Pravnik radi, informuje

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pravnik radi, informuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 9:18 pm    Předmět: Pravnik radi, informuje Odpovědět s citátem

Pravni poradna pro uzivatele chicago-cz!

Po tom, co jsem s maximalmi spokojenosti vyuzil sluzeb pravnika v pripade meho snatku, chtel bych, aby podobnou moznost pravni rady ci zastoupeni mohlo vyuzit vice lidi, kteri navstevuji toto forum. Je pravdou, ze rada pravniku v USA, kteri se zabyvaji imigracnim pravem, tezi casto z bezvychodne situace svych klientu a uctuji si horentni sumy za ukony, ktere jsou pro ne, znalce imigracniho prava, casto pouze rutinni.
Po dobu, po kterou jsem vyrizoval sve zalezitosti se snatkem, jsem nekolikrat hovoril se svym pravnikem o tom, jestli by nebyl ochoten pomoci ceske komunite v USA prave na tomto foru, ktere je pravdepodobne k otazkama spojenym s imigraci a legalizaci pobytu v USA Cechy a Slovaky jednim z nejtradicnejsich a nejnavstevovanejsich.
Dnes je jiz Bobby Grbevski muj dobry kamarad a tak jsme v poslednich dnech pouze doladovali zpusob, jakym by nam vsem mohl pomoci. Prozatim jsme se dohodli na tomto zpusobu fungovani pravni poradny.

1. Pravidelne zodpovezeni dotazu tykajicich se imigracniho prava

Pokud mate jakykoliv dotaz, tykajici se vaseho statutu, vsech duhu viz, otazky kolem snatku, sponzorovani atd., staci zaslat jej do me schranky jako soukromou zpravu. vsechny dosle dotazy protridime a pokusime se na ty nejbeznejsi odpovedet zde v tomto tematu. Pokud pujde o specificke zalezitosti, odpoved muzeme zaslat primo tazateli.

2. Kontaktujte primo pana Grbevskeho.

Pokud jste schopni formulovat svuj dotaz v anglictine, muzete pana Grbevskeho kontaktovat primo na jeho E-mailu:

immigration4830(zavinAC)sbcglobal.net

Pro ty,kdo ziji v Chicagu ci suburbs, pridavam jeste adresy na obe kancelare, kde firma pusobi:

1. 401 s Milwaukee Ave, Suit 230
Wheeling, IL 60090
Fax#: fax: 847-279-3942

2. 4830 N Cumberland
Suit 11a
Norridge, IL 60706

Fax#: fax: 708-375-6154
Zamerne neudavam telefonni kontakt. Pokud budete pana Grbevskeho primom kontaktovat, urcite si domluvite osobni schuzku a telefonni cislo obdrzite.

V neposledni rade bych chtel zduraznit, ze se nejedna o sluzbu pouze pro lidi zijici v Illinois ci dokonce pouze v Chicagu. Dobrou radu dostanete kamkoliv a pri dnesnich zpusobech komunikace vas firma muze zastupovat, ci vam vyridit potrebnou dokumentaci i na dalku.

Uplne na zaver bych chtel zduraznit, ze NEJDE O ZADNY DRUH BEZPLATNE REKLAMY!
Vsem preju hodne stesti a doufam, ze aspon nekomu tato aktivita pomuze.
1pontiac
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mela bych dotaz, chteli by jsme se tu s manzelem zlegalizovat, jsme tu 5 let, manzel ted pracuje u americke firmy, chteli by jsme to udelat pomoci sponzorstvi,zajimalo by nas zda je to mozne, a co by to melo obsahovat.Dekujeme
Peter Mlynek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 12:29 am    Předmět: Re: Pravnik radi, informuje Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Pravni poradna pro uzivatele chicago-cz!

Scoute, jsem velice rád že jsi našel dobrého právníka, a že jsi s ním spokojený. Dále jsem velice rád že chceš pomoc jiným lidem.

Ale některé věci které jsi o jeho službě napsal, nejsou zrovna úplně pravdivé, a můžou ho zbytečně dostat do malérů. Neznám IL etické pravidla, a předpokládám že co jsi napsal nikdy nebude použité proti němu, ale není potřeba to zbytečně riskovat. Jó, asi s toho dělám big deal, ale nevím.

Jestli jsi to už neudělal, ukaž mu co jsi napsal (i s překladem). Už samozřejmě je pozdě to stáhnout, ale ať alespoň ví o tom.

BTW, jestliže Tvůj kamarád je ten chlap co pracuje ve Drew Elesh & Associates, tak myslím že se nazývá Boby (jen jedno b), a přijmení se píše Grabevski.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2005 11:41 pm    Předmět: Fakt nevim Odpovědět s citátem

Cau Peter,

opravdu nevim nic o etickych pravidlech v IL. Opravdu jsem chtel jen pomoct, protoze ja byl skutecne velmi spokojeny a uz mne nebavilo neustale bobbymu volat a ptat se na dalsi a dalsi otazky, ktere mi prichazely do osobni posty.
Jednoduse jsem se ho zeptal, jestli by mohl ty informace poskytovat zdarma priimo tem lidem, kteri je potrebuji. rekl mi, ze to neni problem a ze klidne muzu jeho telefon zverejnit.
No a to je asi tak vsechno. Jestli z toho muze mit maler nevim a ani bych si to nepral, ale ted je na dovolene na FL a budu s nim mluvit zase az za tyden, takze doufam, ze jsem neco nepo*ral Embarassed
Kazdopadne diky za upozorneni. Myslim, ze jde urcite o kancelar Drew Elesh, ale co ja ho znam, tak je Bobby Grbevski. Teda krestnim jmenem Borislav, tak jak se narodil v Makedonii kousek od Ohridu. A prijmeni by podle mne mel mit opravdu Grbevski, protoze jsem mu na toto jmeno vyrizoval nektere veci zase ja.
Ale to je asi suma fuk a ten hlavni problem bude nekde jinde.
jeste jednou dik za upozorneni a na shledanou.
scout66
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com