|
|
| Autor |
Zpráva |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 3:27 am Předmět: |
|
|
To Scout:
To Mob: no ty vole dlouho jsem se nezasmal takto jak jsem to cetl uplne jsem si te predstavil na tom voru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 4:52 am Předmět: |
|
|
Delate jsi prdel ale i tak se jezdi do USA Jo a jeste je dobrej spusob na koni medzi indianama  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 6:09 am Předmět: |
|
|
TAAAAAAAAAAAK A MAME TADY PATECEK A VIKEND PRED NAMA COPAK S NIM ASI UDELAME? ZE BY NEJAK CHLASTACKA OZIRANI DRZKY OLIZOVANI DRZKY ZENSKY A SOOOOUUUU HEHE NO JEJEA POTOM VECER NA OBCHODY WOKURKY  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Matej Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 8:13 am Předmět: |
|
|
Dlouho jsem tu nebyl a tahle debata se rozrostla do velkych rozmeru.Jak uz jsem psal svuj vlastni nazor,nesouhlasil jsem s tim,ze aby lide tady vyuzivali ruzne socialni podpory,aniz by platili dane a byly zde na cerno.To,ze nekdo plati dane a je tu na cerno je vase vec.Vas imigracni status to vubec neresi,ale jsem rad,ze nekdo tady ty dane plati.Jestli se bavite s Americanem na tema illegal aliens,jake maji(oni) moznosti vyuzit americky socialni system,verte mi,ze jsou zasadne proti,aby nekdo z jejich dani byl podporovan a vyzdimaval jejich budget.Nevim,jestli sledujete politiku,ale v nekterych statech se chystaji legislativne omezit ruzne vyhody pro nelegaly.Me jako rodilemu Americanovi by jiste vadilo,ze stat s tim nic nedela.Kazdy ma na to svuj nazor.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
[quote="Big_Rig"]Atlanta musi platit dane. Je to jeho jedina sance na lepsi celu, az pude sedet za neznalost rozdilu mezi Slovinskem a Slovenskem, coz je samozrejme v US federalni trestni cin, jestli ne neco horsiho (sem si nemohl pomoct, ja mam Scoutika stejne nejradsi ... teda korme Triple X)
{/quote]
BIIIG _ RIIIIG xoxoxo
no, ja dane neplatim, do prace nechodim, DL mam, SS taky, jsem tu jeste legalne, mam medi-cal, k doktorovi chodim kazdy tyden, nic neplatim a presto mam pocit ze si to zaslouzim...
Nelibi? Smula. Jaky si to udelas, takovy to mas! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 918 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 2:14 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| scout66 napsal: | to Big_Rig:
je federalnim trestnym cinem povesit Big_Riga za koule na strom za verejne vysmivani se krajanovi?  |
Ain't my fault! I'm just a little bit evil ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vendusa Anonymní
|
Zaslal: so září 24, 2005 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Matej napsal: | Jste tu na cerno,dane neplatite,podvadite se a k tomu mate ameriku,ktera vam jeste umozni porod a naslednou lekarskou peci.Hamba vam stydte se!!!!  |
Prawda prawdouci, socky pomoc potrebujou....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
666 Anonymní
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 10:49 pm Předmět: |
|
|
| musim prijit s trochou do mlyna...Co takhle tu byt legalne, platit dane, porodit dite a pak prijit o GC a stat se nelegalem z duvodu rozvodu? Takze predtim jsem narok na peci mela, ted uz ne? Myslim si, ze ruzne socialni prizpevky jsou tu od toho, aby zeny nerodily nekde doma a nasledne potom treba sve deti neodkladaly, ci nezabijely. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
666 Anonymní
|
Zaslal: so listopad 12, 2005 10:52 pm Předmět: |
|
|
To king:
doufam, ze miminko i partnerka budou zdrave  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaJa Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 12:40 pm Předmět: Porod v Chicagu ? |
|
|
Tak ja teda prileju trochu do ohne v tehle dlouhe diskuzi. Nevidim nic spatneho na tom, ze nelegalove vyuzivaji sluzeb, ktere jim jejich stat nabizi. Vyuzivaji jich casto i legalove. Obe dve skupiny dane bud plati, nebo ne, nema to nic spolecneho s danemi/(ne)legalitou.
V pripade nelegalu je naprosto logicke, ze kdyz tu clovek nekolik let zije, ma partnera a chteji miminko, nema smysl cekat na zlegalizovani, ktere nemusi nikdy prijit. Predpokladejme, ze jet zpatky domu je casto ta posledni varianta. Zaroven ne kazdy "ma moznost" platit dane...ja osobne jsem "a household employee" a v tomto pripade za me musi odvadet dane zamestnavatel. To vsak nabizi minimum z nich a pak zaroven pozaduji, abych byla legalne opravnena k praci pro ne...coz neni bohuzel mozne, takze jsem dane zatim nikdy neplatila.
O miminku ale zacinam uvazovat taky, jelikoz roky leti a ve zkratce...the clock's ticking...in my mind. Pokud na to prijde, porodne bych absoludne nezvladla zaplatit - a pro neznale, castka alespon tady v Chicagu se opravdu pohybuje kolem USD 15.000. Pojisteni mam z Cech, takze zadny system nijak nezneuzivam, ale v pripade tehotenstvi by mi samozrejme bylo na nic. Pojisteni v USA je hodne drahy. Jestli nekdo vite o pojisteni do 250 (s nizkymi deductibles - jinak jsem tam kde jsem byla) za mesic, opravte me a dejte prosim vedet me i ostatnim.
Zaroven souhlasim s nazorem, ze placeni vsech moznych dani pri nakupech atd. pokryje urcite alespon castecne ten zmineny porod.
Tak a ted se do me klidne pustte....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 3:44 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | Atlanto - asi si nejak nerozumime. Co to ma spolecneho s tim, ze se nejakej vychcanek se zfalsovanym potvrzenim o prijmu snazi zdimat danove poplatniky ( pro pitomce anonyma STAT )?  |
Ty ses asi nejakej zakomplexovanej ne?o co ti sakra jde?At si pro me za me kazdy rodi jak chce za darmo nebo ne,plati dane nebo ne.Tobe do toho nic neni...nech lidi dychat-jo!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|