Otazkaje ne proc ale kdy.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Otazkaje ne proc ale kdy.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MB. Z necim nesouhlasit a neco nemit rad jsou dve rozdilne veci. Ja zadne Ceske illegaly neznam. Pred par lety jsem znal hodne ilegalnich Mexicancu ale Ti maji jine duvody proc do U.S. nez Cesi a o tom jsem se tady jiz zminil.
Jak jsem rekl tehle thread jsem zacal o tom kde se U.S. umistila jako Policejni stat.Nikdo o tom asi nic nevi a tak s nediskutuje. Jestli chces otevrit nove tema, nikdo Ti v tom nebrani. Cool
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
MB. Z necim nesouhlasit a neco nemit rad jsou dve rozdilne veci. Ja zadne Ceske illegaly neznam. Pred par lety jsem znal hodne ilegalnich Mexicancu ale Ti maji jine duvody proc do U.S. nez Cesi a o tom jsem se tady jiz zminil.
Jak jsem rekl tehle thread jsem zacal o tom kde se U.S. umistila jako Policejni stat.Nikdo o tom asi nic nevi a tak s nediskutuje. Jestli chces otevrit nove tema, nikdo Ti v tom nebrani. Cool

ok v poho hele já se tě zeptám tedka kdyby jsi byl v čr a chtěl jet do usa jel by jsi i dkyž by jsi věděl co tě čeká (když víš jak to usa chodí atd) Smile Smile
AzPete

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem si jisty.Dam Ti vedet az se vratim z Cech. Uz jsem tam nebyl 3 roky. Cool
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok v a chtěl jet do usa jel by jsi i dkyž by jsi věděl co tě čeká (když víš jak to usa chodí atd) Smile Smile[/quote]

TO: muncheboy to jsou hlope otazky,jedu tam kam chci a nemyslim na to co mne tam ceka............protoze kdyz jsi tam nebyl tak nevis(co te tam ceka)
AzPete

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co te ceka to te nemine.... Laughing Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic