Ridicak s prekladatelem?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ridicak s prekladatelem?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Paja

Registrace: 17. 12. 2008

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 6:57 pm    Předmět: Ridicak s prekladatelem? Odpovědět s citátem

Ahojky, vsechny zdravim z Atlanty.
Muzete mi nekdo poradit, jestli nevite o miste, kde
by se dal udelat US ridicak jeste s prekladatelem?
Kamos to zkousel tady v Georgii, ani omylem. Dik
za pripadne info Razz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Pajo

Nevím. Problém ale je, že jestliže to zamýtli v Atlantě, tak to asi bude zamítnuté v jiných částech Georgii, protože zákony a pravidla ohledně řidičáků (jako např. ohledně překladavatele) jsou věc Georgii, a né místních městech. Sorry.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A Mlynek opet prisel, videl, nepochopil. No nic, tady jde o jine casti celych USA. Ja jsem Paji radil MI, protoze tam to slo na 100% ... v minulosti. Co taky Paja zapomnela dodat je, ze se nejedna o DL alebrz CDL a to je ten skutecny kamen urazu. Zatimco u normalniho DL se nad neznalosti angl snazi urednici primhourit oci u profesionalnich ridicu se to v zadnem pripade nedela, coz je celkem pochopitelne.

Manzel holt bude muset sednout a sprtat.

Jinak mi psal SZ jeden kluk, co je tady v OH a nedavno se mu podarilo udelat DL i presto, se ze je tady na ESTA. Taky se snazi o CDL, ale ma trochu odlisny problem nez anglinu, se kterou se popasoval na tolik, ze uspesne slozil written test. Nicmene - no SSN - no CDL. Snazil jsem se poradit, snad mi napise vic a ja se pokusim o to tady nejak podelit, kdyz uz on (a spousta dalsich, ne celkem, 99,9%, tak docela uplne, we don't need no stinkin' badges ... or green cards, legalnich) z pochopitelnych duvodu nemuze.
kubaku8

Registrace: 22. 05. 2010

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Fort Myers to jde.100% Vlatna skusenost.
milan249

Registrace: 17. 06. 2010

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 11:24 am    Předmět: vodicak, ID v Illinois Odpovědět s citátem

Neviete nahodou, co je potrebne aby som ziskal vodicak v Chicagu? SSN mam, ziskal som ho ako student na pracovne viza. Na druhy rok planujem ist do USA cez ESTU a samozrejme uz by som tam chcel aj ostat co najdlhsie.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic