|
|
| Autor |
Zpráva |
martha Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 5:28 am Předmět: speeding ticket!!!help! |
|
|
ahoj!!!mohl by mi nekdo poradit?vloni jsme s přítelem dostali v OREGONU pokutu za rychlost. Meli jsme jit k soudu ji zaplatit. Dělalo to 240 dolacu. Oregonem jsme jen projizdeli, a za par dni jsme frceli home, takze sme se rozhodli to nezaplatit. A hlavne jsme uz nepředpokládali, že se nekdy budeme do států vracet....Polda sám nám řekl ze je to v pohode, ze kdyz to nezaplatime ze se to eviduje jen na úrovni státu Oregon, že teda do Oregonu bychom se radeji vracet nemeli/vzal si číslo pasu mého přítele, nevzal si ani číslo driving licence/.
Jde o to ze se letos do statů budeme vracet....letime do Chicaga...je možný ze o tom bude mít imigrační kontrola záznam a nepustí nás do zeme příp. přítele zavřou apod? nemáte někdo podobnou zkušenost? Že jste nezaplatili pokutu a při opakovaném příletu to bylo v pohode?My proste uz nepředpokládali ze se budeme vracet:-( Ráda bych věřila tomu co mi řekl ten polda, ale raději bych si to ověřila.Díky moc za odpovědi!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 7:42 am Předmět: |
|
|
Mila Marto, imigracni rozhodne nebude problem - pokud tedy slo jenom o rychlost.
Otazka je - jestli soudce vystavil zatykac pote, co jste se nedostavili k soudu? Dalsi - kde se to stalo a jaky polda vas zastavil. Pokud to bylo na dalnici a zastavil vas trooper muze (ale nemusi) to byt v systemu na federalni urovni. Nicmene i pri nejhorsi variante, tzn. pokud byl vystaven zatykac na federalni urovni a zastavi vas, pravdepodobne dostanete upozorneni, ze je na vas zatykac, a ze byste to meli vyresit, pokud teda toho neni na vas vice.
Navic, pokud se to stalo vice nez pred rokem je vice nez pravdepodobne, ze uz jste ze zaznamu vyrazeni...
A jeste otazka - $240 za speeding? To jste snad museli projizdet devadesatkou kolem skoly?
Zdravi Mike
PS - nebudu mentorovat, i kdyz na to mam strasnou chut'... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 7:44 am Předmět: |
|
|
Ted jsem si vsiml, ze polda si nevzal cislo DL..., tak to zadne obavy, temer urcite vas orioad nebyl zanesen do systemu.
Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martha Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 8:22 am Předmět: díky miku!!!!!!!!!jeste otázka |
|
|
Miku, dekuju Ti moc za odpoved!!!!!díky moc!
Ne policista si opravdu nevzal císlo DL, jen císlo pasu..../meli jsme s sebou mezinárodní řidičák, na ten kašlal/ slo mi jen o to ze kdyz se neobjevíme u soudu, jestli to neposlali na imigrační, že jsme nezaplatili pokutu:-( přeci jen maji číslo pasu:-(ja se v tom opravdu nevyznam, nevim na jake urovni to maji ci nemaji propojene, kazdy stat to ma taky jinak....nebo se proste dopravni prestupky eviduji na urovni statu a imigrační to nezajima? asi je to hloupa otazka:-( nicmene o tom fakt moc nevim, proto se ptam:-)
90 mil kolem skoly jsme opravdu nejeli:-)! jeli jsme 80 na dalnici, prekrocili jsme rychlost o 15 mil:-(zakon schvalnosti, ach jo, v Idahu jsme se predtim celej den plazili po nekonecnych silnicich 50tkou a uz nam z toho trochu hrabalo:-( no co nadelas...
Ach jo, jsem asi zbytecne ustrasena, ale nerada bych se dockala nemileho prekvapeni až se budeme do statu vracet, aby nas kvuli blbejm 250 dolačum nezavřeli příp. nepustili přes imigrační kontrolu....
Klidně si zamentoruj, ja si to taky pekne vyčítam, ale pozdě bycha honit, nebo jak je to přísloví
Myslís ze by to tedy melo být v pohode kdyz nema cislo DL?
Děkuju moc za rady, díky!!!!
