|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1007 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 1:43 pm Předmět: Stock broker company |
|
|
| Nezkousel jste nekdo obchodovat s akciemi na burze? Napr. na NYSE, NASDAQ, AMEX, Pinksheets apod. Hledam nejakeho on-line obchodnika, pres ktereho bych mohl za prijatelne poplatky obchodovat. Nemate nekdo zkusenosti napr. s firmami: Ameritrade, Scottrader, Charles Swab, popr. jine? Jde mi hlavne o poplatky za vedeni uctu a uskutecnene obchody. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 464 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so srpen 06, 2005 3:43 pm Předmět: Re: Stock broker company |
|
|
| czolgos napsal: | | Nezkousel jste nekdo obchodovat s akciemi na burze? Napr. na NYSE, NASDAQ, AMEX, Pinksheets apod. Hledam nejakeho on-line obchodnika, pres ktereho bych mohl za prijatelne poplatky obchodovat. Nemate nekdo zkusenosti napr. s firmami: Ameritrade, Scottrader, Charles Swab, popr. jine? Jde mi hlavne o poplatky za vedeni uctu a uskutecnene obchody. Diky. |
Vetsina bank ma " stocks account"neboli Securities musis si otevrit konto,ze si koupis nejaky stock nebo fund a pak muzes obchodovat on line. ja mam konto u 5/3 bank a veskere transakce se provadeji primo z konta.za nakup a prodej stock se plati asi $65 a za mutual funds mi uctujou 4% pri prodeji + musis platit dane z vydelku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1007 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 3:51 am Předmět: |
|
|
A neni lepsi si otevrit konto u ciste broker company?
Podle me, kdyz se na tu cinost specializuji, tak budou mit levnejsi poplatky nez u bank. Na netu jsem nasel srovnani poplatku u nekolika spolecnosti
http://www.scottrade.com/frame_brokers.asp
Tech 65 $ za nakup a prodej, jak uvadis, se mi zda trochu moc. Jasne ze zalezi na objemu a na kterou burzu pokyn smerujes, ale stejne...
Btw co je to za divny nazev banky 5/3 Bank Puvodne jsem myslel, ze jsi se preklepl, nez jsem to nasel na Googlu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 5:56 am Předmět: |
|
|
Nevim, jestli ti to k necemu bude, ale treba FIO (ceska spol.), ma poplatky podle poctu kusu. Do 100 ks je to $7.95 od 100 do 500 ks za $9.95 za obchod..
5/3 bank je v Chicagu docela znama, ale asi je jenom mistni..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 918 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 5:13 pm Předmět: |
|
|
Fifth Third ma HQ tady v Cinci a je v prvni petce nevetsich bank v US.
Broker je vzdycky levnejsi nez banka a poplatky zalezi nejenom na tom, kolik akcii nakupujes, ale taky na tom jaky servis ten broker poskytuje - poradenstvi, sprava portfolia, ucetnictvi atd. Pokud Ti jde ciste jenom o obchod s akciema na vlastni triko nema Ameritrade account with unlimited transactions s poplatkem pod 50 za mesic? Zkousel jsi to googlovat? Vim, ze jsem na to videl uz nekolikrat reklamu, jenom si nemuzu vzpomenout na to jmeno.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
| rozdil je taky vtom ze u BROKERU musis prvne polozit penize a pak si obednas nakup u 5/3 mi delaji prevody primo z checkovniho uctu a kupuji za ceny ktera je REEL TIME kdesto zavolas brokera aby ti koupil stock tak on kupuje za cenu ktera je vyhodna pro nej a ceny se muzou hodne lisit.5/3 ma dobry servis jsem stim spokojen.Nekte spolecnosti jsou levnejsi ale nemaji dobry servis. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 6:50 pm Předmět: |
|
|
To czolgos tech $65 platim taky za to ze kdyz koupim stock tak banka to plati okamzite a ja mam na to 3 dny abych tam dal penize.
ale ceny a servis se lisi podle toho jaky jsi zakaznik neco jako credit history (skore)kdyz nezaplatis vcas tak cena jde nahoru a servis dolu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1339 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:46 pm Předmět: Re: Stock broker company |
|
|
| czolgos napsal: | | Nezkousel jste nekdo obchodovat s akciemi na burze? ... Nemate nekdo zkusenosti napr. s firmami: Ameritrade, Scottrader, Charles Swab, popr. jine? Jde mi hlavne o poplatky za vedeni uctu a uskutecnene obchody. Diky. |
Nevím co je za problém. Předpokládám že jsi dost bystrý na to aby jsis našel stránky různých brokerage houses, a přečetl jsis o tom.
Jó, platíš commission podle toho koliv máš u nich uloženo, jaký finanční instrument kupuješ, a v jakém množství. Jestliže kupuješ mutual funds, tak se spousty commissions vyhneš (jestliže máš pod $100 K tak asi budeš muset si platit roční poplatek za účet) a většina mutual funds má docela nízkou hranici (tak $2500 na začátek a tak $100 za přidání) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chinin Anonymní
|
Zaslal: út leden 31, 2006 2:53 pm Předmět: Obchodval jsem s futures and options |
|
|
Mam docela dobrou zkusenost s obchodvanim opci a futures na Chicagske komoditni burze - ovsme pozor na tohle obchodovani potrebujes alepson minimalni znalost zakonitosti obchodovani komodit!
Po roce jsem toho nechal (potreboval jsem penize) - odnesl jsem si stejnou castku, kterou jsem do toho na pocatku dal - 80%obchodniku prijde o svou investici behem prvniho roku - takze docela uspech...
Dobry vztah s brokerem je pravdepodobne jeste dulezitejsi nez u akcioveho obchodovani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 996 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út leden 31, 2006 7:06 pm Předmět: |
|
|
Chinin>>
Toto tema je opravdu vzacne. Delsi uvaha (prispevek) na toto tema by byla velice vitana a uzitecna vec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
Registrace: 09. 02. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: CHICAGO
|
Zaslal: po únor 13, 2006 5:44 pm Předmět: Obchodovani Burza |
|
|
pp.
Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: po únor 13, 2006 6:39 pm Předmět: Re: Obchodovani Burza |
|
|
| newstar napsal: | Nove tipy protoze stare zmyzely
PAPO 02/13/06 rano $.02 02/13/06 odpoledne $.052 = 160%
CKEI 02/13/06 rano $.026 02/13/06 odpoledne $.071 = 173%
VRDI 02/13/06 rano $.10 02/13/06 odpoledne $.12 = 20% uvidime zitra pp. |
Co se to tady snazis prezentovat za rozumy??
treba CKEI je firma co prodava topny olej v NY city a ma jen 6 zamestnancu,cena nikdy nepujde pres 30 centu.ty tvoje rozumy si kazdy muze precist na webu MSN |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
newstar
Registrace: 09. 02. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: CHICAGO
|
Zaslal: po únor 13, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil newstar dne st únor 15, 2006 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
|
Zaslal: út únor 14, 2006 3:24 pm Předmět: |
|
|
| newstar napsal: | jestli udela jak rikas .30 centu tak bude profit okolo 600 % to se snazim prezentovat zaklad je vydelat penize neni to otom koupit a cekat get in take run 2-3 days take the money & run tak mimochodem spol.prodej spolecnosti stoupnul o 100% to znaci stock up alespon na par dni a oto jde shrabnout money a hledat dalsi (KAPITALIZMUS) a kdyz si to umis precist mohl jsi koupit a vydelat za $500 $1500 za jeden den  |
PRODEJ STOUPNUL PROTO ZE V NY napad snih a je zima za 2 mesice se otepli a nikdo top.olej nekoupi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1339 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út únor 14, 2006 4:34 pm Předmět: |
|
|
Ách jo.... Hele newstare, Ty honíš lidi aby investovali na akciích na pink sheetu? To myslíš vážně? Prohlídni si capitalization těchto OTC společností.
VRDI.OB: $2,2M. Price v lednu 2004: $8,00. Dnes: 0,139. EPS: -0.387
CKEI.OB: $4,8M. 52wk range: $0,01 - $0,60. EPS: -0.016
PAPO.OB: $7,0 M. 2 full time employees. ROA: -56.12%, EBITDA: -$51K;
No, je to dosti hnus.
Když zavolají brokerovy aby je prodali, tak každý broker se zeptá: komu?
Nadělej z nás voli.
Díky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|