|
|
| Autor |
Zpráva |
Paja
Registrace: 17. 12. 2008 Příspěvky: 23
|
Zaslal: pá červen 26, 2009 6:57 pm Předmět: Ridicak s prekladatelem? |
|
|
Ahojky, vsechny zdravim z Atlanty.
Muzete mi nekdo poradit, jestli nevite o miste, kde
by se dal udelat US ridicak jeste s prekladatelem?
Kamos to zkousel tady v Georgii, ani omylem. Dik
za pripadne info  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá červen 26, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Pajo
Nevím. Problém ale je, že jestliže to zamýtli v Atlantě, tak to asi bude zamítnuté v jiných částech Georgii, protože zákony a pravidla ohledně řidičáků (jako např. ohledně překladavatele) jsou věc Georgii, a né místních městech. Sorry. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so červen 27, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
A Mlynek opet prisel, videl, nepochopil. No nic, tady jde o jine casti celych USA. Ja jsem Paji radil MI, protoze tam to slo na 100% ... v minulosti. Co taky Paja zapomnela dodat je, ze se nejedna o DL alebrz CDL a to je ten skutecny kamen urazu. Zatimco u normalniho DL se nad neznalosti angl snazi urednici primhourit oci u profesionalnich ridicu se to v zadnem pripade nedela, coz je celkem pochopitelne.
Manzel holt bude muset sednout a sprtat.
Jinak mi psal SZ jeden kluk, co je tady v OH a nedavno se mu podarilo udelat DL i presto, se ze je tady na ESTA. Taky se snazi o CDL, ale ma trochu odlisny problem nez anglinu, se kterou se popasoval na tolik, ze uspesne slozil written test. Nicmene - no SSN - no CDL. Snazil jsem se poradit, snad mi napise vic a ja se pokusim o to tady nejak podelit, kdyz uz on (a spousta dalsich, ne celkem, 99,9%, tak docela uplne, we don't need no stinkin' badges ... or green cards, legalnich) z pochopitelnych duvodu nemuze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubaku8
Registrace: 22. 05. 2010 Příspěvky: 4 Bydliště: Praha-Fort Myers
|
Zaslal: so květen 22, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj Fort Myers to jde.100% Vlatna skusenost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milan249
Registrace: 17. 06. 2010 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:24 am Předmět: vodicak, ID v Illinois |
|
|
| Neviete nahodou, co je potrebne aby som ziskal vodicak v Chicagu? SSN mam, ziskal som ho ako student na pracovne viza. Na druhy rok planujem ist do USA cez ESTU a samozrejme uz by som tam chcel aj ostat co najdlhsie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|