Otázka

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PÅ™ihlášeníPÅ™ihlášení

Otázka
Jdi na stránku PÅ™edchozí  1, 2

odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 12:00 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Big_Rig napsal:
Nechal jsme si tu vetu pred chvilkou copyrightovat - PD mi dluzi dvacku pokazde, kdyz to pouzije, jste moji svedci Mr. Green .

Stara Blazkova byla Copyrighted dlouho pred tim nez si byl narozen.... ale mozna ze Big Rig je jeste volny. Question
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 12:03 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

jano napsal:
Stara Blazkova! Very Happy
To sa stale pouziva?
Ja si na to pamatam este ako decko, niekedy zaciatkom 60. rokov...
Samozrejme, ze aj potom, ale som prekvapeny vidiet "staru Blazkovu" na internete v 2009.
Rumburak, bud uz asi nie si najmladsi, alebo "stara Blazkova" je mezi Cechmi/Slovakmi stale popularna?

No nevim jestli se to jeste porad pouziva, ale v prekladu to ma znamenat - nosy Miss Parker.
Ja vim ze je to opravdu stary jak orloj, ale naucil jsem to rikat i moji canadskou zenu a ji se to hrozne libi.
Tuhle za mnou prisla do garaze a rika: Nase sousedka chce vsechno vedet, je zase zvedava jak stara Blazkova Very Happy

Mimochodem "starej" asi jsem. Pristi tyden me bude 56 Sad
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 12:45 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

AzPete napsal:
Big_Rig napsal:
Nechal jsme si tu vetu pred chvilkou copyrightovat - PD mi dluzi dvacku pokazde, kdyz to pouzije, jste moji svedci Mr. Green .

Stara Blazkova byla Copyrighted dlouho pred tim nez si byl narozen.... ale mozna ze Big Rig je jeste volny. Question

Isn't it cute how desperate for my attetion he is Laughing Laughing Laughing

Our cyber-village idiot strikes again (copyrighting this one too) Cool

Dedo McGregore, slez z kozy, precti si jeste tak dvacetkrat, co jsem napsal ... a pak brnkni nebo posli SZ PDM, aby Ti to vysvetlil Rolling Eyes

Happy Birthday, Rumburakovi.
jano
Anonymní

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 2:11 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

rumburak, tak stastne narodeniny!
A ano, si velmi stary (56), to ja budem mat 56 az za 9 mesiacov Rolling Eyes

Long live 'stara Blazkova'!
Wink
Rumburak

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 2:55 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

jano napsal:

Wink

No jo no, vzdyt jsem to slovo "starej" dal do uvozovek. Wink
Kazdej je starej jak se citi. Kdyz je slunicko, tak se citim na tricet a kdyz chcije a sem znicenej z prace, tak se citim na sedesat.
A co ty, citis se starej? Twisted Evil
Rumburak

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 4:43 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Diky vsem za prani k narozeninam Smile
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 6:46 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

vse NEJ k NAROZKAM "jses jeste mladej mne bylo tolik pred 3mi tydny
Rumburak

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 7:01 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Henek napsal:
vse NEJ k NAROZKAM "jses jeste mladej mne bylo tolik pred 3mi tydny

Diky za prani. Jsem rad, ze nejsem na tomhle foru nejstarsi Wink Twisted Evil
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 8:58 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Rudo, taky se pridavam k prani vseho nejlepsiho a Happy Birthday!
jano
Anonymní

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 10:07 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Rumburak napsal:
jano napsal:

Wink

No jo no, vzdyt jsem to slovo "starej" dal do uvozovek. Wink
Kazdej je starej jak se citi. Kdyz je slunicko, tak se citim na tricet a kdyz chcije a sem znicenej z prace, tak se citim na sedesat.
A co ty, citis se starej? Twisted Evil

To pocasie ale fakt hra ulohu ako tie roky pribudaju Smile .
Rovnako je to aj so mnou: Citim sa vo forme ked je vyjasnene a svieti slnko Razz , ale dost starym ked leje Crying or Very sad .
No ale to uz je asi osud vsetkych, ktorym pribudli roky. S tym asi moc nenarobime... Confused
AzPete

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 11:13 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Ano pratele padesatnici.Pocasi je nas nejlepsi pritel...po Martinovi. Ale opravdu Rumbo podivej se na lidi jako je treba Clint Eastwood. Tomu je 78 a porad mu to funguje. Takze H.B. a take Mother's day i kdyz nejses Muthaaa.Azp. Wink
Rumburak

PříspÄ›vekZaslal: so kvÄ›ten 09, 2009 11:59 pm    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

AzPete napsal:
Ano pratele padesatnici.Pocasi je nas nejlepsi pritel...po Martinovi. Ale opravdu Rumbo podivej se na lidi jako je treba Clint Eastwood. Tomu je 78 a porad mu to funguje. Takze H.B. a take Mother's day i kdyz nejses Muthaaa.Azp. Wink

No me to taky jeste nekdy funguje Wink , ale nemam doma harem.
Clint Eastwood urcite nikdy nehazel v 55 lopatou, tak se tak nesedrel Twisted Evil a ma ted dostatek sil Cool
AzPete

PříspÄ›vekZaslal: ne kvÄ›ten 10, 2009 12:36 am    PÅ™edmÄ›t: OdpovÄ›dÄ›t s citátem

To jsem si take myslel ale Clint vydelal prd az do te doby kdy si zalozil svoji vlastni firmu Malpaso v 1976 a to mu uz bylo 46. Vlastne hazel lopatou dost dlouho ale nevzdal se.Na to ze ma 78 a jeste dela filmy ktere vydelaji tak to je machr.
Mozna kdyby byli Kanadane trochu jak Clint tak by nemeli problem z Ceskyma Ciganama. Rolling Eyes Ale nechci byt rejpal. Ja mam rad Kanadu.
http://www.firstshowing.net/2008/03/19/the-mystery-of-clint-eastwoods-gran-torino/
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspÄ›vekZaslal: ne kvÄ›ten 10, 2009 12:57 pm    PÅ™edmÄ›t: NAROZENINY OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Tak si to Rumburaku hezky uzij. Vsechno nejlepsi. Smile
Zobrazit příspÄ›vky z pÅ™edchozích:   
odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? ÄŒasy uvádÄ›ny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku PÅ™edchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic