Radek Kuchta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Radek Kuchta
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2005 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic, koncim, nema to tady smysl. Psal jsem tady o Radkovi, ze je to hajzl, ktery mne okradl a to pro lidi, kteri s nim prijdou do kontaktu aby si jednoduse dali pozor. Nemohl jsem nereagovat na Radkovi prispevky, jak je ferovej a skvelej kluk. Svoje problemy si vyresim sam a takove kecy, stav se, zavolej mu a promlum si snim.... Myslite, ze jsem to nezkousel, ale kdyz vam nekdo nechce vratit vase prachy, zapira se, nezveda telefony.... tak zadna slova a snaha vyresit to v poklidu nepomohou. Nekde jsem tady na strankach Chicaga cetl prispevek od nejakeho kluciny, ze co Cech to zlodej. Ne, ze by kazdy Cech v Americe byl smejd, ale opravdu je jich tu hodne a clovek si musi davat pozor. Je smutne kdyz krajan okrade krajana. Timto tady koncim , uz mne nebavi cist prispevky lidi, kteri o tom vi prd, ale tvrdi , ze lzu. Kazdy ma vlastni rozum tak at si udela predstavu sam. Dobrou noc
XXX
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 7:16 pm    Předmět: bla bla bla bla.......... Odpovědět s citátem

No jak si to tu ctu tak jsem presvedcen ze si fakt hlupacek.Prestan tu plakat jako malej kluk at uz si o penize prisel nebo ne.Ja si myslim ze jen ten co o neco prijde tak je strasnej dobrak ale jak ma kazdej prilezitost druheho obrat tak ani minitu nevaha.Ted tu volas po strasne velkem krajanstvi a ze chces lidi varovat aby se take nenechali dobehnout.To jsou jen hloupe povidacky,kdo vi co ty jsem za ptacka a nezverejnis sve plne jmeno.On by te nekdo mohl zrovna tak jako ty nekoho narknout z podvodu co?On ten Kuchta sve ktomu napsal a uz se nato vyprd, to proto ze asi vi ze to jsou bludy.Tak se seber chudacku a chovej se jako chlap a prestan plakat,kdo vi jestli ty mas vubec nejakej duvod.Ja jsem uz potkal hodne lidi jako asi budes ty,oni porad plakali a samy to jsou pekne kurvy!Radku Kuchto ja bych se na toto v vysoka V..... !Ahoj XXX
Jirka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hey lidi, co je stou holcinou co to zacala?ta nema co rici?nebo ji to uz nezajima?To vypada ze to byl planej poplach.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MARTINE,TY NEVIS KDO JSEM,NIKDY JSME SE OSOBNE NEPOTKALI TAKZE JE ZBYTECNE SE PREDSTAVOVAT ,ALE JA VIM O CO TI JDE.POKUD VIS KUCHTOVU ADRESU BYLI BY JSME TI VELICE VDECNI KDYZ NAM JI NAPISES NA TUTO STRANKU.HLEDAME TOHO PARCHANTA UZ DLOUHO.PENIZE ZADNY NEDOSTANES NA TO ZAPOMEN,ALE DOSTANES NECO LEPSIHO.ZADOSTIUCINENI,KTERE JISTE VELICE RYCHLE ZAREGISTRUJES JESTLI JSI V KONTAKTU Z NEKYM KDO ZNA KUCHTU,TAK SE O TOM BRZO DOSLECHNES.TO TI GARANTUJU.UDELAME MU ZE ZIVOTA PEKLO.JESTLI TO KUCHTIKU CTES A JSI V CHICAGO TAK SE ANI NEHYBEJ ZA CHVILI NAS ZAREGISTRUJES.A BUDE TE TO STAT.NA TO VEM JED!
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 7:25 pm    Předmět: pro kokota anonima Odpovědět s citátem

jezis..co ty jsi za KOKOTA
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adrasu ti samozrejme dam, ale nebudu ji zverejnovat. Bud napis svuj email tady nebo mi ho posli na chachy(zavinAC)gawab.com, popripade telefon. Toho predemnou a jinych si nevsimej, vetsinou jsou to Kuchtovy kumpani.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 9:01 pm    Předmět: Kokotum..... Odpovědět s citátem

Ja prijdu!........ A semnou prijde i ZAKON!
"Vrana k Vrane seda","Kokotove s Kokoty si pisou"
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas rech .To znamena ze jsi taky kokot ze??KOKOTE,nebo radeji .SULINE(lip to zni)zakone ha ha Laughing
KiKi
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 10:15 am    Předmět: Hadky a rozepre Odpovědět s citátem

Co jste to za ubozaky tady???Nechapu,to je fakt udesny co se sem dostane za povl.Kdyby jste se radsi starali kazdy o sebe ,odpustili si urazky a to sprosty neustale chovani a prestali si furt ztezovat na lidi ,co teda pod nima delate?Kdyz se Vam neco furt nelibi,kdybyste nemeli v palicich jen piliny tak tu nemusitwe furt brecet a napad neustale lidi pro vsechny lidi co umeji psat jinak nez jako hulvati hezky den!KiKi
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 11:59 am    Předmět: Dobry Kiki Odpovědět s citátem

