|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 09, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
| BR, tak uz AZPeta nechej, mozna az jednu budes taky stary a ohlednes se za svojim zivotem a zjistis zes ho neprozil jaks chtel a nic nedokazal jenom to tak proflakal tak se ti moze stat ze budes nasrany na cely svet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 1113 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út červen 09, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
A kdo tu tvrdi, ze Big Rig se navazi do AzPeteho? Mam naopak pocit, ze Pete - ac si ho vazim - si rad "jen tak mimochodem" dloubne ... a "vymena nazoru" je nasnade.
Ale uz by podle me bylo nacase zakopat valecnou sekyru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | A kdo tu tvrdi, ze Big Rig se navazi do AzPeteho? Mam naopak pocit, ze Pete - ac si ho vazim - si rad "jen tak mimochodem" dloubne ... a "vymena nazoru" je nasnade.
Ale uz by podle me bylo nacase zakopat valecnou sekyru  |
To byl ten point, ze AZP se navazi, jenom zasifrovany. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1478 Bydliště: Prague
|
Zaslal: út červen 09, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | ... and most importantly - it's YELLOW!!!!  |
To je skvělý, že jsi vygoogloval přehlídku toho, co Hyundayi všechno vyrábí, akorát jsi zapoměl na to hlavní! Svojí fotku. Dovol, abych to napravil.
Big Rig |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 10, 2009 5:41 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
To byl ten point, ze AZP se navazi, |
And he ain't very good at it ... CZ on the other hand - well, needs to get a life, ani Pete si na me neda tolik prace, aby vyrabel obrazky , ale ma flair a tvorivost ... a nenafukuje se, o tom, ze narozdil od Peta, ktery sem za vsechny ty roky nedal snad pet prospesnych prispevku, je "verejne prospesny", ani nemluve.
Jenom tak na okraj - vsechny 12V otlety nejsou stejne, byva to napsane u nekterych spotrebicu, proto se ty adaptery prodavaji. Pokud si budete pujcovat to RV v CND, tak by to melo byt stejne jedno, ne? Nebude to mit built in power convertor a skoro vsechny zasuvky bezne a na 110/120? Ja se v RVs nak moc nevyznam,ale uz i dnesni novejsi trucky (a truck manufacturers jsou 100 let za opicema ) maji tenhle set up. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2106 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po září 14, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Tak muzu potvrdit ze autozasuvky maji stejny:-) akorat na Yukonu nemaj vubec signal, ten jsem chytl az dneska kdyz jsme prekrocili hranice na Aljasku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2106 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: pá září 25, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
Tam to spis vypada, ze nemaji pokryti vubec. V tom clanku nepisi od kdy ta porucha byla. Ale do YT jsem prijel desateho a signal nikde. Uvidim, az pojedu nazpatek, jestli bude aspon kolem Alaska Hway. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Rumburaku, zapomel jsem napsat ze ten signal nebyl ani potom, co jsme se vratili na Yukon. Podle me pouzivaji nejakou jinou sit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|