Ty nejsež ženatý, viď? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 03, 2005 8:35 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | jj chlapi. kdo ma co jist, ma bankovni ucet, pocitac , pripojeni na net, auto, lednicku a TV, tak opravdu patri mezi smetanku tohoto sveta
tak si to uz sakra vsichni uvedomime? a dozijem si tento zivot v poho a bez zbytecnych financnich nervu? se vsema s nama do Tibetu mezi ty rozesmaty mnichy!!!!!! ti by nam vysvetlili, k cemu jsou ty za*rany prachy  |
Jo,prachy nejsou vse,ale jsou skoro vsechno.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne říjen 16, 2005 4:50 pm Předmět: |
|
|
You are today where your thoughts have brought you;
you will be tomorrow where your thoughts take you.
-James Lane Allen |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Ja osobne se uz dva mesice zivim pouze tim, ze investuju prachy(cca 5000$) do autosurf programu, hodi mi to zhruba 1200 mesicne, uvazuju, ze se presunu nekam do Ekvadoru nebo tak neco a budu jen surfovat a odpocivat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 11:32 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Ja osobne se uz dva mesice zivim pouze tim, ze investuju prachy(cca 5000$) do autosurf programu, hodi mi to zhruba 1200 mesicne, uvazuju, ze se presunu nekam do Ekvadoru nebo tak neco a budu jen surfovat a odpocivat |
A o autosurf program mame rict tobe,ze?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
Autosurf je podvod. Penize nabyte podvodem jsou jako zkazena voda ve studni. Nici ti to karmu a jednou se ti to nejak vrati. Nedoporucuji takto podnikat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomas Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 2:12 am Předmět: ty jsi to zkousel? |
|
|
Ahoj, nechci se do nikoho navazet, ale ja se autosurfama zivym take. Neni to zadny podvod, protoze jsou opravdu spolecnosti, ktere plati . etsinou ty, ktere jsou certifikovane u NETBIA. Priznavam, uz jsem take zahucel, kdyz jse svoje penize nedostal, ale mam jich vybranych par, a ty plati uz roky. Kazdy den sice pribiva tisice autosurfu a HYIPu, ale jsou mezi nimy, kteri to mysli vazne. Ono je jednoduche rici, ze je to podvod, protoze nekdo nekdy nedostane penize, ale je to to same, jako cesti bosove, kteri plati a jsou i TI (coz je smutne) ze neplati . Staci jenom hledat a jde to, ale pokud si nekdo mysli, ze se proste penize na internetu vydelat nedaji a ze jdou penize vydelat jenom praci, tak nema cenu dal neco rozebirat. Kdo ma zajem, velice rad mu poradim, protoze autosurfy delam uz hodne dlouho. Muzete mi napsat na Email@Smazan.cz. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út leden 10, 2006 7:45 am Předmět: |
|
|
Autosurf je podvod, protoze generuje falesne navstevniky webovych stranek a nechava si platit od reklamnich spolecnosti ktere o tom nevedi.
Je to nejvetsi marketingova svinarna kterou znam a kdo to dela musi byt od prirody svine. Jen jeste reknu jak to probiha pro ty co to nevedi.
Prihlasite se do autosurfu, nainstalujete si jejich programek a vas pocitac se zacne chovat jako bezny internet uzivatel a zacne surfovat "urcene stranky" na kterych jsou bannery ktere vydelavaji podle navstevnosti.
Dalsi moznost je to ze webmaster vyrobi stranky, prihlasi se u nejake reklamni spolecnosti jako je treba fastclick.com, kteri dobre plati za navstevniky kteri shlednou jejich bannery, pak da jejich bannery na stranky a prihlasi se do autosurfu aby vygeneroval navstevnost, samozdrejme falesnou.
Tohle je normalni podvod o kterem si jen Cech muze myslet ze to neni nelegalni.
Cas od casu nekoho z webmasteru vyhmatnou a musi stranky prestehovat na jinou domenu. Jestli nekdo z webmasteru nahodou zapomel svoji original US adresu u registratora domeny, tak se muze tesit na pozvanku k soudu.