Laughing Wink
Budik
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2005 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim vo co go ale musim se tomu smat.Jsem nestranny takze vidim ze pravdu muzou mit obe strany a taktez muzou i lhat obe strany.Ale mne uz to nesere pac v Shitkagu uz nebydlim Laughing Uzijte si to tam!!!
sysel
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jak tak koukam, vetsi ubozaky jsem nevidel....
Proberte se a prestante si vyhrozovat KOKOTI!!!!
Katerina Mrazkova
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 1:25 am    Předmět: Chicago - cz....manipuluje s prispevky poslane do fora!!! Odpovědět s citátem

Koukame ze provozovatele teto stranky jsou prodejne holky co nechteji zverejnit co tu lide dodavaji a popisuji.S nekolika kamosema jsme tu psali uz dost prispevku a ani jeden se tu neukazal!Zrejme si tu pisete jen to co se vam hodi a co sami chcete,proto lide bacha!piste vase prispevky nekde jinde protoze jen od nas se tu nezverejnilo asi tak 15 prispevku urcene foru a pravdepodobne spousta nejen od nas.Je to smutne ze i tu existuje cenzura takoveho rozsahu.Chicago-cz,probudte se!Zaciname si myslet ze toto cele forum je jedna velka Komedie.Jste opravdu smesni,myslite ze kdyz nase prispevky nezverejnite ze si pomuzete?Akorat zvas budou lidi mit srandu.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 3:57 am    Předmět: Mily pane Katerina Mrazkova Odpovědět s citátem

Mily pane
Katerina Mrazkova
Jeste jsem nevymazal ani jeden prizpevek ve foru a po rychlem prohlednuti databaze fora "Radek Kuchta" jsem podle vasi IP adresy, remote host a User-Agent zjistil ze mate nekolik totoznosti. Myslim ze timto nikomu nepomuzete, spis naopak. Ja nestojim na zadne strane a nikoho z teto rozepre osobne neznam, dokonce jsem uvazoval o vymazani negativnich odkazu ze sekce dluznici a nechat tam jen jeden co se teto veci tyce. Jestli budete lzive utocit na Chicago-cz tak se cela vec jen rozmazne a nikomu to neprospeje. Mrzi me ze jsou lide kteri jednaji timto zbusobem, ale administrator Chicago-cz nebude kontrolovat a cenzurovat kdo co o kom pise, je potreba se smirit s tim ze budou lide kteri budou lhat, a navzajem se pomlouvat. Chicago-cz chce zachovat svobodnou volbu projevu pro vsechny. Kazdy si muze vybrat jestli bude prinosem pro nasi komunitu ve foru, nebo podvodnikem.

Zde je prehled jen nekolika zprav ze stejneho PC jako zprava od pana Katerina Mrazkova:
(vsechny tyto zpravy vcetne zpravy od pana Katerina Mrazkova byly zaslany jednou osobou)

:

ww (Anonymní)IP:67.165.190.94
vis co ?ty idiote..kdyz tady placas ze te okradl o $1600 .tak se ztav ..urcite dobre vis kde bydlime...a neplacej tady tady kraviny
---------------------------

XXX (Anonymní)IP:67.165.190.94
No jak si to tu ctu tak jsem presvedcen ze si fakt hlupacek.Prestan tu plakat jako malej kluk at uz si o penize prisel nebo ne.Ja si myslim ze jen ten co o neco prijde tak je strasnej dobrak ale jak ma kazdej prilezitost druheho obrat tak ani minitu nevaha.Ted tu volas po strasne velkem krajanstvi a ze chces lidi varovat aby se take nenechali dobehnout.To jsou jen hloupe povidacky,kdo vi co ty jsem za ptacka a nezverejnis sve plne jmeno.On by te nekdo mohl zrovna tak jako ty nekoho narknout z podvodu co?On ten Kuchta sve ktomu napsal a uz se nato vyprd, to proto ze asi vi ze to jsou bludy.Tak se seber chudacku a chovej se jako chlap a prestan plakat,kdo vi jestli ty mas vubec nejakej duvod.Ja jsem uz potkal hodne lidi jako asi budes ty,oni porad plakali a samy to jsou pekne kurvy!Radku Kuchto ja bych se na toto v vysoka V..... !Ahoj XXX
----------------------------

(Anonymní)IP:67.165.190.94
Ja prijdu!........ A semnou prijde i ZAKON!
"Vrana k Vrane seda","Kokotove s Kokoty si pisou"
----------------------------

(Anonymní)IP:67.165.190.94

jezis..co ty jsi za KOKOTA
-----------------------------

Jirka (Anonymní)IP:67.165.190.94
Hey lidi, co je stou holcinou co to zacala?ta nema co rici?nebo ji to uz nezajima?To vypada ze to byl planej poplach.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy IP adresa je svina! Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com