International Driver License

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

International Driver License

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
veetek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2005 3:15 pm    Předmět: International Driver License Odpovědět s citátem

tzv. Mezinarodni ridicak nabizi par webu napr. www.idl-iaa.com , nebo www.idlid.com - ten je kanadskej a vrele ho nedoporucuju, protoze karticka vypada jako vstupenka do cirkusu. Obecne plati, ze tyto ridicaky objednane pres internet (staci zaslat fotku, ofoceny podpis, kopii CR ridicaku a cca 40-50$) NEJSOU PLATNE. Platny je pouze mezinarodni ridicak vydany asociaci AAA - v americe jen pro obcany, nebo v CR.
Praxe hovori o necem jinem, tak bych se rad zeptal s jakym mezinarodnim ridicakem zde kdo ma jakou primou zkusenost pri setkani s policeman. Diky
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2005 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne jsem prisel do styku s ridicskym prukazem od firmy www.IADC-world.com Samozrejme jsem jel trosku rychleji a dostal jsem tiket k soudu .Tam me rekli,ze ho neuznavaji a davaji mi 30 dni na predlozeni Americkeho ridicskeho prukazu.Tak ,ze jeste v te dobe co jsem ho musel udelat tak to jeste slo. Dneska uz bohuzel ne.
Ale jeste Ti dam jednu adresu www.license-2000.com a na teto adrese si muzes samozrejme tez objednat ridicak i ID.Moje divka ho ma a nemela (prozatim) zadne problemy .Uz parkrat ji policie zastavila a vse ok.
gotcha007
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2005 7:25 pm    Předmět: nekdy je to smula Odpovědět s citátem

Vsechny vas zdravim.S mezinarodnim ridicakem jsem v US nemel 4 roky zadny problem ,ale ted to neproslo.Dostal jsem ticket<non DL>a jdu k soudu.Muzete me poradit????Mam cesky ridicak,cesky mezinarodni ridicak,US mez.ridicak a platnou i tu knizku co vam kridicaku posilaj................... Shocked
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2005 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se presne stalo v Memphisu memu kamaradovi ,taky sel k soudu a porad dokola tvrdil,ze je cizinec a ,ze ridicak ma Mezinarodni a Cesky ridicak ktery jim samozrejme ukazal.Soud mu vystavil dokument a v nem ma napsano,ze Mezinarodni ridicak ma platny jako ridicsky prukaz v USA a ,ze je cizinec.Kdyz ho pilicie zastavi tak ukaze ten papir od soudu a ridicak a je bez problemu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2005 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tiskarna napsal:
Tohle se presne stalo v Memphisu memu kamaradovi ,taky sel k soudu a porad dokola tvrdil,ze je cizinec a ,ze ridicak ma Mezinarodni a Cesky ridicak ktery jim samozrejme ukazal.Soud mu vystavil dokument a v nem ma napsano,ze Mezinarodni ridicak ma platny jako ridicsky prukaz v USA a ,ze je cizinec.Kdyz ho pilicie zastavi tak ukaze ten papir od soudu a ridicak a je bez problemu.

Tak a ja mam ten samy problem od vcerejska.Musim k soudu.Je mi do breku Crying or Very sad
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase je to pripad od pripadu a neexistuje jedinej recept, muj pritel ma CR ridicak a CR mezinarodni a US mezinarodni - a NESMI NA TO TADY JEZDIT, u soudu dostal pokutu a ma si vyridit US ridicak.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Zase je to pripad od pripadu a neexistuje jedinej recept, muj pritel ma CR ridicak a CR mezinarodni a US mezinarodni - a NESMI NA TO TADY JEZDIT, u soudu dostal pokutu a ma si vyridit US ridicak.

