|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út únor 24, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
Aren't you taking it easy on the newbie  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 164
|
Zaslal: po duben 13, 2009 7:02 am Předmět: |
|
|
| Vedouci smeny na jatkach napsal: | | Jinak je to jak jsem psal.skola stoji 400-500$ mesicne .muzes do ni chodit rano ,vecer ,jak si to domluvis.Skola ti vyridi pracovni povoleni na 20 hodin tydne a k tomu obdrzis pracovni SS# ,ktere je potreba pro vyrizeni americkeho ridicaku.celou dobu co chodis do skoly jsi zde legalne a muzes jezdit do Cech a zpet .(ja osobne jsem byl nekolikrat v Mexiku).Pracovat muzes samozrejme 100 hodin tydne ,jestli zvladnes chodit do skoly i do prace.Vedel jsem i skole do ktere se nemusi chodit ,ale nevim jestli jeste existuje. |
a je to 100 % ověřený -víš s polákama tady moc lidí nemá dobrý zkušenosti - a myslýš že to takhle chodí na všech školách i jinde v usa v los angeles třeba ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vedouci smeny na jatkach Anonymní
|
Zaslal: út duben 14, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Jsem chodil do skoly v San Diegu "intrax" a vyridit tam neslo vubec nic.Doporucuji navstivit uvedene skoly v Chicagu,vyridit si SSN,DL (podminka pro vyrizeni techto dokumentu je navstevovat-ci zaplatit skolne na dobu 3mesicu,skolne lze splacet tydne)a pak se pretransferovat do jine skoly kdekoliv v USA.Jinak stejne to funguje i v KANADE kde pri navsteve skoly na rok ziskate automaticky pracovni povoleni na rok. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 164
|
Zaslal: st duben 15, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Vedouci smeny na jatkach napsal: | | Jsem chodil do skoly v San Diegu "intrax" a vyridit tam neslo vubec nic.Doporucuji navstivit uvedene skoly v Chicagu,vyridit si SSN,DL (podminka pro vyrizeni techto dokumentu je navstevovat-ci zaplatit skolne na dobu 3mesicu,skolne lze splacet tydne)a pak se pretransferovat do jine skoly kdekoliv v USA.Jinak stejne to funguje i v KANADE kde pri navsteve skoly na rok ziskate automaticky pracovni povoleni na rok. |
hmm tak v californii jsou trochu jiný zákony než na východě usa -hele nevím no v chicagu se mě enchce strávit 3 měsíce jen kvůli povolení
hele kdyby někdo věděl o legální škole v kalifornii tak please napiště |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Anonymní
|
Zaslal: pá červen 19, 2009 3:48 am Předmět: US ridicak |
|
|
No moje zkusenost z roku 2008 je jina - prijdu - slozim test, udelam jizdu a hle do mesice ma clovek ridicak - teda aspon na platnost bile karty - tj 6 mesicu. No problem.
miagy666(zavinAC)seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 19, 2009 4:01 pm Předmět: Re: US ridicak |
|
|
| Jarda napsal: | No moje zkusenost z roku 2008 je jina - prijdu - slozim test, udelam jizdu a hle do mesice ma clovek ridicak - teda aspon na platnost bile karty - tj 6 mesicu. No problem.
miagy666(zavinAC)seznam.cz |
Z roku 2007, V Illinois daji ridicak na dobu platnosti bile karty ale ta musi byt nejmene 12 mesicu. Takze s sesti se nechytas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ostravakvusa Anonymní
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
| vedouci smeny na jatkach napsal: | | www.yourgoal.com www.solex.edu dalsi 2 skoly kde se rovnez domluvite polsky.pri navstevovani skoly nabizi pomoc s ziskanim ridickeho prukazu.kdyby mel nekdo nejaky dotaz tak se ptejte,pokusim se odpovedet |
Diky za kontakty. Uz jsem se dostal do usa a zabydlel se,jen mam dotaz a prosbu. Je to v te skole na 100%? Syn jel tady drive a tchan mu zaridil skolu ve Skoki u rusaku,ale tam tvrdi,ze to nemusi vyjit a navic jsme zaplatili jeste 300 dolaru imigr.uradu za vyrizeni a nejaky poplatek skole. Muzes mi prosim rict tvuj konkretni pripad,nebo nejaky o kterem vis z vlastni zkusenosti? Dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 12:45 am Předmět: |
|
|
Ostravaku,budes se muset trochu vic vyjadrit.Jestli neveris tchanovi tak bych mu rozhodne nesveril skoly meho syna a jeste za to platil. Neco me tady nepasuje.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ostravak
Registrace: 12. 08. 2009 Příspěvky: 14 Bydliště: chicago
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Ostravaku,budes se muset trochu vic vyjadrit.Jestli neveris tchanovi tak bych mu rozhodne nesveril skoly meho syna a jeste za to platil. Neco me tady nepasuje.  |
Ja se nechci vyjadrovat vice,chci poradit se skolou,diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
| Momentalne o nikom nevim,ale muzu ti dat adresu skoly kam chodi kamoska uz nekolik let.Ta skola je na 100%. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ostravak
Registrace: 12. 08. 2009 Příspěvky: 14 Bydliště: chicago
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
| Vedouci smeny na jatkach napsal: | | Momentalne o nikom nevim,ale muzu ti dat adresu skoly kam chodi kamoska uz nekolik let.Ta skola je na 100%. |
Budes moc hodny,kdyz mi tu adresu posles. Moskrat dekuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anita
Registrace: 30. 08. 2009 Příspěvky: 6
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 8:02 am Předmět: ako to dopadlo so skolou? |
|
|
Ahojte Ostravak & vedouci:),
tak ako to dopadlo s tou skolou? Mozete mi poradit? Som Slovenka (obviously:))a mam priatela Americana..Kedze nam bohuzial nevysla option on sem, skusame teraz option ja tam..Nikdy by ma nenapadlo, ze to bude take narocne...Tiez sa jedna o Chicago..Som uplne zufala, mozete mi poradit?
Dakujem velmi pekne! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
| Se hrozne omlouvam,tam kam chodi kamoska tam uz SS# vyridit nejde ,ale pracuji na tom .O jedne skole vi a budu mit jeji adresu behem nekolika dni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anita
Registrace: 30. 08. 2009 Příspěvky: 6
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
Prosim Vas a mohli by ste mi dat mail na Vas, alebo mail tej kamosky? Alebo to mate ako zarobkovu cinnost a moze to ist len cez Vas? Ja neviem, nepocula som, ze by sa dalo robit 20hod.tyzdenne so studentskymi vizami..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
Prezemne nic nejde,ja jsem sem dal jen webowe stranky skol na kterych to v te dobe slo.Jestli to stale jde si musite zjistit sami.Telefon a kontakt na nekoho ve skole tam urcite nekde najdete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|