Proc jsme porad tady?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proc jsme porad tady?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jarda z JZD napsal:
Amerika a prachy nejsou vsechno.Jsou dulezitejsi hodnoty,jako laska,zdravi,rodina...Dneska uz to nikomu moc nerika.Hodne lidi se honi za prachami a i ti chudi jsou nekdy stastnejsi nez bohati.

Ale nekde rikali,ze "lepsi je byt zdravy a bohaty,nez chudy a nemocny".
Ne,ted vazne..Amerika nejsou jen prachy,je tady spousta lidi,co si uz zivot neumeji jinde predstavit..kdyz vemu svou osobu,byl jsem,po nekolika letech ve statech,doma a tak nejak jsem uz do toho ceskeho kolotoce nezapadl..
Proste nekteri se citime doma vice tady,nez v Cechach a penize to neovlivni..
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BS!! vsude chleba o dvou kurkach !
strong
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 6:31 pm    Předmět: Svata pravda... Odpovědět s citátem

jarda z JZD napsal:
Amerika a prachy nejsou vsechno.Jsou dulezitejsi hodnoty,jako laska,zdravi,rodina...Dneska uz to nikomu moc nerika.Hodne lidi se honi za prachami a i ti chudi jsou nekdy stastnejsi nez bohati.

Krasnej prispevek. Bez penez se nekdy zije opravdu obtizne a amerika poskytla mnoha lidem z CR, kteri byli bez "budocnosti", sanci na osobni rust, seberealizaci a defakto na "lepsi" zivotni uroven.

Ja sam americe nefandim.. Zivotni styl jakym se tady zije je neunosny a sam fakt, zil by-li cely svet zivotem jako tady, tak za padesat let je po nerostnem bohatstvi je do nebe volajici... Ono prijmout{pro nas cechy} jakysi nadstandart je velmi lehke, o to obtiznejsi je ta ceste spet... Pripada mi, ze clovek tady straci rodost z malickosti, z vecy ktere mu delali kdysi radost and all... Je to vse na hodiny a hodiny psani, takze zdravim vsechny tady ve statech a at je to ten, nebo ten:"drz te se!!"
strong
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2005 6:34 pm    Předmět: Svata pravda... Odpovědět s citátem

jarda z JZD napsal:

Krasnej prispevek. Bez penez se nekdy zije opravdu obtizne a amerika poskytla mnoha lidem z CR, kteri byli bez "budocnosti", sanci na osobni rust, seberealizaci a defakto na "lepsi" zivotni uroven.

Ja sam americe nefandim.. Zivotni styl jakym se tady zije je neunosny a sam fakt, zil by-li cely svet zivotem jako tady, tak za padesat let je po nerostnem bohatstvi je do nebe volajici... Ono prijmout{pro nas cechy} jakysi nadstandart je velmi lehke, o to obtiznejsi je ta ceste spet... Pripada mi, ze clovek tady straci rodost z malickosti, z vecy ktere mu delaly kdysi radost and all... Je to vse na hodiny a hodiny psani, takze zdravim vsechny tady ve statech a at je to ten, nebo ten:"drz te se!!"
serunavaskonzum
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 4:39 am    Předmět: stupid Usa Odpovědět s citátem

Žil jsem tam ve statech nějakou dobu,ale to jsem byl mladej a blbej.Dneska bych tam nejel ani za zlaty prase.Ten jejich styl života a samotní "přežraní"amici mě teda nesedli.taky prace na černo a vše co to obnáší.za ten čas ztraveny Ve swtatech jsem poznal,že v Usa se líbí jen primitivnějším,materialisticky založenym jedincům,kteří si v plné míře mohou dopřát veškeré harampadí,převažně made in China!!!!Hlavně některé radobyameričanky" dříve zakomlexované moravanky či češky z Horní Dolní,byli toho zářným příkladem!!!!Ale kulturní,vnímající člověk,odjede zpět do Evropy.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reaguji v novem vlakne:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-966.html
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Happy budes tam kde se citis doma. Takze si musis ujasnit kde je tvuj domov, jestli v Cesku nebo Americe. A jestli to neni v Americe tak ti to zadne penize neusnadni. Jenom premyslis kolik jeste musis vydelat a jak te vsechno sere. Kolik lidi sem prijelo vydelat penize na 1 rok nebo 2. Tak proc jsou tady 8 nebo 10 a placou ze chcou jet domu. Ja sem doma tady a happy, ale to sem mel ujasnene od zacatku.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 8:55 am    Předmět: Re: stupid Usa Odpovědět s citátem

