Zalozeni firmy

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zalozeni firmy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Autor Zpráva
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 4:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro>
Diky za pochvalu, ale ona patri predevsim tobe, protoze to, ze si tu my vsichni muzem obcas neco napsat, je jen diky tomu, ze ty jsi tohle forum zprovoznil.
dragon

Registrace: 05. 09. 2005

PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne sa jedna hlavne o oblast Floridy a Californie, pretoze este nie som rozhodnuty, kam pojdem Smile Ale dufam, ze pojdem a hlavne, ze to vsetko vybavim a uspesne rozbehnem cely business.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 4:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak te tak ctu - jed do Ca, prosim. Na Fl je uz prepitomcovano. Dekuji.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily ocean!

Dakujem za krasny titul (pitomec). Musi to byt urcite nieco pekne, lebo verim ze ty by si nikomu nic zle nepovedal... Na Floridu pojdem tak ci tak takze mi ta je trosku luto, ze budes mat nekludne noci, ze niekde medzi tymi milionmi ludi, ktori su na Floride som aj ja. Este raz prepac. A este nieco, nepis do tem, ku ktorym nemas co povedat...
chico
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 12:21 pm    Předmět: zajem Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
nemam zadne viza a LLC zadny problem Very Happy

ahoj,jsem z cech a chci tady podnikat a chci si zalozit LLc,prosim te,muzes poradit jak a kde zacit??muzu to zalozit i z cech?neumim ang.a vsechny ty papiry jsou pro tedy zlozite..
jenom zacinam s angl.najdu to nekde v cestine?moc dik
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Viza s timhle nema nic spolecneho znam lidi s B2 co maji firmy (okol 10 zamestnancu). Jinak jestli zmenis stat zmeni se sidlo firmy. Kazdy stat ma jine dane a nekdy je lepsi nechat sidlo firmy tam kde to je nejvyhodnejsi. Jinak ja s timhle moc zkusenosti nemam a pro tebe bude lepsi si vyhledat info sama na
http://www.irs.gov
napr:
http://www.irs.gov/businesses/small/article/0,,id=111949,00.html
http://www.irs.gov/newsroom/article/0,,id=117671,00.html
jestli najdes neco uzitecneho urcite nam to prid rict, pac ja mam pocit ze brzo budu v podobne situaci jako ty. Dokonce jsem slysel o lidech z Cech co chteji prestehovat firmu (online business) do US kvuli vyhodam na danich.
Jaky busines provozujes? Zaregistruj se a posli mi PM

ahoj,tohle by jsem chtela mit.chci mit firmu tady,LLC.babo rad,kdyz neumim dobre anglicky.
neni navod taky v cestine???nepomuzes zalozit??diky..
ocean*

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

........neumim dobre anglicky...

A to je to. Budes tady mit firmu, kterou ti nekdo pomuze zalozit. OK. A co dal? Nebudes umet ani zvednout telefon? Jak to chces provozovat? Jak jsi tady dlouho, ze neumis anglicky?
Nezlob se na me, ale prvni a nejdulezitejsi pro me po prijezdu bylo se naucit. Na nikoho se nespolehat, jen sama na sebe. Byt ve skole vecer co vecer ( urvana po praci ), cist, psat, poslouchat, koukat na filmy. Prvni firmu jsem zakladala 2 roky po prijezdu, 2. o par mesicu pozdeji. Se zalozenim ti rada pomuzu - i kdyz asi jen pres net, pokud nejsi z Floridy. Ale telefony za tebe brat nebudu moct.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2005 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean*>> Nechtelo by se ti zalozit nove tema s nazvem "postup pri zakladani firmy na Floride" ?
Treba to rozepsat do bodu. Myslim ze by to bylo celkem uzitecne info pro novacky. Wink
ocean*

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2005 3:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rada, jestli bude vic casu, OK?
Chinin
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 3:18 pm    Předmět: Zlozeni pobocky Odpovědět s citátem

Mam par dotazu na zakladani pobocky v USA:
nejlepsi moznosti podle pravnika je incorporated as a subsidiary - (vyhnout moznemu obchodnimu soudu vuci materske spolecnosti) mate s tim nekdo zkusenosti?
Poznamky o Delaweru docela nechapu, protoze kdyz mate jakoukoli kancelar v jinem statu musite tam i odvadet dane, ne? Taky jsem se dozvedel ze v Delaware nejou az tak vyhodne dane jako spis zakony ulehcujici podnikani - znova- mate s tim nekdo PRAKTICKE zkusenosti? pokud se da usterit na zalozeni firmy(pobocky) v urcitem state US, jak to tedy probiha v praxi. Jendalo by se o regulerni business s velkymi korporacemi, takze prosim ne zadny laciny triky:)
Kazdy stat ma sve regule, avsak je zapotrebi nejakeho velkeho kapitalu? (Problem s vizem neni - jsem permanent resident)
Souhlasite s nazorem, ze na takvyto pocin si je nejlepsi najmout pravnika ci CPA - takze v pripade jakekoliv nesrovnalosti v "papirech" da se vina svalit na ne?
Rad bych slysel - nejake prakticke rady (teorii a research si mohu opatrit sam:))
MoGwAY
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 07, 2006 10:41 pm    Předmět: Re: zajem Odpovědět s citátem

chico napsal:
Atlanta-man napsal:
nemam zadne viza a LLC zadny problem Very Happy

ahoj,jsem z cech a chci tady podnikat a chci si zalozit LLc,prosim te,muzes poradit jak a kde zacit??muzu to zalozit i z cech?neumim ang.a vsechny ty papiry jsou pro tedy zlozite..
jenom zacinam s angl.najdu to nekde v cestine?moc dik

Bez anglictiny a podnikat v USA??? Shocked
...no tak to rychle zkrachujes...
zkus www.incparadise.com
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 13, 2006 5:54 pm    Předmět: Business v New Jersey Odpovědět s citátem

V New Jersey k "sole proprietorship" neni nutny nechat probehnout inzerat v mistnim denniku. Staci Vam 54 dolaru a vybrat si nazev firmy, ktery jeste neni registrovany. Pak staci zajit za notarem (ja jsem byl v mistni skole, kde je zadarmo) a muzete delat business. Na alkohol, benzin, leky ... musi byt nejaka zvlastni lecence, ale jinak je jim to uplne jedno. Napsal jsem nakup a prodej a bylo to.

GE. Shocked
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 24, 2006 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajima me jestli je mozno otevrit bussines acount v bance bez SSN. Ma nekdo osobni zkusenost???
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde, ale Patriot Act to ztizil a dela to jen maloktera banka. Otec mel otevreny ucet u Regions Bank v Memphisu. Pokud si vyridis ITIN, tak bys snad nemel mit problem u zadne banky, nejenom s checking, ale i saving/CD, nebo se mejlim?
Prodlouzili vubec Patriot Act?
eva64
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 2:59 am    Předmět: podnikaní Odpovědět s citátem

Miro mohl by ses mi ozvat na adresu eva64(zavinAC)seznam.cz? Dekuji Eva
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Business Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com