Tri zelvy

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Tri zelvy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 7:04 pm    Předmět: Tri zelvy Odpovědět s citátem

Jdou tři želvičky po poušti a mají hroznou žíze
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Desert tortoise jsou velice chytre. My uz mame tu nasi asi 15 roku. Muj syn ji prinesl domu jeste v Tucsonu. Nekdo ji prejel autem a mela praskly krunir. Ja jsem ji to spravil a dnes je O.K. Je ji kolem padesati.Jsou to velice zajimave zvirata. Psi si na ni zvykli akorat ji nekdy ukradnou kus salatu. Cool
Rumburak

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Desert tortoise jsou velice chytre. My uz mame tu nasi asi 15 roku. Muj syn ji prinesl domu jeste v Tucsonu. Nekdo ji prejel autem a mela praskly krunir. Ja jsem ji to spravil a dnes je O.K. Je ji kolem padesati.Jsou to velice zajimave zvirata. Psi si na ni zvykli akorat ji nekdy ukradnou kus salatu. Cool

Nevedel jsem, ze tvy psi jsou vegetariani Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2009 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psi jsou vsezravci. Zalezi jak je vychovas.
Moji zboznuji mrkev a je to pro ne dobre.Proto take kradou zelve salat a green beans. Razz
Jestli je vychovavas jak Americani tak jsou velice rozmazleni a zerou jen dog food a samozrejme Filet Mignon. Laughing Ted mam jeste holuba ktereho syn nasel jako baby a holub ted nechce odejit. Takze ocekavej brzo fotku. Dve Chihuahuy,zelva a holub. Vsichni jedi z jedne misky.Jeste me do toho chybi Martin a ta fotka by udelala Mlynka ..very rich... Wink
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Psi jsou vsezravci. Zalezi jak je vychovas.
Moji zboznuji mrkev a je to pro ne dobre.Proto take kradou zelve salat a green beans. Razz
Jestli je vychovavas jak Americani tak jsou velice rozmazleni a zerou jen dog food a samozrejme Filet Mignon. Laughing Ted mam jeste holuba ktereho syn nasel jako baby a holub ted nechce odejit. Takze ocekavej brzo fotku. Dve Chihuahuy,zelva a holub. Vsichni jedi z jedne misky.Jeste me do toho chybi Martin a ta fotka by udelala Mlynka ..very rich... Wink

No to nas pes by take sezral kde co. Kdo ma ale pak platit za navstevu veterinare, kdyz se pes "posere" Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo plati za veterinare pro vsechny ty psy co jsou bez domova a sezerou vsechno. Rolling Eyes Jejich zaludek se prispusobi.Psi vedi intuitivne co sezrat i na ulici.
Akorat lidi je "zkurvili".
Pamatuji si ze kdyz jsem vyrustal tak dog food jeste v CSSR ne-existovalo a vsichni psi vypadali velice zdrave. Cool Moji psi zatim sracku nemeli. Wink a zitra jdou na svuj maly lov k jezeru.Zajimave.Holuba si doma ani nevsimnou ale mas to vydet kdyz jsou venku. Question
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Kdo plati za veterinare pro vsechny ty psy co jsou bez domova a sezerou vsechno. Rolling Eyes Jejich zaludek se prispusobi.Psi vedi intuitivne co sezrat i na ulici.
Akorat lidi je "zkurvili".
Pamatuji si ze kdyz jsem vyrustal tak dog food jeste v CSSR ne-existovalo a vsichni psi vypadali velice zdrave. Cool Moji psi zatim sracku nemeli. Wink a zitra jdou na svuj maly lov k jezeru.Zajimave.Holuba si doma ani nevsimnou ale mas to vydet kdyz jsou venku. Question

Co psum na Americkym kontinente zkurvilo zaludky bylo to svinstvo(zradlo), co sem dovazej z Ciny.
Je to plnene napul plastikem, aby toho bylo vic Crying or Very sad Confused
AzPete

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 12:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To nevim jak to je z jidlem pro psy delane v Cine ale ja kupuji lokalni zradlo od Olsons kteri delaji zradlo nejen pro psy ale take kone,kravy apod.Tady je to normalni. Zatim jsem neprisel na nejake dog food z Ciny.Ale to je jedno. Moji psi "zerou" vetsinou s nama. Wink
Mozna ze by jsi mel prestat kupovat to Cinske zradlo a pes prestane mit sracku. Razz
jano

Registrace: 10. 05. 2009

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doma mame zlteho labradora. Ma len 5 mesiacov, tak ho drzime na 'dog food', ale je to nieco s oznacenim "large breed puppy". Ma to vraj podporovat spravny rast/vyvoj.
Beznu ludsku stravu mu zatial nedavame, ale podobne ako AZPete, tiez si myslim, ze pes by mal mat aj nieco ine nez len ten vyrobeny dog food. Obcas mu davam kusok sunky alebo trochu ryze s masom, napr. rybou, ked to mame doma na jedalnicku. Manzelke sa to nepaci, tak to vacsinou robim tajne Wink . Takze s nasim psom spolu zdielame tajomstvo Very Happy
Tak teraz neviem, ci som taky statocny, ze podporujem nasho psa, alebo ci som taky darebak, ze podvadzam manzelku... Sad
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem meho psa ucil byt vegetairan ,mel jsem program na 40 dni a 3 dny pred koncem zdechnul.program byl dobry o psu se to neda rict.....
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
ja jsem meho psa ucil byt vegetairan ,mel jsem program na 40 dni a 3 dny pred koncem zdechnul.program byl dobry o psu se to neda rict.....

Sorry, ale tohle je staaaaaaaaaaaaaaaaary slovacky for.

"... este tri dni a naucil sem kona nezrat."

Neni to ono bez carek a hacku.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic