|
|
| Autor |
Zpráva |
paja 33 Anonymní
|
Zaslal: so únor 21, 2009 3:04 pm Předmět: seznamka |
|
|
| Ahoj nevite nekdo prosim vas o normalni seznamce v USA na seznameni s Americankama dekuji[/b] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so únor 21, 2009 4:40 pm Předmět: Re: seznamka |
|
|
| paja 33 napsal: | | Ahoj nevite nekdo prosim vas o normalni seznamce v USA na seznameni s Americankama dekuji[/b] |
seznam se treba semnou,jsem american ,elegantni nesmirne bohaty co ti muzu nabidnout vic??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so únor 21, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Henku, mám dojem že žádal o Američanku, a né Američana.
Pajo, je jich tisíce. Nejpopulárnější jsou Facebook, Myspace, a i craigslist. Co konkrétně hledáš? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: so únor 21, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| petre v mam veku to uz je jedno!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
..a kdy ten vek zacne kdyz to "zacne" byt jedno??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
| to kdyz zacnes hledat zensky na internetu nebo v seznamkach ( si myslim ze nic dobreho nenajdes na netu) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | to kdyz zacnes hledat zensky na internetu nebo v seznamkach ( si myslim ze nic dobreho nenajdes na netu) |
V barech se toho tez neda moc seriozniho sehnat.
Vetsina zenskejch je nalicena tak dobre, ze je ani nepoznas druhy den kdyz se ti probudi v tve posteli  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 3:54 pm Předmět: |
|
|
to je na tom to nejkrasnejsi.pred lety se mi stalo ze jsem prisel domu s holkou z bar a vnoci jdu na zachod a koukam zensky boty na vysokem podpadku a cisko tak 13 -az 14 tak velke boty jsem jeste nevidel,kdyz jsem se tomu zacal smat tak se urazila a odesla.
takovych vzpominek je hodne nekdy se vzbudis a ta zenska je tak skareda ze tomu nejde verit ze jsi ji privedl domu,nedavno se mi o takove zdalo a tak jsem sebou cuknul ze jsem spadl z postele.
ale za ty vzpominky to stoji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| a jeste si dej pozor hlavne okoli Miami ty cudne holky jsou vetsinou prevlecene policistky a to se pak spatne vysvetluje ze jsi ji chtel dat $ 20 aby si koupila neco na sebe............ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | to je na tom to nejkrasnejsi.pred lety se mi stalo ze jsem prisel domu s holkou z bar a vnoci jdu na zachod a koukam zensky boty na vysokem podpadku a cisko tak 13 -az 14 tak velke boty jsem jeste nevidel,kdyz jsem se tomu zacal smat tak se urazila a odesla.
takovych vzpominek je hodne nekdy se vzbudis a ta zenska je tak skareda ze tomu nejde verit ze jsi ji privedl domu,nedavno se mi o takove zdalo a tak jsem sebou cuknul ze jsem spadl z postele.
Henku, ten predesly prispevek o zenskych v baru jsem psal ja. Jen se me nechtelo registrovat.
Taky se me kdysi davno(jeste v Cech) stala takova prihoda.
Bylo me kolem 23-24 roku a sel jsem z kamosem do hospody. Povetsinou tam sedeli mladi lide a nebo pak nekde v rohu sedeli duchodci a hrali karty.
Najednou prisel hospodskej a rika: Prodavam listky, protoze v 8 hodin tady zacne zabava. Jestli listky nechcete, tak musite odejit.
Nemeli jsme moc penez, ale listky jsme si koupili, protoze jsme stejne na ten vecer nemeli zadny jiny plan.
Jak tak sedime a chlastane jedno pivo za druhym, tak koukame po nejakych mladych holkach se kteryma by jsme sli tancovat. Nikdo se nam dlouhou dobu nelibil a tak jsme pokracovali v piti. Najednou se otevreli dvere do mistnosti a dovnitr vesli 2 zensky. Oboum bylo tak kolem 40-ceti.
Cucime na ne s kamosem a rikame, co tady ty stary "rachejtle" chteji? Proc nesedej doma a nepletou svetry.
Zensky si sedli asi 2 stoly od nas a sundali si kabaty a objednali si vino.
My jsme pak s kamosem sli tancovat s nejakyma mladyma holkama a po tanci jsme si sli sednout k jejim stolu. Nakou dobu jsme s nima kecali a pak ale prisli nejaci kluci a rikali, ze to jsou jejich holky a ze s nima uz nejakou dobu chodej.
Nezbylo nam nez odejit k nasemu stolu a zase jsme dal popijeli.
V hospode uz skoro vsechny holky byli s nejakyma klukama a uz jsme nemohli sehnat zadnou holku na tancovani. Meli jsme uz i docela upito a tak koukame vedle ke stolu na ty 2 stary baby(tedy pro nas byly stary).
Rikame jsou sice stary, ale vypadaj docela dobre. Po nejake dobe jsme je vyzvali k tanci a po dalsich vypitych pivech se uz nam zdali docela pekne.
V pulnoci uz to byli opravdove "krasavice".
Kdyz v 1 hodinu rano zkoncila zabava, tak nam zensky rekli at s nima jedeme taxikem k nim domu, ze tam muzeme pokracovat v piti atd...
Nevim ani jak jsme se dostali k nim, natoz kde bydleli. Jen vim, ze jsem se rano probudil v nejake posteli a vedle me lezela zenska skoro bez vlasu(zrejme mela v noci pricesek) a kdyz jsem pak na nocnim stolku videl sklenici s vodou a v ni lezely falesny zuby, tak jsem se me skoro zved zaludek.
Pozbiral jsem vsechny moje saty a vysel jsem na nejakou chodbu a sesel po schodech dolu k hlavnim dverim. Sah jsem na kliku, ale dvere byli zamcene. Sel jsem tedy opet nahoru do pokoje a snazil jsem se najit klic od domovnich dveri. Nikde jsem ho nemohl najit a jelikoz jsem se bal, ze se ta "jezibaba" probudi, vylezl jsem na okno a po okavove roure jsem se spustil na zem. Nastesti to bylo jen v prvnim patre.
Prijel jsem domu a hned skocil do sprchy. Pak jsem sel odpoledne k mymu kamosovi a ptal jsem ho jak on dopad. Rikal, ze spal ve vedlejsim pokoji na gauci, protoze ta jeho "skeble" mela male dite a spala s nim v jedne postli. Rano pry nasel klic a dvere si otevrel. Odesel tedy zrejme az po me.
Rikal me, ze si nic z minuly noci nepamatuje. Ani ja jsem si toho moc nepamatoval.
Do ty hospody uz jsme pak nikdy nesli. Bali jsme se, ze nas tam zase "klofnou" nejaky krasavice.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Rudo a to jsou ty nejlepsi zazitky z mladi........... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1413 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | to je na tom to nejkrasnejsi.pred lety se mi stalo ze jsem prisel domu s holkou z bar a vnoci jdu na zachod a koukam zensky boty na vysokem podpadku a cisko tak 13 -az 14 tak velke boty jsem jeste nevidel,kdyz jsem se tomu zacal smat tak se urazila a odesla.
No tak to se me jeste nestalo..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: po únor 23, 2009 8:12 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | Rudo a to jsou ty nejlepsi zazitky z mladi........... |
Jo vzpominek mam dost, jen mit cas je dat na papir
Doufam ze jsem mym prispevkem neurazil damy na tomto foru. To bych rozhodne nechtel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po únor 23, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
I smell Geritol. |
|