Martha
p.s. jo ješte jsme se toho poldy ptali jestli kdyz to nezaplatíme /protože odjíždíme home/, co se jako stane, on se smál jakože do Oregonu bychom teda uz jezdit nemeli, aby nás případně nechytli, ale ze prej v jiných státech to je v pohode......tak jsem z toho cela zmatena:-) omlouvam se za ten slovní průjem, nicméně jsem chtela celou situaci popsat.
zatial a díky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martha Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 8:33 am Předmět: ješte jednou:-) |
|
|
Nebo místo dlouhého vysvětlování víte někdo jak funguje ten systém pokut?...vim ze pokud se nezaplatí pokuta /fail to appear u soudu/ jde to na Oregon Department of Motor Vehicles, tam by meli ridicak zablokovat nebo tak neco, nicmene kdyz se nedockaji platby ani tam co se děje dál? a kdyz vlastne ani nemaji cislo ridicaku....
Díky
M. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 01, 2005 9:30 am Předmět: |
|
|
V Oregonu to bude stejne, nebo temer stejne jako tady v MS. To znamena, pokud se nedostavite k soudu, soudce vystavi prikaz k zadrzeni nebo to odlozi nebo zrusi. Ve vasem pripade je vice nez pravdepodobne, ze to zrusil. Policista nemel cislo DL, zrejme se ani k soudu nedostavil. Cislo pasu mu neni vubec na nic... Nevim, jestli auto bylo registrovano na vas, ale to jste asi prodali, ze... O imigracnim ani nemluve, pokud by meli evidovat dopravni prestupky, tak by nedelali nic jineho...
Nicmene, jak jsem psal vyse, jednoduche nezaplacene pokuty jdou ze systemu nejpozdeji po roce (spise ale po par mesicich). Mam dotaz, jak jste se dozvedeli, ze mate platit zrovna $240?
Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martha Anonymní
|
Zaslal: st únor 02, 2005 1:28 am Předmět: |
|
|
No, policista nam vystavil speeding ticket, tam nam napsal rovnou pokutu 240 dolacu a do ja nevim 20 dnu jsme meli s tim jit k soudu to zaplatit. /vim ze kdybysme tam sli a řekli že jsme guilty, ale ne uplne tak se vetsinou pokuta plati mensi../
Auto bylo z půjčovny, trochu jsme cestovali........
Mily Miku opravdu diky !!!za tvoje rady, jsem uz trochu klidnejsi......
Moc Te zdraví
Marta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
budik Anonymní
|
Zaslal: st únor 09, 2005 7:05 am Předmět: to mike |
|
|
Nediv se ja jsem taky zaplatil speeding ticket za 270$ v tennesee kazdy stat to ma jinak,co vim nejlevnejsi pokuty maji v Illinois cus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st únor 09, 2005 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem platil pokutu za rychlost $230 v Illinois.
Jel jsem 100 na 65 limit. Soud trval dve minuty a byl to muj treti speeding ticket v jednom roce, takze jsem byl rad ze mi vratili ridicak.
Delam to ciste jen pro podporu US ekonomiky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martha Anonymní
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 4:57 am Předmět: |
|
|
to je od tebe hezky Miro:-)
Tak snad to bude v pohode a budu věřit tomu co píše Mike, že kdyby imigrační meli evidovat každou pokutu nedělali by nic jinýho....ikdyž co já vim:-)
nicméně číslo řidičáku nemaji.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: so únor 12, 2005 4:26 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Ja jsem platil pokutu za rychlost $230 v Illinois.
Jel jsem 100 na 65 limit. Soud trval dve minuty a byl to muj treti speeding ticket v jednom roce, takze jsem byl rad ze mi vratili ridicak.
Delam to ciste jen pro podporu US ekonomiky  |
Tak to jsi na tom stejne,jako pani se kterou bydlim..
Trikrat "speed" za jeden rok..na tohle je jen odpoved,zkuste to udelat na Floride,nebo treba prejet dite..potom vam to vysvetli..
Ja sam jsem magor,ktery jezdi na masinach od dvanacti let,ale tohle neuznavam..chces byt hero?Nastup do ringu,ne za volant.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1220 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:29 pm Předmět: Federalni policjti nechytaji spidaky. |
|
|
| Anonymous napsal: | | Dalsi - kde se to stalo a jaky polda vas zastavil. Pokud to bylo na dalnici a zastavil vas trooper muze (ale nemusi) to byt v systemu na federalni urovni.... |
To těžko. I na federálních cestách (Interstates) jsou to místní nebo státní poldové a né federální (jako FBI, nebo secret service, atd.). Jestliže v tu dobu nepřejížděl hranice když ho chytly, tak federální vláda nemá na to právo. Nebo jsi někde viděl polijení auto s nápisem "USA Police"? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|