pronajem bytu bez credit history

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pronajem bytu bez credit history

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
janney

Registrace: 26. 10. 2008

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 1:36 pm    Předmět: pronajem bytu bez credit history Odpovědět s citátem

Chtela jsem se zeptat jak jste to delali vy, kteri jste jeste nemeli zadny credit history a potrebovali jste jit do noveho bydleni???
Jsme ted nove v Richlandu,WA a shanime si podnajem ( byt).
Musim tam byt zapsana, musim vyplnit aplication a oni pak budou kontrolovat muj credit.
Ja ale zadny jeste nemam a navic nemam prac povoleni, tudiz zadny prijem.
Je tedy vubec mozne aby mi to odsouhlasili?

Samozrejme manzel praci ma a on by to vsechno platil.
Zajimalo by me jak se ale budou divat na me - hlavne, kdyz jim ani nemuzu dokazat zadna legalni viza..jsem sice po svatbe ,ale papiry nebudu odesilat asi dokud nebudu mit novou adresu.
Diky
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu co je za problém. Rozumím že Ty nemáš žádnou kreditní historii, ale přece Tvůj manžel má.

Jestliže jste manželové, tak landlord chce mít zaručeno že mu zaplatíte. Bude mu to jedno jestli Ty nebo on vydělává, a kdo má kreditní historii. Když vyplníš žádost na byt, tak dej Tvoje i manželovy informace. Hodně landlords zná případy kde manžel pracuje a vydělává, a žena je doma s děckem a vyřizuje véci za rodinu.

Nelámej si s tím hlavu; Tvoje situace je velice běžná.
janney

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre , snad ano
Jen me prekvapilo,ze budou kontrolovat i moh creit history a vyplnuji aplication,ale tak to asi codi.
Manzel ma bohuzel po bankupcy, tak tam muze byt problem,ale to se dozvime,az dojde na vec.
Diky,asi si s tim vazne zbytecne lamu hlavu - manzel mi to taky rika - ale to asi,ze jsem zenska - vse resim dopredu ( co kdyby )
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V dnešní době nákupce je v silnější pozici. Landlord bude rád když se k němu někdo nastěhuje. Co je pro landlord podstatné je ukázat že budete dobře platit. Jestliže můžeš dokázat kolik manžel vydělává, a dáš měsíc nebo dva zálohu, tak by to mělo stačit. Když se Ti nebude líbit jak se k Tobě chová landlord, tak běž jinam.
janney

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to asi jak kde - (ta silnejsi pozice)
Nas prave prekvapilo, kdyz jsme vcera obchazel komplexy apartmentu a ptali se na neco od srpna, tak nam rikali,ze maji plno a krome jednoho komplexu ze ctyr nemeli ani volny byt, ktery by nam ukazali...takze asi takhle. Holt je to male mesto a zas tolk moznosti tu neni.
No uvidime jak se to bude vyvijet ale - dnes mame zase najezd na prohlidku bytu.

Mas ale pravdu,ze prokazani prijmu je silna vec a PNL je tady nejvetsi a slavna laborator a kdyz jim manza rekne, ze nastupuje tam jako inzenyr, tak hned je kazdemu jasne, ze toto je dobry najemnik.
Bala jsem se jen aby to ma osoba pozdeji nezkomplikovala, ale snad tedy ne.
Dik
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My jsme zacinali v apartmanovem komplexu s profesionalni management company. Na 7mi mesicni lease jsme skladali dvojnasobny deposit a 3 mesicni najmy predem. A museli jsme podepsat, ze praci nemame a v nasledujich 12ti mesicich mit nehodlame. Confused
janney

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2009 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jen davam vedet jak jsme dopadli.
Jsme prestehovany v novym bydleni a vse probehlo v pohode.Dala jsem jim obe jmena ( nove po snatku i puvodni na ktere mam pas a social security.Upozornili jsme je,ze zadnou credit history nemam a ze nepracuji neb nemam zatim povoleni a jsem doma s batoletem.Prej to vsechno zkontrolovali a v pohode.Slo asi opravdu spis o data manzelova.
Na smlouve jsme napsani OBA a me nechali se napsat uz s mym novym prijmenim a nechteli videt ani zadne ID ani marriage certificate.
Tak super
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic