|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| king napsal: | | Martexman ,hale nerikej mi ,ze si nenakrad poradnej ranec penez za celou tu dobu co okradal lidi,co na kinech delali.Pripada mi pekna blbost,ze zrovna jemu by nekdo musel kupovat jidlo a platit opravy auta.Znal jsem ho osobne a rozhodne uz tak pred 8 -9 lety na tom nebyl nejhur. |
Sice toho dotycnyho neznam, ale takovych typku(o kterem se tu pise) zije vsude spousta.
Kdyz jsem jeste zil v Nemecku, nez jsem se dostal do Kanady, tak jsem tam potkal kluka, ktery byl v Cechach zenat a mel 4 deti.
Pak tam udelal rozkradacku aut a uplachnul pres Madarsko do Rakouska a pak posleze do Nemecka.
Jak se v Nemecku zivil nikdo nevedel, ale spatne si nezil. Mel pekne auto, rozhazoval v hospodach, ale jinak to byl peknej "skrt".
Na svoje deti v Cechach neplatil, i kdyz si jeho zena zazadala pres Cervenej kriz o alimenty. Porad menil adresy, takze ho posta nikdy nemohla "zastihnout".
Asi pred 10 lety jsem se dozvedel, ze o sobe tvrdi, ze je na tom financne blbe. Dokonce aby usetril, tak spi s nakym chlapem v bytovce(na jedny posteli), jen aby usetril za postel.
Chodil pry jist zadarmo do Armady spasy a zebral o penize pred kostelama.
Pak se ale lidi dozvedeli, ze ma zarizeny dum s bazenem nekde v Rakousku(kterej pronajimal) a do Nemecka jen jezdi "navstevovat" lidi a tvrdit jim, jak je na tom spatne. Mel to pekne zarizene. Nikdo nemohl prijit na to, jak se z docela bohateho cloveka stal najednou "nuzak".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martexman
Registrace: 19. 10. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
- - - - - - - - - -
Naposledy upravil martexman dne so březen 20, 2010 6:12 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Persea
Registrace: 05. 11. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 12:22 pm Předmět: Stefan Zigo |
|
|
| Nemohu se dostat na Pavla, ktery psal o Stefanu Zigovi jako podvodnikovi. Nic o tom nevim, jen vim, ze se pohybuje nekde na Floride, ale znam jeho telefon :12396456675 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dagles
Registrace: 03. 08. 2005 Příspěvky: 9
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Romiq napsal: | Dobry vecer "anonymni" ,rad vyhovim tve zadosti, a "ukazu svoji pravou tvar", ale budu te muset zarmoutit, jsem Roman Pavlinec. Co se tyce meho nazoru:
1. Tva zadost o "ukaz svou pravou tvar" zni opravdu velmi zajimave vzhledem k tomu ze se ani sam nepredstavis
2. I presto vim o koho jde, a take vim proc se nechces predstavit . Ono to uz samo o sobe rika vse...
3. Uz jsi se nejak vyporadal se svym alkoholovym problemem a s problemem vulgarnosti ve spolecnosti?
Zatim preji hodne stesti. Doufam, ze se ti i tve rodine dari, R. |
A co tech nezaplacenych $4,900 v Aurore ? Az sam generalni manager musel rict, ze sme zkoncili. Nejen, ze si ukradl penize a nestaral ses aby ti kseft fungoval, ale ani si nemel kouska lidskosti a zavolat nam - koncite, protoze ..... . Takze, az te sebere policie z duvodu, ze te nekdo naprasil, tak me napis dekovnej dopis IRS a emigr. je muj pozdrav, jo a ze to tady odskakali dalsi nevini,tak doufam, ze se ti to taky vrati.
Dag |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|