Take surfari jsou cas od casu vyhmatnuti a musi zmenit IP, tj. ISP (internet service provider).
A kdo to vsechno plati? Vetsinou firmy ktere si zadali reklamni kampan u fastcilck.com
V celku to je nemozne postihnout, protoze vetsina autosurfaru maji zakladny v zemich tretiho sveta kde normalni zakony neplati. Jde ale o pocit, pocit ktery se vam bude vracet i kdyz na nej nebudete chtit myslet, pocit ktery vznikne pri myslence kolik lidi jsem uz timhle podvedl, pocit uvedomeni ze patrim mezi krivaky, podvodniky teto spolecnosti.
Jinak proti autosurfu nic nemam, jestli dokazete zit s timto pocitem bezte do toho.
Naposledy upravil miro dne st leden 11, 2006 5:21 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st leden 11, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
Hm, co dodat?
Nejlepsi je surfovat na prkne na Hawaii
Autosurf muzete prekroutit jak chcete, podat to jakkoliv lidsky, logicky a mile, ale to nic nemeni na tom, ze je to opravdu sprostej podvod. Ty penize jinych, vam v te chvili opravdu NEPATRI! To je prece jasne, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomas Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 4:01 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: |
Prihlasite se do autosurfu, nainstalujete si jejich programek a vas pocitac se zacne chovat jako bezny internet uzivatel a zacne surfovat "urcene stranky" na kterych jsou bannery ktere vydelavaji podle navstevnosti.
. |
Tak tedkon je mi jasne, ze autor nevi o co jde. Koncim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 4:16 pm Předmět: |
|
|
| tomas napsal: |
Tak tedkon je mi jasne, ze autor nevi o co jde. Koncim  |
Klidne rekni svuj nazor, od toho je forum, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
saša Anonymní
|
Zaslal: út duben 03, 2007 4:49 am Předmět: penize? na co jsou? |
|
|
| no penize je třeba, nevim jak kdo je stary kdo jsem chodí mě je 23 a už 4 roky podnikam. Chci upozornit že nejsem syn podnikatele ani něco podbného. Jsem takový samouk který přečne hodně knih o podnikani, učise různé finty ... zbohatnout v dnešní době není problém !!! myslite si že lidi kupují auta za 2 mil ? bylbost stači koupit auto z exekuce za 200 tis myslite že lidé si vydělají normali prací 10 mil na barák ne prvně koupi třeba byt za 600 tis na ktery si vemou hypošku ručí bytem zrekonstruuji ho vybavi a prodaji jako vybaveý manažerský byt za 2 mil a lidi to koupi ... je toho strašně hodně jak si vydělat a nemit ani 1 kč ja třeba osobně jsem měl peníze špatně jsem zainvestoval a projel jsem skoro půl milionu ted jsem vmínusu ale už se zase blížím hodně do plusu člověk pokud chce vydělat balík peněz musí umět rizkovat přemýšlet a nedělat si nic z toho že třeba zrovna ted projel 5 milionu ale tim se přece učí ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
croft Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 11:43 pm Předmět: Potřebuji investovat a samozřejmě vydělat. |
|
|
| Moc rád bych poznal osobně uživatele sašu. Potřebuji poradit. croft@seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cormoran Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2007 12:01 am Předmět: Re: penize? na co jsou? |
|
|
| Svým způsobem máš pravdu ale má to jeden háček,nemáš nikde zaručeno že prodávanou nemovitost prodáš do půlroku a nebo ještě dřív,pokud se to podaří a daří se je pravda že můžeš vydělat mega i víc během krátké doby.pokud se dařit nebude tak se rok budeš nebo i víc budeš chodit pást.ideální stav nikdy není,jednou to jde a pak zase ne............ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ceskyhonza Anonymní
|
Zaslal: út březen 11, 2008 6:33 am Předmět: podnikani kolem motorek |
|
|
| Zdravim vsehny,chtel bych se zeptat uzivatele Sasi jestli by mne treba nemohl poradit s jednou veci ohledne podnikani muj email je h.zajda@seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|