|
|
| Autor |
Zpráva |
petr2usa Anonymní
|
Zaslal: pá září 23, 2005 10:24 am Předmět: Hledam informace k ziskani zelene karty za pomoci snatku |
|
|
| Hledam informacni kontakt na ziskani zelene karty,za pomoci snatku.Nejlepe pravni cestou. Pokud mi nekdo muzete podat jakekoliv informace. Dekuji vam vsem.Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
Zaslal: po září 26, 2005 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Nechtelo ono by to definovat, jaky informacni kontakt vlastne hledas? Nazev instituce spravujici agendu GC, doporuceni na imigracniho pravnika, telefonni cislo potencialni nevesty s papirama ci neco uplne jineho??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr2usa Anonymní
|
Zaslal: čt září 29, 2005 9:13 am Předmět: LEPSI DEFINOVANI DOTAZU |
|
|
ANO, HLEDAM TELEFONNI CISLO NA PRAVNIKA,NEBO AGENTURU, KTERA ZPROSTREDKOVAVA SNATKY,ZA UCELEM ZISKANI ZELENE KARTY A POZDEJI OBCANSTVI.
MOZNY I KONTAKT NA POTENCIALNI NEVESTU,ALE U TOHOTO BY TO STEJNE POTREBOVALO PRAVNIKA..
dEKUJI ZA KLADNOU ODPOVED |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
Zaslal: čt září 29, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
Me se zda, ze si to predstavujes moc jednoduse. Pomineme-li otazku legalnosti ci moralnosti fake marriage, tak by sis mel hlavne uvedomit, ze je to ne zrovna levny beh na dlouhou trat. V inzeratech, kde si Cesi hledaji americkou nevestu kvuli papirum, byva nabizena odmena tak 10-20tis. dolaru - a to je jen mala domu pro nevestu. Pripocti komunikacni naklady, poplatky uradum, ev. honorar pro pravnika a kde co jineho, co budes muset behem x let poplatit. Nikdo a nic ti pritom neda zaruku, ze Americance nerupne v bedne a nevypari se driv, nez budes mit nekdy za dva roky uz plnohodnotnou GC. Pripadne, ze ti jeste predtim nevyluxuje konto ci kredit.
Jestli ti vazne stoji za to riskovat penize a problemy, drz se aspon toho, co ti napsal v jine casti scout66. Pokud jses jeste v CR, tak by mozna taky nebylo od veci hledat svobodnou vyherkyni DV loterie – ze byste to pojali treba jako vzajemnou vypomoc pro zacatek v nove zemi. A kdyz uz jsem u te DV loterie, 5. rijna 2005 startuje dalsi kolo, takze rozhodne nic nezkazis, kdyz si tu prihlasku taky sam vyplnis.
Using a Fake Marriage to Come to the U.S. aneb kdyz to tak uplne nevyjde: http://www.nolo.com/product.cfm/ObjectID/E0F68B91-2668-463B-8524281B1AB24AB9/sampleChapter/4/118/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1331 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt září 29, 2005 5:35 pm Předmět: Re: LEPSI DEFINOVANI DOTAZU |
|
|
| petr2usa napsal: | | ANO, HLEDAM TELEFONNI CISLO NA PRAVNIKA,NEBO AGENTURU, KTERA ZPROSTREDKOVAVA SNATKY,ZA UCELEM ZISKANI ZELENE KARTY A POZDEJI OBCANSTVI..... |
No, mám dojem že jestliže najdeš takového právníka který toto pro Tebe zařídí, tak nebudeš jediný který ho bude hledat. Etická komise státní advokátní komory by o něho taky měla zájem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1331 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt září 29, 2005 5:49 pm Předmět: NOLO = No Lawyer needed |
|
|
Trochu bokem: protože radit lidem o zákonech je v USA považované za advokátní praxi, kterou lidi bez členství v advokátní komoře dělat nesmí, je to docela těžké najít spolehlivé zdroje o zákonu aniž by jste vysolili prachy za právníka. Lidi co píšou knihy o právu můžou být považovaní za dělání advokátní praxe. Proto je docela málo dobrých knih o praktickém právu.
NOLO Press je jedna z málo zdrojů který dává docela dobré právnické rady, aniž by překročili hranici. jestliže vám rady z internetu nebo z knížek jako "Idiot's guide to ..." nestačí, podívejte se na tyto knihy. Doporučuji jejich knihy, i když pro většina lidí je to až moc právnicky zaměřené. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr2usa Anonymní
|
Zaslal: pá září 30, 2005 7:45 am Předmět: re |
|
|
Dekuji Vam vse za informace,duvod proc se na to ptam je, ze uz delsi dobu ziji ve Spojenych Statech Americkych a potkal jsem hodne americkych potencialnich manzelek,ale nemnel jsem dojem se realne ozenit. Proto se snazim najim rozumnou cestu, ktera by mne umoznila svobodne zit a pracovat v USA.
Loterii znam posilam ji rocne (3x), ale jeste jsem neuspel.
Dalsi moznosti uz bohuzel nejsou...
Dekuji vsem, za jakekoliv rady.... Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: pá září 30, 2005 9:16 am Předmět: |
|
|
Ahoj petr2usa.
Nevim jak to presne myslis (3x),ale pokud jako jedna a ta sama osoba zadas ten samej rok vickrat nez jednou v Lottery o GC tak se automaticky diskvalifikujes.Je pravda ze to je jiz najakou dobu co jsem to cetl,ale mam pocit ze se to nezmanilo.Maximalne muzes pozadat kazdy rok kdy je Lottery jen jednou.Mozna i to je duvod proc jsi neuspel,ale mozna se pletu.
Na rok 2006 vyhrali GC: Cesi 104,Slovaci 223,
Rumuni 1716,Polaci 3416,atd............
Zatim se mej a cago maxipes.
http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html
http://uscis.gov/graphics/services/residency/divvisa.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá září 30, 2005 9:18 am Předmět: Re: re |
|
|
| petr2usa napsal: | Dekuji Vam vse za informace,duvod proc se na to ptam je, ze uz delsi dobu ziji ve Spojenych Statech Americkych a potkal jsem hodne americkych potencialnich manzelek,ale nemnel jsem dojem se realne ozenit. Proto se snazim najim rozumnou cestu, ktera by mne umoznila svobodne zit a pracovat v USA.
Loterii znam posilam ji rocne (3x), ale jeste jsem neuspel.
Dalsi moznosti uz bohuzel nejsou...
Dekuji vsem, za jakekoliv rady.... Petr |
Ted nevim jak si to presne myslel s tou loterii. Jestli ji totiz posilas trikrat rocne, tak se nedivim, ze jsi jeste nic nevyhral. Kdo posle za sebe vice jak jednu prihlasku za rok, tak ho automaticky vyradi z loterie.
Ale jestli jsi to myslel, tak ze uz tri roky po sobe zkousis stesti v loterii, tak je to ok  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr2usa Anonymní
|
Zaslal: pá září 30, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
| samozrejme ,ze jsem to myslel,ze jsem ji poslal v roce 2000 jednou,2001 jednou a 2002 jednou,takze dohromady jsem psal zadost na loterii trikrat. Posilal jsem ji z USA.Presne formulare,ktere byly uverejneny v anglictine na web. strankach.Letos jsem poslal taky pro rok 2006,novou formu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: so říjen 01, 2005 8:10 am Předmět: |
|
|
| Ahoj,muzes mi prosi Te napsat pres jakou agenturu jsi to posilal-jeji web stranky.Diky moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr2usa Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: so říjen 01, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
Asi nejak nechapu, ale proc to podavate pres agenturu? Abyste mohli platit?
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so říjen 01, 2005 4:45 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | Asi nejak nechapu, ale proc to podavate pres agenturu? Abyste mohli platit?
 |
Moje rec. Staci sledovat oficialni web. Prihlasku vyplni i cvicena opice.
PROCEDURES FOR SUBMITTING AN ENTRY TO DV-2007
The Department of State will only accept completed Electronic Diversity Visa Entry Forms submitted electronically at www.dvlottery.state.gov during the registration period beginning at 12:00 pm EST (GMT-5) on October 5, 2005 and ending at 12:00 pm EST (GMT-5) on December 4, 2005. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|