serunavaskonzum napsal:
Žil jsem tam ve statech nějakou dobu,ale to jsem byl mladej a blbej.Dneska bych tam nejel ani za zlaty prase.Ten jejich styl života a samotní "přežraní"amici mě teda nesedli.taky prace na černo a vše co to obnáší.za ten čas ztraveny Ve swtatech jsem poznal,že v Usa se líbí jen primitivnějším,materialisticky založenym jedincům,kteří si v plné míře mohou dopřát veškeré harampadí,převažně made in China!!!!Hlavně některé radobyameričanky" dříve zakomlexované moravanky či češky z Horní Dolní,byli toho zářným příkladem!!!!Ale kulturní,vnímající člověk,odjede zpět do Evropy.

LOL
husty!
Mas pravdu
o tech radobyamericankach,
i kdyz sem na chicoweb chodi vic RADOBYCHECHU (to jsou ti co si myslej ze jsou lepsi nez ostatni, a ze jim to tu patri, vsechny posilaj domu a strasne je stve kdyz nekteri lide neplati dane)
oli.karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 08, 2006 10:27 am    Předmět: pro Ja Odpovědět s citátem

Ty blbe pitoma ,ty jsi zdeformovany učitel????Že tady opravuješ lidem vy nechaný blbý čárky????Hlavní je obsah,ty americkej blbe ,obsah.....
drtikol
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 4:16 pm    Předmět: A na skolu??? Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jestli tu nekdo byl nebo je na skole myslim high school.diky lubos
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 5:42 pm    Předmět: Re: A na skolu??? Odpovědět s citátem

drtikol napsal:
Chci se zeptat jestli tu nekdo byl nebo je na skole myslim high school.diky lubos

Jo. Co potřebuješ vědět?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 12:55 am    Předmět: Proč nadáváte na USA ? Odpovědět s citátem

vorel napsal:
Jo kamo byl jsem na chvilku v cechach a mam z toho divny pocity. Vse je drasi za kazdou picovinu se plati poplatky, pri koupi auta stravis cely den ve fronte, jen kvuli prepisu. Pri platbe dani za nemovitost nikdo vlastne nevi kolik mas zaplatit a kdyz si nekoho zaplatis aby ti to zpocital, tak se ti pak stejne ozvou ze to bylo spocitane spatne. Kamaradi kteri maji v Cechach firmy travi mesice birokrativnim papirovanim a pak kdyz poctive plati dane tak se jim v hospode vysmejou idioti co v Cechach dane neplati a mysli si ze to je hrdinsky cin. Vsechny pekne holky ktere jsem znal se zivi jako prostitutky aby se vubec uzivili. Banda zbohatlych kriminalniku si tam hraje na bohy a nikdo jim nemuze nic udelat. Des do baru a vydis tyhle mafiany obklopeny gorilami a 17ti letymi prostitutkami a jen se na nej spatne podivas a mas za zady ukrince kteri pravdepodobne oddelaj kohokoli za 1000 korun. A to uz vubec nemluvim o politice. Podivej se nekdy na obcanske judo, nebo cerne ofce. Komu by se chtelo vracet se do takoveho bordelu? Zrejme jen lidem co to tady nezvladly.