Oceanku a co bude pritel delat?On se neboji?
Mam zaplatit pokutu postou a nebo az u soudu?Nebo co mam delat?Vzala jsem si po nekolika letech prace(delam sama na sebe) 2 tydny volna!A ty dva tejdny si asi velmi dobre uziju.
Muzu se zeptat na jaky svetovy strane FLoridy jsi?Nepotrebuju mesto ale aspon svetovou stranu.Prosim.Ja se asi do toho 8.zari strachy po.... Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste neco.A ukazovala si u soudu ceskej ridicak?Ma to vubec cenu a nebo ne.Ja nevim,ach jo.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jeste neco.A ukazovala si u soudu ceskej ridicak?Ma to vubec cenu a nebo ne.Ja nevim,ach jo.

Ocean a jezdis dal?Muzes a nebo nemuzes a jezdis.Ja se bojim jezdit ale bez auta?Prece nebudu chodit do skoly pro decko pesky.Syn totiz nema narok na bus,protoze bydlime mene nez 2 mile od skoly. Sad
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezdim, jezdime samozrejme vsichni, ale davame si sakra majzla.
Jinak ti odpovidam pod jinymi prispevky. Jak to probihalo atd. Hele, zadny strachy!
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Jinak ti odpovidam pod jinymi prispevky. Jak to probihalo atd. Hele, zadny strachy!

A mas teda nejaky ridicak?Vratili ti ho a nebo ne.
Asi sem udelala chybu kdyz sem byla dneska za pravnikem a on mi nauctoval$ 1125 za to,ze pujde misto me k soudu.Ono je to prej u nas tady prisny ale jedna baba povidala,ze jo.Zacvakala jsem sekem tychle penize a jeste pro me zatim nic neudela.Muze mi nekdo poradit jestli je to zakonny?
Sem blba nevim co mam delat.
Ch jo Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:

A mas teda nejaky ridicak?Vratili ti ho a nebo ne.
Asi sem udelala chybu kdyz sem byla dneska za pravnikem a on mi nauctoval$ 1125 za to,ze pujde misto me k soudu.Ono je to prej u nas tady prisny ale jedna baba povidala,ze jo.Zacvakala jsem sekem tyhle penize a jeste pro me zatim nic neudelal.Muze mi nekdo poradit jestli je to zakonny?
Ch jo Sad
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 6:18 pm    Předmět: Vůbec nerozumím vztah mezi Tebou a Tvým právníkem Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Asi sem udelala chybu kdyz sem byla dneska za pravnikem a on mi nauctoval$ 1125 za to,ze pujde misto me k soudu.
...
Muze mi nekdo poradit jestli je to zakonny?
Ch jo Sad

Uz jsem toto psal jinde:

Jestliže jsis zaplatila za advokáta, tak se máš ptát jeho a né se ptát zde. On zná zákony FL a Tvůj případ daleko lepší než kdokoliv tady. Navíc on se o Tvůj problém má starat jako nikdo zde.

Je mi záhadné že se vůbec ptáš na to co on pro Tebe udělá. Uvědom si, že jestli Ty jsi klient, tak on je Tvůj zaměstnanec, a on slouží Tobě, a dělá to na čem jste se dohodli že bude dělat (Zdroj: Florida Rules of Professional Conduct, 4-1.2, http://straylight.law.cornell.edu/ethics/fl/code/FL_CODE.HTM ). Je povinný Tě informovat co se děje (4-1.4) aby jsi mohla rozhodovat co se bude dít dál. To že Ti neřekl základní věci jako jestliže to jen zaplatí, nebo jestliže pro Tebe udělá víc se mi zdá dosti divné. Jestliže jen zaplatí, tak Tě vzal na hůl, a zřejmě dosti seriózně překročil etické pravidla proti nadměrných poplatkách (4-1.5). A samozřejmě, že jestliže jediná věc co mohl udělat je že jen zaplatil (což může být pravda), tak Ti měl říct, buď zadarmo, nebo tak za 30 USD, že si to máš jít vyřídit sama a neplýtvat své prachy na právníkách. (4-2.1)

Nenech se ošidit. Advokáti jsou zmije; ale když jim zaplatíš tak mají být Tvoje zmije. (Preamble, para 2).

A nikdy nezapomeň že on je Tvůj podřízený, a Ty jsi jeho šéf. A on slouží Tobě, a né opačně.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com