|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1463 Bydliště: Prague
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
Extremista je takovy odstrasujici pripad pro ostatni, jak to dopada, kdyz nekdo nejdrive jedna a pak premejsli. Kdyby si procetl na Foru jak funguje loterie o GC, tak by se nemusel stresovat.
BTW trochu me zarazilo, ze ta spolecnost tu ma na chicagu reklamu.
BigRig: prispevkama = sproste slovo, to te neucili ve skole?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1965 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
P rispevek, jest to pochybne slovo ... jen tak pro info, aby si nekteri nemysleli, ze jsem tam napsal neco nedustojenho.
No jo, CZ ma s tou reklamou recht. Malem sem se pocural - ze on to ten Pes videl tady a proto se tam prihlasil? Treba si dokonce myslel, ze to Miro organizuje? Nebo PD? Nebo Mob ze zahrobi??? Diky Bohu za tyhle stranky - lepsi nez televize
Co me ovsem zarazi nejvic - a to zdaleka ne jenom na psisku - je to, jak nekdo muze napsat, ze je Amerika jeho snem a pak se spoleha na takovou frasku jako je loterie??? Sice jsem tady uz tisickrat napsal, ze zadny provereny a jisty navod, jak se sem dostat legalne neexistuje a lidi, kteri se sem dneska po vsech tech post 9/11 zmenach snazi vecpat nacerno jsou cvoci, ale prece jenom ... spolehat se na loterii?
Kluk tady nekde pise, ze chce studovat v US ... tak proc s tim studiem nezacit v Cechach a pak se nezucasnit nejakeho studijniho vymenneho programu? Nebo sem prijet na WAT na zkusenou. Treba na Cedar Point (kde je pres leto more americkych vysokoskolaku) jako jsem byl pred lety ja a tam se poinformovat od americkych kamaradu, ziskat kontakty na studijni oddeleni mistnich skol, spojit se s nima, poinformovat se o moznostech studia pro zahranicni studenty, o podminkach a pozadavcich, treba si i vyplnit prihlasky, i kdyby to jenom melo byt na nejakou community college, kam berou kazdeho - cokoliv z toho bude mit tisickrat vetsi sanci na uspech nez ta posr... loterie
Dammit, zase se opakuju ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
ZDAR PANOVE KOUKAM ZE SE TOHO TADY MOC NEZMENILO STALICE JSOU TADY PORAD COZ JE DOBRE A TELATKA SE UKAZUJI TAKY COZ ME NEPREKVAPUJE AMERIKA BYLA,JE A BUDE JEN PRO SILNE A VYTRVALE JEDINCE HODNE STESTI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
libaceve
Registrace: 26. 01. 2009 Příspěvky: 14
|
Zaslal: út únor 03, 2009 3:44 am Předmět: |
|
|
Ahoj, precetl jsem toto vlakno a jen se chci zeptat:
chapu ze USAFIS je podvod, ze z cloveka tahaji penize, jen nevim jestli vas alespon zaradi do toho losovani nebo se na to vykaslou? diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1463 Bydliště: Prague
|
Zaslal: út únor 03, 2009 5:46 am Předmět: |
|
|
| To je prave to, co si nemuzes byt jisty, kdyz vyuzijes agenturu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
payo Anonymní
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:29 am Předmět: lottery |
|
|
tak jsem se regnul nekam, pak mi wot oznamil ze je to blud, chvili na to mi volala zenska a chtela cislo moji kreditky:) vcetne tech cisel na zadni strane... to si vazne mysli ze jsme na hlavu padli??
rekl jsem ji, ze zaplatim pres paypal, to se ji moc nelibilo a ze zavola pozdeji
kdyz jsem se ji zeptal, jestli je to oficialni program tak pry ano. a kdyz jsem se zeptal, proc po mne chteji penize, tak pry muzu byt zarazeny do slosovani 4x
blud nad bludy
dejte mi cislo kreditky... nemam lowe a potrebuju nakupovat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eva64
Registrace: 28. 02. 2009 Příspěvky: 36 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:40 am Předmět: green card |
|
|
| Jestli ti mohu poradit,tak na ně už nereaguj,kreditku od tebe chtěli proto aby ti z ní sebrali peníze na ty brožury,mě strhli 150 dolců a poslali mě imigration knihu,která byla už dva roky stará atam v ní jsou veškeré tiskopisy a jejich píčoviny,které nepotřebuješ.Jinak na GC jsou stránky a musí konči gov,jinak je to všechno podvod,slibují hory doly a ke všemu potřebují tvou kreditku,dej si na to pozor,mě taky obrali,takže vím o čem mluvím.Eva |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trenzik Anonymní
|
Zaslal: ne červen 28, 2009 6:56 pm Předmět: loterie |
|
|
Mám green card přes loterii, to ce se tobě stalo je podvod a pošli je do pr. a nikomu nedávej žádné číslo kreditky. Výhra v loterii je roční záležitost, jdeš na poohovory, zasíláš veškeré přeložené dokumenty a nikdy ti nikdo nevolá. Komunikuje se pouze poštou a musíš se modlit, aby ti všechno prošlo, protože ani výhra není jistota, že green card dostaneš. Musíš mít střední školu, čistý trestní rejstřík atd.A stojí to dost peněz které platíš za doktora a poplatky. Tak příště si vypln formulář přes stránky ambasády a přeji ti hodně štěstí. Pokud ti to tedy zaručí život v nesvobodném USA. Tom  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 704 Bydliště: u more
|
Zaslal: ne červen 28, 2009 7:12 pm Předmět: Re: loterie |
|
|
| trenzik napsal: | Mám green card přes loterii, to ce se tobě stalo je podvod a pošli je do pr. a nikomu nedávej žádné číslo kreditky. Výhra v loterii je roční záležitost, jdeš na poohovory, zasíláš veškeré přeložené dokumenty a nikdy ti nikdo nevolá. Komunikuje se pouze poštou a musíš se modlit, aby ti všechno prošlo, protože ani výhra není jistota, že green card dostaneš. Musíš mít střední školu, čistý trestní rejstřík atd.A stojí to dost peněz které platíš za doktora a poplatky. Tak příště si vypln formulář přes stránky ambasády a přeji ti hodně štěstí. Pokud ti to tedy zaručí život v nesvobodném USA. Tom  |
Jak se tva realita naplnila ci naplnuje ve tvych predstavach? To me zajima, lide sem prece jen prijizdeji s nejakym tim snem... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 923 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne červen 28, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| posli mi $ 10 000 a budes US citizen |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 164
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | posli mi $ 10 000 a budes US citizen |
jo to je ten americkej bysnys no,vydělávat na lidské hlouposti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: čt červenec 02, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
| hloupi jsou ti co tady jsou ilegalne.za penize jde vsechno |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 164
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | hloupi jsou ti co tady jsou ilegalne.za penize jde vsechno |
no jasně ale když jsi tu ilegálně tak moc peněz nemáš -ty sám jsi to nezažil být v usa ilegálně jsi přece politický uprchlík z 68  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
| nezil jsem jen v usa ale projel jsem pul sveta a ne vzdy to bylo ruzove,ale cely zivot se ucim jak to delat aby muj zivot byl pohodlny........................... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|