Green Card

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Green Card
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Extremista je takovy odstrasujici pripad pro ostatni, jak to dopada, kdyz nekdo nejdrive jedna a pak premejsli. Kdyby si procetl na Foru jak funguje loterie o GC, tak by se nemusel stresovat.

BTW trochu me zarazilo, ze ta spolecnost tu ma na chicagu reklamu.

BigRig: prispevkama = sproste slovo, to te neucili ve skole? Smile
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P rispevek, jest to pochybne slovo ... jen tak pro info, aby si nekteri nemysleli, ze jsem tam napsal neco nedustojenho.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

No jo, CZ ma s tou reklamou recht. Malem sem se pocural - ze on to ten Pes videl tady a proto se tam prihlasil? Treba si dokonce myslel, ze to Miro organizuje? Nebo PD? Nebo Mob ze zahrobi??? Diky Bohu za tyhle stranky - lepsi nez televize Laughing

Co me ovsem zarazi nejvic - a to zdaleka ne jenom na psisku - je to, jak nekdo muze napsat, ze je Amerika jeho snem a pak se spoleha na takovou frasku jako je loterie??? Sice jsem tady uz tisickrat napsal, ze zadny provereny a jisty navod, jak se sem dostat legalne neexistuje a lidi, kteri se sem dneska po vsech tech post 9/11 zmenach snazi vecpat nacerno jsou cvoci, ale prece jenom ... spolehat se na loterii?

Kluk tady nekde pise, ze chce studovat v US ... tak proc s tim studiem nezacit v Cechach a pak se nezucasnit nejakeho studijniho vymenneho programu? Nebo sem prijet na WAT na zkusenou. Treba na Cedar Point (kde je pres leto more americkych vysokoskolaku) jako jsem byl pred lety ja a tam se poinformovat od americkych kamaradu, ziskat kontakty na studijni oddeleni mistnich skol, spojit se s nima, poinformovat se o moznostech studia pro zahranicni studenty, o podminkach a pozadavcich, treba si i vyplnit prihlasky, i kdyby to jenom melo byt na nejakou community college, kam berou kazdeho - cokoliv z toho bude mit tisickrat vetsi sanci na uspech nez ta posr... loterie Rolling Eyes

Dammit, zase se opakuju ... Evil or Very Mad
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2008 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZDAR PANOVE KOUKAM ZE SE TOHO TADY MOC NEZMENILO STALICE JSOU TADY PORAD COZ JE DOBRE A TELATKA SE UKAZUJI TAKY COZ ME NEPREKVAPUJE Laughing AMERIKA BYLA,JE A BUDE JEN PRO SILNE A VYTRVALE JEDINCE Exclamation HODNE STESTI.
libaceve

Registrace: 26. 01. 2009

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 3:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, precetl jsem toto vlakno a jen se chci zeptat:
chapu ze USAFIS je podvod, ze z cloveka tahaji penize, jen nevim jestli vas alespon zaradi do toho losovani nebo se na to vykaslou? diky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 5:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je prave to, co si nemuzes byt jisty, kdyz vyuzijes agenturu.
payo
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 7:29 am    Předmět: lottery Odpovědět s citátem

tak jsem se regnul nekam, pak mi wot oznamil ze je to blud, chvili na to mi volala zenska a chtela cislo moji kreditky:) vcetne tech cisel na zadni strane... to si vazne mysli ze jsme na hlavu padli??
rekl jsem ji, ze zaplatim pres paypal, to se ji moc nelibilo a ze zavola pozdeji Smile
kdyz jsem se ji zeptal, jestli je to oficialni program tak pry ano. a kdyz jsem se zeptal, proc po mne chteji penize, tak pry muzu byt zarazeny do slosovani 4x Smile
blud nad bludy
dejte mi cislo kreditky... nemam lowe a potrebuju nakupovat
eva64

Registrace: 28. 02. 2009

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2009 10:40 am    Předmět: green card Odpovědět s citátem

Jestli ti mohu poradit,tak na ně už nereaguj,kreditku od tebe chtěli proto aby ti z ní sebrali peníze na ty brožury,mě strhli 150 dolců a poslali mě imigration knihu,která byla už dva roky stará atam v ní jsou veškeré tiskopisy a jejich píčoviny,které nepotřebuješ.Jinak na GC jsou stránky a musí konči gov,jinak je to všechno podvod,slibují hory doly a ke všemu potřebují tvou kreditku,dej si na to pozor,mě taky obrali,takže vím o čem mluvím.Eva
trenzik
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 6:56 pm    Předmět: loterie Odpovědět s citátem

Mám green card přes loterii, to ce se tobě stalo je podvod a pošli je do pr. a nikomu nedávej žádné číslo kreditky. Výhra v loterii je roční záležitost, jdeš na poohovory, zasíláš veškeré přeložené dokumenty a nikdy ti nikdo nevolá. Komunikuje se pouze poštou a musíš se modlit, aby ti všechno prošlo, protože ani výhra není jistota, že green card dostaneš. Musíš mít střední školu, čistý trestní rejstřík atd.A stojí to dost peněz které platíš za doktora a poplatky. Tak příště si vypln formulář přes stránky ambasády a přeji ti hodně štěstí. Pokud ti to tedy zaručí život v nesvobodném USA. Tom Very Happy
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 7:12 pm    Předmět: Re: loterie Odpovědět s citátem

trenzik napsal:
Mám green card přes loterii, to ce se tobě stalo je podvod a pošli je do pr. a nikomu nedávej žádné číslo kreditky. Výhra v loterii je roční záležitost, jdeš na poohovory, zasíláš veškeré přeložené dokumenty a nikdy ti nikdo nevolá. Komunikuje se pouze poštou a musíš se modlit, aby ti všechno prošlo, protože ani výhra není jistota, že green card dostaneš. Musíš mít střední školu, čistý trestní rejstřík atd.A stojí to dost peněz které platíš za doktora a poplatky. Tak příště si vypln formulář přes stránky ambasády a přeji ti hodně štěstí. Pokud ti to tedy zaručí život v nesvobodném USA. Tom Very Happy

Jak se tva realita naplnila ci naplnuje ve tvych predstavach? To me zajima, lide sem prece jen prijizdeji s nejakym tim snem...
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posli mi $ 10 000 a budes US citizen
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2009 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
posli mi $ 10 000 a budes US citizen

jo to je ten americkej bysnys no,vydělávat na lidské hlouposti Very Happy Very Happy
Henek

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hloupi jsou ti co tady jsou ilegalne.za penize jde vsechno
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2009 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
hloupi jsou ti co tady jsou ilegalne.za penize jde vsechno

no jasně ale když jsi tu ilegálně tak moc peněz nemáš -ty sám jsi to nezažil být v usa ilegálně jsi přece politický uprchlík z 68 Smile Smile
Henek

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2009 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezil jsem jen v usa ale projel jsem pul sveta a ne vzdy to bylo ruzove,ale cely zivot se ucim jak to delat aby muj zivot byl pohodlny...........................
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic