|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 PÅ™ÃspÄ›vky: 1413 BydliÅ¡tÄ›: Arizona
|
Zaslal: so květen 09, 2009 12:00 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Nechal jsme si tu vetu pred chvilkou copyrightovat - PD mi dluzi dvacku pokazde, kdyz to pouzije, jste moji svedci . |
Stara Blazkova byla Copyrighted dlouho pred tim nez si byl narozen.... ale mozna ze Big Rig je jeste volny.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 PÅ™ÃspÄ›vky: 2105 BydliÅ¡tÄ›: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: so květen 09, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
| jano napsal: | Stara Blazkova!
To sa stale pouziva?
Ja si na to pamatam este ako decko, niekedy zaciatkom 60. rokov...
Samozrejme, ze aj potom, ale som prekvapeny vidiet "staru Blazkovu" na internete v 2009.
Rumburak, bud uz asi nie si najmladsi, alebo "stara Blazkova" je mezi Cechmi/Slovakmi stale popularna? |
No nevim jestli se to jeste porad pouziva, ale v prekladu to ma znamenat - nosy Miss Parker.
Ja vim ze je to opravdu stary jak orloj, ale naucil jsem to rikat i moji canadskou zenu a ji se to hrozne libi.
Tuhle za mnou prisla do garaze a rika: Nase sousedka chce vsechno vedet, je zase zvedava jak stara Blazkova
Mimochodem "starej" asi jsem. Pristi tyden me bude 56  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 PÅ™ÃspÄ›vky: 2053 BydliÅ¡tÄ›: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so květen 09, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | Big_Rig napsal: | Nechal jsme si tu vetu pred chvilkou copyrightovat - PD mi dluzi dvacku pokazde, kdyz to pouzije, jste moji svedci . |
Stara Blazkova byla Copyrighted dlouho pred tim nez si byl narozen.... ale mozna ze Big Rig je jeste volny.  |
Isn't it cute how desperate for my attetion he is
Our cyber-village idiot strikes again (copyrighting this one too)
Dedo McGregore, slez z kozy, precti si jeste tak dvacetkrat, co jsem napsal ... a pak brnkni nebo posli SZ PDM, aby Ti to vysvetlil
Happy Birthday, Rumburakovi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jano AnonymnÃ
|
Zaslal: so květen 09, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
rumburak, tak stastne narodeniny!
A ano, si velmi stary (56), to ja budem mat 56 az za 9 mesiacov
Long live 'stara Blazkova'!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 PÅ™ÃspÄ›vky: 2105 BydliÅ¡tÄ›: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: so květen 09, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
| jano napsal: | rumburak, tak stastne narodeniny!
 |
No jo no, vzdyt jsem to slovo "starej" dal do uvozovek.
Kazdej je starej jak se citi. Kdyz je slunicko, tak se citim na tricet a kdyz chcije a sem znicenej z prace, tak se citim na sedesat.
A co ty, citis se starej?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so květen 09, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
Diky vsem za prani k narozeninam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 PÅ™ÃspÄ›vky: 979 BydliÅ¡tÄ›: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so květen 09, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
| vse NEJ k NAROZKAM "jses jeste mladej mne bylo tolik pred 3mi tydny |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so květen 09, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | vse NEJ k NAROZKAM "jses jeste mladej mne bylo tolik pred 3mi tydny |
Diky za prani. Jsem rad, ze nejsem na tomhle foru nejstarsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 PÅ™ÃspÄ›vky: 570 BydliÅ¡tÄ›: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: so květen 09, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Rudo, taky se pridavam k prani vseho nejlepsiho a Happy Birthday! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jano AnonymnÃ
|
Zaslal: so květen 09, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | jano napsal: | rumburak, tak stastne narodeniny!
 |
No jo no, vzdyt jsem to slovo "starej" dal do uvozovek.
Kazdej je starej jak se citi. Kdyz je slunicko, tak se citim na tricet a kdyz chcije a sem znicenej z prace, tak se citim na sedesat.
A co ty, citis se starej?  |
To pocasie ale fakt hra ulohu ako tie roky pribudaju .
Rovnako je to aj so mnou: Citim sa vo forme ked je vyjasnene a svieti slnko , ale dost starym ked leje .
No ale to uz je asi osud vsetkych, ktorym pribudli roky. S tym asi moc nenarobime...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: so květen 09, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Ano pratele padesatnici.Pocasi je nas nejlepsi pritel...po Martinovi. Ale opravdu Rumbo podivej se na lidi jako je treba Clint Eastwood. Tomu je 78 a porad mu to funguje. Takze H.B. a take Mother's day i kdyz nejses Muthaaa.Azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so květen 09, 2009 11:59 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Ano pratele padesatnici.Pocasi je nas nejlepsi pritel...po Martinovi. Ale opravdu Rumbo podivej se na lidi jako je treba Clint Eastwood. Tomu je 78 a porad mu to funguje. Takze H.B. a take Mother's day i kdyz nejses Muthaaa.Azp.  |
No me to taky jeste nekdy funguje , ale nemam doma harem.
Clint Eastwood urcite nikdy nehazel v 55 lopatou, tak se tak nesedrel a ma ted dostatek sil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 12:36 am Předmět: |
|
|
To jsem si take myslel ale Clint vydelal prd az do te doby kdy si zalozil svoji vlastni firmu Malpaso v 1976 a to mu uz bylo 46. Vlastne hazel lopatou dost dlouho ale nevzdal se.Na to ze ma 78 a jeste dela filmy ktere vydelaji tak to je machr.
Mozna kdyby byli Kanadane trochu jak Clint tak by nemeli problem z Ceskyma Ciganama. Ale nechci byt rejpal. Ja mam rad Kanadu.
http://www.firstshowing.net/2008/03/19/the-mystery-of-clint-eastwoods-gran-torino/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 PÅ™ÃspÄ›vky: 743 BydliÅ¡tÄ›: u more
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 12:57 pm Předmět: NAROZENINY |
|
|
Tak si to Rumburaku hezky uzij. Vsechno nejlepsi.  |
|