|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 10:23 am Předmět: |
|
|
| jo scout a copak ty mas za papiry jestli to neni tajny? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 10:33 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze intelygence se neda posuzovat podle pravopisu ani podle vzdelani... spise nechapu, jak se nekdo, kdo ma vystudovanou VS muze takhle chovat a vyjadrovat..(predpokladam, ze vetsina vyse uvedenych prispevku je ze stejne IP)
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 11:11 am Předmět: |
|
|
| anonymni: tak ty teda o intelYYYYYYYYgenci si muzes tak akorat nechat zdat - a ver tomu ze na dokonceni studia pri praci na plny uvazek inteligentni byt musis..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1000 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 11:22 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | czolgos>
no tak koukam ze se nam debata pekne rozjela: k tve otazce muj major byl finance, pozdeji jsem delala MBA- master of business a v bance jsem vedouci mortgage dept. stalo me to spoustu prace a usili - i studium i soucasna pozice, ale bavi me to a myslim ze to je uspech. nechtela jsemse s nicim chlubit, ale pokud mi bude nekdo tvrdit ze nejsem inteligentni, tak to mi prijde trosku ujety, halvne kdyz soudi ze 3 vet.... |
Predpokladam, ze delas v Allstate Bank v Clevelandu. Na jaky pozici jsi tam zacinala a jak dlouho ti trvalo dostat se az sem? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
Gagagaga  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 4:04 pm Předmět: |
|
|
Aha...inteligentni husa...no holt vse je relativny i ,,inteligence,, A to holt panove nepoprete ze husa co se nauci psat ,je,,inteligentni,, na husu az moc!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 4:33 pm Předmět: |
|
|
Tady je zbytecne cokoliv psat,pokud tady pisou takovi anonymove a pokud tady pisou takove dotazy na falesne karty papiry a podobne... nedivim se ze tady potom nektere nebavi ani cist a uz vubec prispivat nejakym prispevkem do fora.V posledni dobe to je porad dokola stejne veci..
A nektere vyroky snad neni ani nutno komentovat.
Snad nekterym jedincum casem dojde ze neni dulezite jestli je clovek Cech, Rus, nebo Madar a nebo jestli pise spisovne a nebo nespisovne ,ale je dulezite jaky je clovek.Ono je lepsi se nekdy pobavit s clovekem co uklizi podlahu nez s inteligentnim bankerem...Tim nechci nikoho urazet, ale to ze ma nekdo skoly a velice dobrou praci jeste neznamena ze je inteligentni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 9:58 pm Předmět: :( |
|
|
Ty jsi Jano proste pysna, namyslena a i tak trosku jednoducha holka, ktera neunesla, kritiku sveho hloupeho dotazu a zacala zbytecne hystercit. O Tebe, Tve vzdelani, inteligenci, spolecenske postaveni, statut ani manzela mi nikdy neslo. Je mi to lhostejne a nemusis mi nic vnucovat. Obrazek o Tobe jsem si udelal z tech radku vyse, presto verim, ze ve skutecnosti to tak zle nebude.
Promin, ale ja reagoval jen na prvotni dotaz a na nasledne vulgarizmy a vypady.
K tomu, co Te asi nejvic trapi. Ver mi, ze dosazene vzdelani rozhodne neni ekvivalentem inteligence jedince, i kdyz urcita korelace mezi obema pojmy tam urcite je. Nezatezuj se tolik vlastnim egem, zkus se vic rozhlednout a poslouchat jine lidi a uvidis, kolik najdes zarnych i odstrasujicich prikladu.
Myslim to naprosto uprimne a v dobrem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: so srpen 06, 2005 2:51 am Předmět: |
|
|
To Atlanta-man
ten prispevek s "intelygentnim" jsem psala ja
Protoze jsem chtela vedet, jestli to Jana pochopi..
I to gaga- to bylo mysleno jakoze potrefena husa se vzdycky ozve..
Ale bylo to detinske..nema smysl takhle nekoho provokovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: so srpen 06, 2005 5:34 am Předmět: |
|
|
To salaska tezko se to pozna,anonimove nejdou rozlisit Ale sak sranda..ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:18 am Předmět: |
|
|
Vsichni ste blby jenom ja jsem letadlo
Brm brm brm brm brm
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:58 am Předmět: Pst, tam se jeste spi :) |
|
|
sranda byla, Jana uz se asi neozve..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 11:44 am Předmět: |
|
|
radoby mirek dusin alias scout 66 tak coze to teda mas za papiry, porad cekam na odpoved,  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 1:40 pm Předmět: :) |
|
|
| Anonymous napsal: | radoby mirek dusin alias scout 66 tak coze to teda mas za papiry, porad cekam na odpoved,  |
Posli mi e-mail nebo mi napis, na ktereho uzivatele muzu poslat soukromou zpravu a ja Ti zodpovim, co budes chtit. Ja to ted tady v teto debate nechci rozvadet.
Jinak do Mirka Dusina mam straslive daleko. Nejsem zadnej svatousek, ale proste se snazim chovat k lidem slusne. Kde to nejde, je lepsi vubec nekomunikovat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 3:03 pm Předmět: |
|
|
to jsem tim taky myslel ze si jako na mirka dusina hrajes a chtel bys jim byt
jinak tak nam to vypada na dalsiho ilegala co? jakmile lidi vahaji mnluvit o papirech tak presne vime na cem jsme.... proc by ses o zelene nebo prac pov popr obcanstvim musel zminovat soukrome???
to jsme zase nekoho dostali, jinak myslel jsem si ze toto je fajn stranka az do ted, uz sem nikdy neprijdu a doufam ze jana taky ne- ta jedina mela trochu rozumu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|