|
|
| Jaky je vas statut v USA? |
| Jsem legalni permanentni resident ci obcan USA, cekatel na pristehovalecke vizum atd. a legalne zde pracuji ci podnikam |
|
55% |
[ 5 ] |
| Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, nepracuji na cerno |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, ale pracuji na cerno |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jsem v USA s platnym turistickym vizem, ale s prekrocenou povolenou lhutou pro pobyt a pracuji na cerno |
|
22% |
[ 2 ] |
| Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt pouze za turistickymi ucely |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt, ale nelegalne pracuji |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, ale s platnym vizem a nelegalne pracuji |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, bez platneho viza a nelegalne pracuji |
|
22% |
[ 2 ] |
| Hranice USA jsem prekrocil(a) ilegalne z nektere ze sousednich zemi |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig hele doktore mylis se Ja jse za nic nevydaval,jasne jsem pri vyplnovani I94 napsal ,,Slovenska republika,, ten doklad vlastnim a ze jsi mne nejakej urednik spletl neni muj problem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:28 pm Předmět: Vo co jde? |
|
|
| Atlanta-man napsal: | jsem Slovak.Rek jsem ze jsem slovinec a tim padem mam bezvizovy styk.Pak nekde volali a pekne podle pasu anglicky vyspelovali ,,Slovenska republika,,.Pak mi dali vyplnit zelenou I94 dostal jsem peciatku do pasu a poprali mi stastnou cestu |
Atlantíku, zdá se mi že jde o podvod. Oni se Tě ptali na národnost, a Ty, i když jsi Čech, jsi jim řekl že jsi slovinec. Toto byl první podvod. Udělal jsi to schválně a cílovědomě, protože jsi je chtěl splést. Toto byl druhý podvod. To že oni se spletli, a Ty jsi věděl že se spletli, a měl jsi možnost je opravit, ale schválně jsi je neopravil, byl třetí podvod.
Překračovat hranice tím že jsi je podvedl samozřejmě se zákonem nesouhlasí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | ... abych citoval Scoutika - "... to je federalni trestny cin a pudes sedet s cernochama ..." |
jeeeeez Marti kam na ty fory porad chodis LOL LOL LOL
ps. jo atlantak neni Cech...dikybohu LOL j/k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:39 pm Předmět: |
|
|
Malej detail,kdyz jsem prekracoval hranice tak jsem z anglictiny nevedel ani yes
Docela se bavim lidicky MYSLETE je to par let a jedinej dukaz je I94 kde je jasne napsano ,,Slovenska republika,, 
Naposledy upravil Atlanta-man dne st srpen 17, 2005 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | Malej detail,kdyz jsem prekracoval hranice tak jsem z anglictiny nevedel ani yes
Docela se bavim lidicky MYSLETE je to par let a jedinej dukaz je I94 kde je jasne napsano ,,Slovenska republika,,  |
kdo umi ten umi...a to spoustu lidi (co neumej) sere!
husty antlantaku neznam nikoho kdo ma takhle dobry napady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:42 pm Předmět: Je to prece jasny, ne? |
|
|
| Atlanta-man napsal: |
Zadnej pravnik mi neni schopen rici jestli jsem hranice prekrocil legalne
|
Toto Ti řekli velice jasně. Ty chceš aby Ti to namalovali velkými písmeny křídou na tabuli, nebo voskovkami na stěnu, nebo co?
Asi tak: když klient právníkovy řekne co udělal a zeptá se, jestli to je zločin, tak co myslíš že právník odpoví? Jestliže si myslí že klient neudělal zločin, tak mu řekne že to zločin nebyl. Když si myslí že udělal zločin, tak řekne: "nemůžu to posoudit", nebo "potřeboval bych víc informací", nebo řekne to docela nejjasněji: "nedokážu říct že to zločin nebyl".
Nikdy nikde žádný právník nikomu neřekne že jeho klient udělal zločin. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:27 am Předmět: |
|
|
| ja jsem priplul na lodce vlasti vyroby a zadny uredniky jsem nepotkal .. jsem tu tedy legalne a nebo nelegalne?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
pdmlynekm opravdu tvrda makovice ty jsi Nechapes?! co jsem to probiral s pravnikama tak se nedokazali shodnout jestli jsem ,,legal,, nebo ne ale vsichni jse shodli na tom ze at jsem legal nebo ne tak zodpovednost nese ten co mi udelil bezvizovy styk na zaklade Slovenskeho pasu.Neni moji povinnosti znat vizovou politiku USA to je prace imigracnych uredniku!A to ze nekdo nezna svoji praci neni muj problem! I kdyby jsem tenkrat napsal za jsem Slovinec (jako ze jsem napsal ze jsem Slovak!)Tak i tak i zodpovednost na uradnikovy kterej rozhoduje o mem vstupu do USA na zaklade a to VYHRADNE! Meho pasportu! Co reknu nebo napisu je UPLNE JEDNO!Jeste je nutno dotat ze cestou autobusem nas asi 30 mili od hranic kontrolovala ,,borderpatrola,, I jim se moje doklady libili  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Mob a kudy to bylo?Znam lidi co takhle pripluli na voru z Canady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | ja jsem priplul na lodce vlasti vyroby a zadny uredniky jsem nepotkal .. jsem tu tedy legalne a nebo nelegalne?? |
joj jasne ze legalne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | ja jsem priplul na lodce vlasti vyroby a zadny uredniky jsem nepotkal .. jsem tu tedy legalne a nebo nelegalne?? |
To zalezi na tom odkud jsi puvodne vyplul a pod jakou vlajkou. Pokud jsi "Pirate of the Carribean", tak Ti Disney automaticky vyridi GC. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Muj prvni PASSPORT byl CONCH REPUBLIC a taky jsem se zlegalizoval |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 5:15 pm Předmět: |
|
|
Henek ted jsem se nechyt o co jde?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | Henek ted jsem se nechyt o co jde?  |
Conch Republic pas si koupis na kazdem karibskem ostrove za + - $ 15 kdyz prokazes zes tam byl vic jak 3 dny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 5:48 pm Předmět: |
|
|
Henek a je to k necemu?Osobne se pohravam s myslenkou Bahamskeho obcanstvi...nebo neco z Caribiku.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|