|
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 464 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 5:24 pm Předmět: Re: absinth |
|
|
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 9:39 pm Předmět: |
|
|
Pokud chcete jen "ochutnat" absint, budete urcite zklamani. Neni to piti, ktere se da konzumovat pravidelne. Jeho obliba u pijaku byla dana skutecne jen psychodelickymi ucinky, protoze hodne silnych pijaku uz preci jen potrebovalo v lahvi neco vic, nez jen obycejny alkohol. Podle mne nejde o zadnou lahudku, ale vetsina lidi lacni po ochutnani one magicke zakazane tekutiny. V dnesni dobe uz vlastne ani neverim v moznost zakoupeni absintu s jeho charakteristickymi ucinky, ponevadz je temer ve vsech zemich tento druh nelegalni a tudiz pro vyrobce velmi problematicky pro distribuci. Myslim, ze prevezt se ho da klidne galon, treba v lahvich od Mattonky Ale ja tvrdim, ze to nikdo pit nebude!
BTW: Myslim, ze absint byl zakonem zakazan nejdriv v zemi puvodu, ve Francii, pote, co jeho pijak vyvrazdil necekane celou svou rodinu i s detmi. Soud prijal argument obhajoby, ktera tvrdila, ze vrah jednal v halucinaci zpusobene absintem, ovsem zahy pote byl tento napoj diky teto kauze stazen z prodeje a jeho vyroba byla zakazana. Vetsina evropskych statu rychle nasledovala prikladu Francie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1007 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 06, 2005 2:44 pm Předmět: Re: absinth |
|
|
| czolgos napsal: | | Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou. |
Tak si odpovim sam Prevezl jsem to bez problemu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1339 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 7:17 pm Předmět: vtip o pivu |
|
|
Jak se říká v Americe:
Co si Evropané co navštíví USA říkají o americkém pivu:
"Q: How is American beer like making love in a canoe?
A: It’s fucking close to water." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 996 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 1:36 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 2:20 pm Předmět: |
|
|
Uredne potvrzeno
Question
Can I import Absinthe into the U.S.?
Answer
The importation of Absinthe and any other liquors or liqueurs that contain an excess of Artemisia Absinthium is prohibited. Please contact the Food and Drug Administration at 301-594-3150, for further information on what percentage is allowable. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 3:31 pm Předmět: Re: absinth |
|
|
| czolgos napsal: | | Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou. |
ja privezla dve flasky absintu v kufru. V originalnich flaskach. Bez problemu. Jen mi zabavili cabajky
amici milujou absint  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne březen 05, 2006 3:33 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Pokud chcete jen "ochutnat" absint, budete urcite zklamani. Neni to piti, ktere se da konzumovat pravidelne. Jeho obliba u pijaku byla dana skutecne jen psychodelickymi ucinky, protoze hodne silnych pijaku uz preci jen potrebovalo v lahvi neco vic, nez jen obycejny alkohol. Podle mne nejde o zadnou lahudku, ale vetsina lidi lacni po ochutnani one magicke zakazane tekutiny. V dnesni dobe uz vlastne ani neverim v moznost zakoupeni absintu s jeho charakteristickymi ucinky, ponevadz je temer ve vsech zemich tento druh nelegalni a tudiz pro vyrobce velmi problematicky pro distribuci. Myslim, ze prevezt se ho da klidne galon, treba v lahvich od Mattonky Ale ja tvrdim, ze to nikdo pit nebude!
BTW: Myslim, ze absint byl zakonem zakazan nejdriv v zemi puvodu, ve Francii, pote, co jeho pijak vyvrazdil necekane celou svou rodinu i s detmi. Soud prijal argument obhajoby, ktera tvrdila, ze vrah jednal v halucinaci zpusobene absintem, ovsem zahy pote byl tento napoj diky teto kauze stazen z prodeje a jeho vyroba byla zakazana. Vetsina evropskych statu rychle nasledovala prikladu Francie. |
kecas scoute
amici absint milujou
me ty flasky vydrzely asi 10 minut!
Vsechno se to vychlastalo
Teda muj manzel ten to chlasta po pullitrech
ne, neni notor LOL
ne vazne, vsichni po me chtej abych jim privezla flasku, ale nevim zda mi tech 30 flasek projde, takze zase zkusim 2 nebo 3.
Minule jsem vezla dve plus 2 bechery a asi 20 plechovek piv, a v pohode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 918 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po březen 06, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
Ja si absinth nechavam posilat postou s lekama (nem nezapijim leky na krevni tlak absinthem) a naprosto bez problemu. Je pravda, ze americany to piti fascinuje, ale je to spis tim, ze zakazane ovoce nejlip chutna, nez ucinkama nebo lahodnosti moku.
Ja preferuju domaci merunkovicu - po pul flasce dedkove dvacetilete, trikrat palene ...
Green fairy my ass! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út březen 07, 2006 6:33 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja si absinth nechavam posilat postou s lekama (nem nezapijim leky na krevni tlak absinthem) a naprosto bez problemu. Je pravda, ze americany to piti fascinuje, ale je to spis tim, ze zakazane ovoce nejlip chutna, nez ucinkama nebo lahodnosti moku.
Ja preferuju domaci merunkovicu - po pul flasce dedkove dvacetilete, trikrat palene ...
Green fairy my ass! |
No jo, Moravák, ten se nezapře...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|