|
|
| Autor |
Zpráva |
MJay3012
Registrace: 29. 07. 2008 Příspěvky: 9
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 4:16 pm Předmět: Do USA jako realitní makléř |
|
|
Zdravim všechny na tomhle skvělým foru,
je mi 25 let a již čtvrtým rokem pracuji u Re/Maxu jako realitní makléř... Během práce jsem vystudoval V |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 3:02 pm Předmět: |
|
|
Jestliže pracuješ už tolik let v makleřské společnosti, tak o tom znáš asi daleko více než většina lidí zde. Jinak, nevím jestli se o tom v ČR píše, ale nedávno ceny nemovitostí šli hodně dolů, a real estate agents mají veliký problém se tím živit. Je to dosti mizerné.
Neříkám že to nemá cenu do USA jet to dělat, ale budeš se muset řídit Japonským přísloví "jestli chceš prodávat zmrzlinu, tak začni v zimě." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so srpen 30, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Re-max je mezinarodni spolecnost a praci sezenez(jestli mas papiry v poradku).Otazka je jestli vydelas penize. So se tyce normalnich residential makleru tak ted zrovna "hladovi" a hlidaji si sve teritory,ale nevim co chces presne delat.
Jestli treba mas to vzdelani,commercial real estate mezi kontinenty porad jede. Evropa kupuje Ameriku. To by jsi mel vedet a jestli jses dobry tak proc emigrovat do U.S. Zazadej si o tranfer v Re-max.Asi tak.azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
millionsaver
Registrace: 25. 04. 2009 Příspěvky: 5
|
Zaslal: so duben 25, 2009 9:42 am Předmět: Pozor to neni zamestnani |
|
|
| Realitni makleri jsou v USA independent contractors.. ne zamestnanci. Proto na to nemuzes ziskat zadna pracovni viza. Mam realitni firmu v Las Vegas od roku 2002 a jsem brokerem (pro ktereho pracuji agenti). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so duben 25, 2009 8:46 pm Předmět: Re: Pozor to neni zamestnani |
|
|
| millionsaver napsal: | | Realitni makleri jsou v USA independent contractors.. ne zamestnanci. |
Záleží na podniku. V některých makléřsých podnikách agenti jsou zaměstnanci, v jiných jsou contractors. V pobočce Re/Max s kterým jsem obchodovat tak agenti jsou contractors. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 84 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 11:14 pm Předmět: spatna doba |
|
|
| ted tu praci nesezenes jako makler ani omylem (praci jo ale ne klienty, tj nevidelas si ani na slanou vodu) a navic nekvalifikuje se to na prac. vizum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|