Anketa: Jsi v USA legalne ci nelegalne?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Anketa: Jsi v USA legalne ci nelegalne?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Jaky je vas statut v USA?
Jsem legalni permanentni resident ci obcan USA, cekatel na pristehovalecke vizum atd. a legalne zde pracuji ci podnikam
55%
 55%  [ 5 ]
Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, nepracuji na cerno
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, ale pracuji na cerno
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, ale s prekrocenou povolenou lhutou pro pobyt a pracuji na cerno
22%
 22%  [ 2 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt pouze za turistickymi ucely
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt, ale nelegalne pracuji
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, ale s platnym vizem a nelegalne pracuji
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, bez platneho viza a nelegalne pracuji
22%
 22%  [ 2 ]
Hranice USA jsem prekrocil(a) ilegalne z nektere ze sousednich zemi
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig hele doktore Laughing mylis se Wink Ja jse za nic nevydaval,jasne jsem pri vyplnovani I94 napsal ,,Slovenska republika,, ten doklad vlastnim a ze jsi mne nejakej urednik spletl neni muj problem Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:28 pm    Předmět: Vo co jde? Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
jsem Slovak.Rek jsem ze jsem slovinec a tim padem mam bezvizovy styk.Pak nekde volali a pekne podle pasu anglicky vyspelovali ,,Slovenska republika,,.Pak mi dali vyplnit zelenou I94 dostal jsem peciatku do pasu a poprali mi stastnou cestu Rolling Eyes

Atlantíku, zdá se mi že jde o podvod. Oni se Tě ptali na národnost, a Ty, i když jsi Čech, jsi jim řekl že jsi slovinec. Toto byl první podvod. Udělal jsi to schválně a cílovědomě, protože jsi je chtěl splést. Toto byl druhý podvod. To že oni se spletli, a Ty jsi věděl že se spletli, a měl jsi možnost je opravit, ale schválně jsi je neopravil, byl třetí podvod.

Překračovat hranice tím že jsi je podvedl samozřejmě se zákonem nesouhlasí.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
... abych citoval Scoutika - "... to je federalni trestny cin a pudes sedet s cernochama ..."

jeeeeez Marti kam na ty fory porad chodis LOL LOL LOL

ps. jo atlantak neni Cech...dikybohu LOL j/k
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malej detail,kdyz jsem prekracoval hranice tak jsem z anglictiny nevedel ani yes Laughing
Docela se bavim lidicky MYSLETE je to par let a jedinej dukaz je I94 kde je jasne napsano ,,Slovenska republika,, Laughing

Naposledy upravil Atlanta-man dne st srpen 17, 2005 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
XxX

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
Malej detail,kdyz jsem prekracoval hranice tak jsem z anglictiny nevedel ani yes Laughing
Docela se bavim lidicky MYSLETE je to par let a jedinej dukaz je I94 kde je jasne napsano ,,Slovenska republika,, Laughing

kdo umi ten umi...a to spoustu lidi (co neumej) sere!
husty antlantaku Laughing neznam nikoho kdo ma takhle dobry napady Cool
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:42 pm    Předmět: Je to prece jasny, ne? Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:

Zadnej pravnik mi neni schopen rici jestli jsem hranice prekrocil legalne Laughing

Toto Ti řekli velice jasně. Ty chceš aby Ti to namalovali velkými písmeny křídou na tabuli, nebo voskovkami na stěnu, nebo co?

Asi tak: když klient právníkovy řekne co udělal a zeptá se, jestli to je zločin, tak co myslíš že právník odpoví? Jestliže si myslí že klient neudělal zločin, tak mu řekne že to zločin nebyl. Když si myslí že udělal zločin, tak řekne: "nemůžu to posoudit", nebo "potřeboval bych víc informací", nebo řekne to docela nejjasněji: "nedokážu říct že to zločin nebyl".

Nikdy nikde žádný právník nikomu neřekne že jeho klient udělal zločin.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem priplul na lodce vlasti vyroby a zadny uredniky jsem nepotkal .. jsem tu tedy legalne a nebo nelegalne??
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynekm opravdu tvrda makovice ty jsi Laughing Nechapes?! co jsem to probiral s pravnikama tak se nedokazali shodnout jestli jsem ,,legal,, nebo ne ale vsichni jse shodli na tom ze at jsem legal nebo ne tak zodpovednost nese ten co mi udelil bezvizovy styk na zaklade Slovenskeho pasu.Neni moji povinnosti znat vizovou politiku USA to je prace imigracnych uredniku!A to ze nekdo nezna svoji praci neni muj problem! I kdyby jsem tenkrat napsal za jsem Slovinec (jako ze jsem napsal ze jsem Slovak!)Tak i tak i zodpovednost na uradnikovy kterej rozhoduje o mem vstupu do USA na zaklade a to VYHRADNE! Meho pasportu! Co reknu nebo napisu je UPLNE JEDNO!Jeste je nutno dotat ze cestou autobusem nas asi 30 mili od hranic kontrolovala ,,borderpatrola,, I jim se moje doklady libili Laughing
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob a kudy to bylo?Znam lidi co takhle pripluli na voru z Canady Wink
XxX

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
ja jsem priplul na lodce vlasti vyroby a zadny uredniky jsem nepotkal .. jsem tu tedy legalne a nebo nelegalne??

joj jasne ze legalne Cool
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:

To zalezi na tom odkud jsi puvodne vyplul a pod jakou vlajkou. Pokud jsi "Pirate of the Carribean", tak Ti Disney automaticky vyridi GC.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj prvni PASSPORT byl CONCH REPUBLIC a taky jsem se zlegalizoval
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek ted jsem se nechyt Rolling Eyes o co jde? Shocked
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
Henek ted jsem se nechyt Rolling Eyes o co jde? Shocked

Conch Republic pas si koupis na kazdem karibskem ostrove za + - $ 15 kdyz prokazes zes tam byl vic jak 3 dny.
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek a je to k necemu?Osobne se pohravam s myslenkou Bahamskeho obcanstvi...nebo neco z Caribiku. Idea
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com