|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 10:43 am Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | | XxX - zato tys me teda neprekvapila. |
hele kazdej mame jiny moralni hodnoty, a zlo pouze plodi zase zlo...a s valkou a vrazdama nikdy souhlasit nebudu, a ty bys taky mluvila jinak kdyby vyvrazdili tvoji rodinu kvuli bushovi...ale mozna se pletu, mozna by ti to bylo jedno, protoze takovy jako ty v sobe asi zadny moralni hodnoty nemaj.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
Ty jsi tu mela byt nekdy kolem roku 68'. To by jsi si rozumela skoro se vsema. Ale svet a lidi jsou bohuzel nekde jinde.
jak to zpiva Dan Landa: "...ty jsi jeste holka mala hloupa"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 449 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 3:41 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Ty jsi tu mela byt nekdy kolem roku 68'. To by jsi si rozumela skoro se vsema. Ale svet a lidi jsou bohuzel nekde jinde.
jak to zpiva Dan Landa: "...ty jsi jeste holka mala hloupa"  |
LOL ale... ze se mi prici nasili a vrazdy dela me to blbou? No tak fajn, tak gratuluju....
LOL never Landovi kazdou kravinu o ktery zpiva, on sam nejlip vi jakej byl kdyz byl jeste v Orliku LOL!!
PS..ale jo chapu te co myslis, ja tu bohuzel od 68' nejsem takze asi veci citim jinak
No ale, trochu me desi jak ti vadi muj pohled na svet, vzdyt me vubec neznas...ale to uz je vedlejsi, vid...at si myslis co chces, to je tvoje vec... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 983 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po říjen 03, 2005 2:15 am Předmět: |
|
|
Jestli nekoho zajima jaky nazor na tohle mam ja tak to urcite pochopi po precteni tohodle:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-259.html
PS: uvital bych prispevky v sekci "Predstavte se nam"
PSS: jak vas tak pozoruju, premyslim ze udelam anketu na toto tema at vime pomer nazoru |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: po říjen 03, 2005 2:18 am Předmět: |
|
|
scout66>>
Nechces vymyslet dve vety pro anketu a zalozit tim nove tema? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út říjen 04, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
Jo je mi jasne, ze toto tema je celkem ozehave a dokaze delat z bratru nepratele. Ale myslim, ze kdo se boji nesmi do lesa, no a tak jsem pro odvazlivce udelal jednoduchou anketu:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-387.html
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zeta Anonymní
|
Zaslal: po říjen 31, 2005 9:44 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | 100 % souhlas. Ja jsem ten shit ani nedocetla a tem ,,PRESNE" bych jen rada vzkazala : jsi blb jak lampa! Totalni idiot a fakt nevim, co tady delas?
Jed do Spidlova, tam ti bude nejlip!
Scoutte, ja uz jsem tady vetsinu ,,diskuzi" vzdala. |
...For ocean and Scoutt...
Ja neverim nicemu pokud jde o politiku. Slova mocnych tohoto sveta nejsou duveryhodna. Vzdy jde v prve rade o moc a penize a potom to ostatni a novinarum take ne, pravda se da vylozit ruznymi zpusoby. A ty take nemas patent na rozum a nic nevis. Takze se nerozciluj kdyz nekdo zacne premyslet o tom proc tech informaci lide nedostali vice rovnou z vyssich mist. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MoGwAY Anonymní
|
Zaslal: ne květen 07, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle je už trochu úlet, né?!? Proto, že je USA velmoc by si také měli uvědomit, že demokracii nenastolí tím, že odstraní diktátora v místě, kde země diktátora potřebuje k tomu, aby fungovala...
BTW: Každý má svůj názor, ale srovnávat 9.11.01 s megaspiknutím...no tohle by už vážně chtělo vyhledat odbornou pomoc...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MoGwAY Anonymní
|
Zaslal: ne květen 07, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Jak to nyni vypada s Usamou?
Pokud me pamet neklame tak Bush sliboval chytit a potrestat Usamu do 1 roku.
Pripomina mi to trochu western kdy "hodny" serif a obyvatele mestecka usporadaji hon na zleho banditu a nakonec ho povesi...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: ne květen 07, 2006 11:40 pm Předmět: |
|
|
| MoGwAY napsal: |
BTW: Každý má svůj názor, ale srovnávat 9.11.01 s megaspiknutím...no tohle by už vážně chtělo vyhledat odbornou pomoc...  |
zajimavy ze spousta lidi na tomhle foru proste nedokaze naslouchat jinym a strasne je stve ze jini lide maji jiny nazor
a kdyz uz clovek svuj nazor vyslovi, tak ho ti "co tomu udajne rozumeji a vedi presne jak to bylo" posilaji na psychiatrii nebo zpatky do cech  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MoGwAY Anonymní
|
Zaslal: po květen 08, 2006 1:08 am Předmět: |
|
|
| Ja jsem nikde nenapsal, ze vim jak to bylo. jen jsem napsal, ze si myslim, ze oznacovat udalosti dne 09.11.2001 jako megaspiknuti je nepravdepodobne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: po květen 08, 2006 3:43 am Předmět: Re: :( |
|
|
| scout66 napsal: | Ja jsem normalne velmi slusnej clovek, ale ac uz jsem z nekterych ubohych prispevku na ruznych internetovych forech pomerne obstojne obrneny a obycejne se nenecham rozhodit, tak tady ten vykrik do tmy me opravdu nasral.
Jeste par pritakavajicich prispevku typu "PRESNE" k te nechutne antiamericke, populisticke, vylhane, nepodlozene a stihomamem prosycene sracce a radoby objektivnim dusevnim zvratkum nejakeho anonymniho primitiva a prisaham, ze uz me tu nikdo neuvidi!
Nezlobte se, ale uz je mi opravdu zle z te dnes tak popularni zaplavy nadavek, opovrzeni, odsouzeni a nenavisti vuci USA, jejich prezidentovi a vnitrni i zahranicni politice.
Valka v Iraku je strasne nepopularni, stoji prilis mnoho dollaru i lidskych zivotu, ale je nutna. A nikdo jiny, nez jedina soucasna svetova velmoc nemel na to, aby tam v tom Sadamove bordelu udelal poradek!
Tak uz konecne drzte ty vase humanni drzky, uzivejte si svobody a demokracie a budte radi, ze vas za ty vase jedy nekdo poradne nepretahne po hube tak, jak to vzdycky umeli vsechny komunisticke rezimy a diktatori jako Husajn! |
scoute tentokrate mi nezbyva nez souhlasit. minus ty nepekna slova co jsi pouzil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 11:43 am Předmět: Maji byt lide presvedceni o pravde aniz by ji prozili ? |
|
|
ja jsem tu prakticky nova, vzdycky se tu objevim, kdyz
me to cas umozni a pak zas na dlouho zmizim. V kazdem pripade je uzasne cist prispevky vsech lidicek. A je jedno zda jsou pro, ci proti nejake veci. Svuj nazor by si mel kazdy utvorit.
Chtela jsem se zeptat pritomnych, kteri jsou presvedceni, ze utoky 9/11 nemohli byt pripravene, co rikaji na realitu Pearl Harboru (davno pred utokem vysoci politici vedeli, ze k utoku dojde) nebo na spekulace zda americani byli na mesici nebo ne. Takovych tezi je tu preci spousta.
Dik za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 11:46 am Předmět: |
|
|
jeeee ja se omlouvam, zapomnela jsem se prihlasit, takze ten anonymni prispevek je muj, aby na me nekdo nebyl nastvanej, ze se nedokazu ani podepsat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|