Podpisuju každý slovo,co jsi zde uvedl. Čechy jsou opravdu neskutečný bordel a vypadá to zde přesně tak,jak bylo uvedeno. Jestliže se někomu nezdá,že by USA nebyly demokratické a že zde postrádá svobodu,nechť se vrátí do Čech,kde si na demokracii hrají. Takovou demokracii bez pravidel,kdy si každý dělá,co chce,okrádá,podvádí,lže,má se dobře často nikoli
vlastním přičiněním,ale na úkor druhého. Bezohlednost a lež,protěžování známých a příbuzných,korupce ,kam se podíváte,to jsou Čechy.Kolikátý týden po volbách se politici rvou o koryta,budou jednat třeba do alelujá,jen když jim plynou statisíce.Vliv konzumního stylu není vinou Ameriky. Je to produkt globalizovaného světa,tj. třeba i záplavy umělých krámů z Číny.Soudný člověk,kterému nestačí jen lacinné harampádí,si dokáže zvolit kvalitní věc a pokud nechce podvolit svůj duchovní život konzumní hysterii,nikdo ho nenutí,záleží to na něm.Ano,je třeba značné dávky odolnosti a uvážlivosti,nepodlehnout svodům materialistického
kapitalismu.Reklama na vás útočí na každém kroku.Co je nejhorší,jedná se o lživou propagaci,která konzumenta oklamává. Proč to nikdo nepostihne? Např. lichvářské nabídky na půjčky,kdy si "obyčejný" člověk půjčí obnos,ale teprve po přesném spočítání mu vychází,že na úrocích zaplatí několik desítek tisíc navíc.Toto není regulérní hospodářská soutěž.Banky,podniky a já nevím ,kdo ještě zamlčují skutečnosti.Proč se tolik rodin v ČR zadlužuje a nejednou to končí exekutorem? Protože naletěli na ty super-výhodné půjčky,nejsou soudní,podlehli konzumnímu stylu a musejí mít všechno hned na splátky. Náhle přijdou o místo,a problém je na světě.Tzn. konzum není doménou USA,je i zde,ale je to nějaká nepovedená odrůda. Píše se tu,že prachy nejsou nejdůležitější. No,co si budeme povídat. Splácejte hypotéku 30 let.Žebrácké mzdy.Můžete mít hodnoty jaké chcete,ale nemět co do huby je horší.První je materiální zajištění. Pak můžete žádat freedom. Češi si prostě představují demokracii jako absolutní chaos,kde si každý dělá co chce. Pokud jste hledali v USA takovou svobodu,kde každý může všechno, nepochybuji,že jste zklamáni a na USA žehráte.Klidně se vraťte zpět do Čech,ale byl bych rád,kdybyste do nich pak vnesli trochu té striktní americké demokracie. Smile
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 2:01 am    Předmět: Re: Proč nadáváte na USA ? Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
vorel napsal:
Jo kamo byl jsem na chvilku v cechach a mam z toho divny pocity. Vse je drasi za kazdou picovinu se plati poplatky, pri koupi auta stravis cely den ve fronte, jen kvuli prepisu. Pri platbe dani za nemovitost nikdo vlastne nevi kolik mas zaplatit a kdyz si nekoho zaplatis aby ti to zpocital, tak se ti pak stejne ozvou ze to bylo spocitane spatne. Kamaradi kteri maji v Cechach firmy travi mesice birokrativnim papirovanim a pak kdyz poctive plati dane tak se jim v hospode vysmejou idioti co v Cechach dane neplati a mysli si ze to je hrdinsky cin. Vsechny pekne holky ktere jsem znal se zivi jako prostitutky aby se vubec uzivili. Banda zbohatlych kriminalniku si tam hraje na bohy a nikdo jim nemuze nic udelat. Des do baru a vydis tyhle mafiany obklopeny gorilami a 17ti letymi prostitutkami a jen se na nej spatne podivas a mas za zady ukrince kteri pravdepodobne oddelaj kohokoli za 1000 korun. A to uz vubec nemluvim o politice. Podivej se nekdy na obcanske judo, nebo cerne ofce. Komu by se chtelo vracet se do takoveho bordelu? Zrejme jen lidem co to tady nezvladly.

