PRODLOUZENI DL -POMUZE NEKDO?????

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

PRODLOUZENI DL -POMUZE NEKDO?????

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
ANANAS
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 7:53 am    Předmět: PRODLOUZENI DL -POMUZE NEKDO????? Odpovědět s citátem

ZDRAVIM VSECHNY A PROSIM O NEJAKE INFORMACE OHLEDNE PRODLOUZENI DL.ZNA NEKDO NEKOHO KDO NAM V TOM POMUZE .VIM ZE TO NEKDY NENI ZADARMO ALE DL POTREBUJI.MAME DL Z FL DO PODZIMU A BILOU KARTU.PROSIM PORADTE .DIKY ZA INFO..
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 8:10 pm    Předmět: Žádná věda. Odpovědět s citátem

Vůbec nerozumím co je za problém. Běž si na DMV (nebo jak se to nazývá na FL) a požádej si o to. Toto dělá skoro každý kdo má řidičák.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 11:29 pm    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Nejcerstvejsi zkusenost s DL.
Floridskou DL jsem si vyrizoval v srpnu 2001. Na podzim roku 2002 jsem o ni prisel pri ztrate zavazadel na letisti v Indianapolis, takze jsem si nasledne nechal vystavit novou ve state TN a posleze v IL.
Pred tydnem jsem jeste pred odjezdem z FL zaskocil na urad pro duplikat. Necekal jsem zadne komplikace, ale skutecne jsem musel predlozit jednu ID s fotografii (IL) a nasledne po mne zadali i cesky pas. Po kontrole viza (platnost pouze do 16.cervna) si vyzadali doklad z USCIS s pridelenym Alien#, na jehoz zaklade mi duplikat vystavili za poplatek 15$.
Presto, ze slo pouze o vystaveni nahradniho dokladu, byli urednici dost nekompromisni Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com