falesnej ssn v dc?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

falesnej ssn v dc?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo scout a copak ty mas za papiry jestli to neni tajny?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze intelygence se neda posuzovat podle pravopisu ani podle vzdelani... spise nechapu, jak se nekdo, kdo ma vystudovanou VS muze takhle chovat a vyjadrovat..(predpokladam, ze vetsina vyse uvedenych prispevku je ze stejne IP)
Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anonymni: tak ty teda o intelYYYYYYYYgenci si muzes tak akorat nechat zdat - a ver tomu ze na dokonceni studia pri praci na plny uvazek inteligentni byt musis.....
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
czolgos>
no tak koukam ze se nam debata pekne rozjela: k tve otazce muj major byl finance, pozdeji jsem delala MBA- master of business a v bance jsem vedouci mortgage dept. stalo me to spoustu prace a usili - i studium i soucasna pozice, ale bavi me to a myslim ze to je uspech. nechtela jsemse s nicim chlubit, ale pokud mi bude nekdo tvrdit ze nejsem inteligentni, tak to mi prijde trosku ujety, halvne kdyz soudi ze 3 vet....

Predpokladam, ze delas v Allstate Bank v Clevelandu. Na jaky pozici jsi tam zacinala a jak dlouho ti trvalo dostat se az sem?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gagagaga Wink
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha...inteligentni husa...no holt vse je relativny i ,,inteligence,, LaughingA to holt panove nepoprete ze husa co se nauci psat ,je,,inteligentni,, na husu az moc! Wink
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je zbytecne cokoliv psat,pokud tady pisou takovi anonymove a pokud tady pisou takove dotazy na falesne karty papiry a podobne... nedivim se ze tady potom nektere nebavi ani cist a uz vubec prispivat nejakym prispevkem do fora.V posledni dobe to je porad dokola stejne veci..
A nektere vyroky snad neni ani nutno komentovat.
Snad nekterym jedincum casem dojde ze neni dulezite jestli je clovek Cech, Rus, nebo Madar a nebo jestli pise spisovne a nebo nespisovne ,ale je dulezite jaky je clovek.Ono je lepsi se nekdy pobavit s clovekem co uklizi podlahu nez s inteligentnim bankerem...Tim nechci nikoho urazet, ale to ze ma nekdo skoly a velice dobrou praci jeste neznamena ze je inteligentni. Cool
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 9:58 pm    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Ty jsi Jano proste pysna, namyslena a i tak trosku jednoducha holka, ktera neunesla, kritiku sveho hloupeho dotazu a zacala zbytecne hystercit. O Tebe, Tve vzdelani, inteligenci, spolecenske postaveni, statut ani manzela mi nikdy neslo. Je mi to lhostejne a nemusis mi nic vnucovat. Obrazek o Tobe jsem si udelal z tech radku vyse, presto verim, ze ve skutecnosti to tak zle nebude.
Promin, ale ja reagoval jen na prvotni dotaz a na nasledne vulgarizmy a vypady.
K tomu, co Te asi nejvic trapi. Ver mi, ze dosazene vzdelani rozhodne neni ekvivalentem inteligence jedince, i kdyz urcita korelace mezi obema pojmy tam urcite je. Nezatezuj se tolik vlastnim egem, zkus se vic rozhlednout a poslouchat jine lidi a uvidis, kolik najdes zarnych i odstrasujicich prikladu.
Myslim to naprosto uprimne a v dobrem Wink
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2005 2:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Atlanta-man
ten prispevek s "intelygentnim" jsem psala ja Sad
Protoze jsem chtela vedet, jestli to Jana pochopi..
I to gaga- to bylo mysleno jakoze potrefena husa se vzdycky ozve..
Ale bylo to detinske..nema smysl takhle nekoho provokovat Wink
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2005 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To salaska tezko se to pozna,anonimove nejdou rozlisit Wink Ale sak sranda..ne? Wink
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 2:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsichni ste blby jenom ja jsem letadlo
Brm brm brm brm brm
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2005 2:58 am    Předmět: Pst, tam se jeste spi :) Odpovědět s citátem

sranda byla, Jana uz se asi neozve.. Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

radoby mirek dusin alias scout 66 tak coze to teda mas za papiry, porad cekam na odpoved, Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 1:40 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
radoby mirek dusin alias scout 66 tak coze to teda mas za papiry, porad cekam na odpoved, Laughing

Posli mi e-mail nebo mi napis, na ktereho uzivatele muzu poslat soukromou zpravu a ja Ti zodpovim, co budes chtit. Ja to ted tady v teto debate nechci rozvadet.
Jinak do Mirka Dusina mam straslive daleko. Nejsem zadnej svatousek, ale proste se snazim chovat k lidem slusne. Kde to nejde, je lepsi vubec nekomunikovat. Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsem tim taky myslel ze si jako na mirka dusina hrajes a chtel bys jim byt
jinak tak nam to vypada na dalsiho ilegala co? jakmile lidi vahaji mnluvit o papirech tak presne vime na cem jsme.... proc by ses o zelene nebo prac pov popr obcanstvim musel zminovat soukrome???
to jsme zase nekoho dostali, jinak myslel jsem si ze toto je fajn stranka az do ted, uz sem nikdy neprijdu a doufam ze jana taky ne- ta jedina mela trochu rozumu Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com