Podpisuju každý slovo,co jsi zde uvedl. Čechy jsou opravdu neskutečný bordel a vypadá to zde přesně tak,jak bylo uvedeno. Jestliže se někomu nezdá,že by USA nebyly demokratické a že zde postrádá svobodu,nechť se vrátí do Čech,kde si na demokracii hrají. Takovou demokracii bez pravidel,kdy si každý dělá,co chce,okrádá,podvádí,lže,má se dobře často nikoli
vlastním přičiněním,ale na úkor druhého. Bezohlednost a lež,protěžování známých a příbuzných,korupce ,kam se podíváte,to jsou Čechy.Kolikátý týden po volbách se politici rvou o koryta,budou jednat třeba do alelujá,jen když jim plynou statisíce.Vliv konzumního stylu není vinou Ameriky. Je to produkt globalizovaného světa,tj. třeba i záplavy umělých krámů z Číny.Soudný člověk,kterému nestačí jen lacinné harampádí,si dokáže zvolit kvalitní věc a pokud nechce podvolit svůj duchovní život konzumní hysterii,nikdo ho nenutí,záleží to na něm.Ano,je třeba značné dávky odolnosti a uvážlivosti,nepodlehnout svodům materialistického
kapitalismu.Reklama na vás útočí na každém kroku.Co je nejhorší,jedná se o lživou propagaci,která konzumenta oklamává. Proč to nikdo nepostihne? Např. lichvářské nabídky na půjčky,kdy si "obyčejný" člověk půjčí obnos,ale teprve po přesném spočítání mu vychází,že na úrocích zaplatí několik desítek tisíc navíc.Toto není regulérní hospodářská soutěž.Banky,podniky a já nevím ,kdo ještě zamlčují skutečnosti.Proč se tolik rodin v ČR zadlužuje a nejednou to končí exekutorem? Protože naletěli na ty super-výhodné půjčky,nejsou soudní,podlehli konzumnímu stylu a musejí mít všechno hned na splátky. Náhle přijdou o místo,a problém je na světě.Tzn. konzum není doménou USA,je i zde,ale je to nějaká nepovedená odrůda. Píše se tu,že prachy nejsou nejdůležitější. No,co si budeme povídat. Splácejte hypotéku 30 let.Žebrácké mzdy.Můžete mít hodnoty jaké chcete,ale nemět co do huby je horší.První je materiální zajištění. Pak můžete žádat freedom. Češi si prostě představují demokracii jako absolutní chaos,kde si každý dělá co chce. Pokud jste hledali v USA takovou svobodu,kde každý může všechno, nepochybuji,že jste zklamáni a na USA žehráte.Klidně se vraťte zpět do Čech,ale byl bych rád,kdybyste do nich pak vnesli trochu té striktní americké demokracie. Smile

Pujcky atd... V podminkach je vzdy vse napsano, to ze ne velkym pismem je mozna chyba, ale to neni ani v tech zahranicnich ( napr v UK) z cehoz plyne, ze lidi by si to predevsim meli precist to co podepisu, pokud maji pochybnosti nebrat, ci u vetsi castky dat pravnikovi..
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 2:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych doplni drtiva vetsina lidi ( hlavne ty co si berou hyposku) si je bere cilene a vedi o tom vse, i dnes vybehat hyposku neni na 5min a tak si myslim, ze jsou lidi celkem informovani. Je sice spatne kolik za to clovek preplati ale na druhou stranu mladej clovek muze byt rad , kord ten z vetsiho mesta, ze neco takove je, jinak by absolutne nemel sanci ziskat penize na bydleni... Ja v tehle vecech proste nevidim, neco spatneho ci dokonce nedemokraticekeho .... Politika je uz jina vec... tam bych souhlasil.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže lidi jsou občas docela "blbí", slepě důvěřiví a ty podmínky si prostě nepřečtou. Kolik společností se snaží zamlčovat pravou skutečnost,aby z nich vylákali co se dá. Jde o to,že v ČR bují nekalá hospodářská soutěž a konzument je ohrožen.Upadne do dluhů ani neví jak. Právě to nabízení půjček využívá prvního dojmu,zdání výhodnosti. Např. mi přišla ze Spořitelny nabídka na půjčku 50 tis. Teprve po delším propočítávání jsem zjistil,že by si slavná Česká spořitelna naúrokovala 20 tis. navíc. Já bych tedy 3 roky splácel 70 tis. V
informačním letáku tato pravda byla obratně zastřena.Komu se tedy dá věřit? Když se začnete pídit po skutečné podstatě věci,najednou žádný nic neví a vy jste pozřeni byrokratickým monstrem,které vás stojí další prostředky. Ty si ovšem můžete přece tak výhodně půjčit,že Smile))
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 7 z 9

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com