Letecke spolecnosti

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Letecke spolecnosti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 7:55 am    Předmět: Letecke spolecnosti Odpovědět s citátem

Sem piste sve zkusenosti s ruznymi leteckymi spolecnostmi. Ja zacnu temi *S*P*A*M*.

Delta Airlines: zatim nejhorsi co jsem kdy letel. Prvni vec, kterou me nastvali, ze jsem musel platit za pivo a vino 5 dolaru. Pokud jim fungovala televize, tak filmy za nic nestali. Na vnitrostatnich letech si dokonce musite koupit sluchatka za 3 dolary. Jidlo nic moc. Nestihli mi prelozit zavazadlo.

CSA: maji nejhezci letusky Very Happy Jednou me ale nasrali, ze uz v Praze pri odletu meli 2 hodiny zpozdeni.

NWA: celkem slusne jidlo, pivo a vino zdarma.

United Airlines: neomezeny prisun piva free of charge Smile

Alaska Airlines: nepromitaji filmy, obcas pouzivaji vrtulova letadla, spatne vyrovnavaji tlak v kabine a jednou pri pristani mi malem praskli usni bubinky.
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Czolgos, ja se musim zastat Delty. Je pravda ze teba Swiss airlines nebo i CSA maji v cene prijemne drobnosti, ktere delta neposkytuje, ale kdykoli kupuju (aspon zaoceanskou, o kontinentalnich nic nevim) letenku, tak delta vzdycky patri mezi nejlevnejsi. Takze pro toho, kdo je zvykly cestovat velmi komfortne, delta asi neni, ale ja ocenim tech par set dolaru, o ktere je letenka levnejsi... To je samozrejme jenom muj nazor Smile
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 4:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://biz.yahoo.com/ap/050915/airlines_bankruptcy.html?.v=3
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 7:20 am    Předmět: Re: Letecke spolecnosti Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Sem piste sve zkusenosti s ruznymi leteckymi spolecnostmi. Ja zacnu temi *S*P*A*M*.
...

Jestliže cestuješ, tak nakonec zjistíš že rozdíly mezi leteckými společnostmi jsou nakonec nulové. Budeš mít dobré a špatné skušenosti s každou společností. Aerolinky ví, že i přestože cestující říkají že jim jde o velikost křesla, druh jídla, kvalita filmů, atd., cestující si ve skutečnosti vybírají společnosti podle toho kdo má nejnižší ceny. Nikdo nebude platit o letenku 200 dolar víc, protože dostane salát místo buráků, nebo protože se promítá film který je rok starý místo film který je 3 měsíce starý.

Jinak, jestliže letíš s jetem nebo s turbopropem nezáleží na aerolince, ale na trase. Každá společnost má buď přímo, nebo přes subsidiary, turboprop. Jestli se prodává nebo neprodává alkohol, nezáleží moc na společnosti, ale na třídě kde v letadle sedíš, a na trase: na mezinárodních letech Ti dávají alkohol, sluchátka, atd. zadarmo, a ale ve vnitřních musíš platit.

U každé společnosti je možné že budeš čekáš na zavazadlo dlouho, nebo na odstart dlouho.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 7:31 am    Předmět: nic noveho Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
http://biz.yahoo.com/ap/050915/airlines_bankruptcy.html?.v=3

Nepřekvapuje mě to. Ceny letenek jsou nízké, nebo i šli dolů. Barel šel prudce nahoru. Northwest je 4. největší aerolinka v USA, a Delta je 3. největší v USA. United Airlines, 2. největší, už operuje pod Chapter 11.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a nakonec Delta a NW vyhlasily bankrot.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

To jsem napsala ja a po kliknuti odeslat se tam objevil "anonymni".A to jsem byla zaregistrovana Shocked Surprised
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

To jsem napsala ja a po kliknuti odeslat se tam objevil "anonymni".A to jsem byla zaregistrovana Shocked Surprised
Opet...tak nic.Piskle
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2005 3:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle>>
mrkni se sem.
Treba ti nekdo steloval PC
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-55.html
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2005 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Piskle>>
mrkni se sem.
Treba ti nekdo steloval PC
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-55.html

Miro...aaaale mam novy comp a nejak zlobi...hihi.Prece nemuze comp za toooolik penez zlobit Shocked Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2005 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro...tak jsem to nastavila na medium high a uz me to neprihlasuje vubec.Co dal?? Sad
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2005 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz???Ze by? Shocked
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2005 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro...vrele dekuji za pomoc Wink
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mira je prece kabrnak Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com