|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st květen 20, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
MB. Z necim nesouhlasit a neco nemit rad jsou dve rozdilne veci. Ja zadne Ceske illegaly neznam. Pred par lety jsem znal hodne ilegalnich Mexicancu ale Ti maji jine duvody proc do U.S. nez Cesi a o tom jsem se tady jiz zminil.
Jak jsem rekl tehle thread jsem zacal o tom kde se U.S. umistila jako Policejni stat.Nikdo o tom asi nic nevi a tak s nediskutuje. Jestli chces otevrit nove tema, nikdo Ti v tom nebrani.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 164
|
Zaslal: st květen 20, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | MB. Z necim nesouhlasit a neco nemit rad jsou dve rozdilne veci. Ja zadne Ceske illegaly neznam. Pred par lety jsem znal hodne ilegalnich Mexicancu ale Ti maji jine duvody proc do U.S. nez Cesi a o tom jsem se tady jiz zminil.
Jak jsem rekl tehle thread jsem zacal o tom kde se U.S. umistila jako Policejni stat.Nikdo o tom asi nic nevi a tak s nediskutuje. Jestli chces otevrit nove tema, nikdo Ti v tom nebrani.  |
ok v poho hele já se tě zeptám tedka kdyby jsi byl v čr a chtěl jet do usa jel by jsi i dkyž by jsi věděl co tě čeká (když víš jak to usa chodí atd)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st květen 20, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Nejsem si jisty.Dam Ti vedet az se vratim z Cech. Uz jsem tam nebyl 3 roky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st květen 20, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
ok v a chtěl jet do usa jel by jsi i dkyž by jsi věděl co tě čeká (když víš jak to usa chodí atd) [/quote]
TO: muncheboy to jsou hlope otazky,jedu tam kam chci a nemyslim na to co mne tam ceka............protoze kdyz jsi tam nebyl tak nevis(co te tam ceka) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st květen 20, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
Co te ceka to te nemine....  |
|