JURY DUTY

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

JURY DUTY

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 19, 2005 3:14 pm    Předmět: JURY DUTY Odpovědět s citátem

Chtel bych se poradit s nekym,kdo ma uz zkusenost s "JURY DUTY". Prisla mi totiz nedavno pozvanka. Problem je v tom,ze nejsem citizen a ani tu uz nejsem legalne.Mam SSN a DL.Rad bych se z toho nejradji nejak sikovne vyvlikl abych tam vubec nemusel chodit. Nerad bych se nechal takhle nachytat. Ma nekdo zkusenost? Poradte.
Petr
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 2:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam klidne muzes jit, nic kontrolovat nebudou. (je to celkem sranda) Nebo tam muzes normalne zavolat a rict ze jsi na sluzebni ceste. Tohle nema nic spolecneho s imigracni.
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi to asi pred 2 lety prislo. Je tam napsane ze je to pouze pro citizens. Takze jsem zvedl telefon a rekl ze nejsem citizen. Pani rekla O.K. ze v tom pripade tam jit nemuzu a tim to zhaslo.
king.1
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2005 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tam byl a je to vazne prca Very Happy Nekdy clovek nad tou jejich stupiditou vazne zasne.Neboj vlka nic a pokud se chces pobavit,klido jdi:-)Enjoy:-)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com