|
|
| Autor |
Zpráva |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: út duben 22, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | munchen boy napsal: | | Anonymous napsal: | | AzPete napsal: | | munchen boys napsal: | ok tak jsem se přejmenoval -tohle zní líp
jinak rumburaku nechtěl jsi nikdy žít v v západní evropě -už jsi měl naplanováno když jsi jel do jugoslávie ,že skočíš v kanadě(díky strýcovi)
můžu ti doporučit dobrej serial jestli ho znáš -je dobrej
http://www.csfd.cz/film/73525-konec-velkych-prazdnin/ |
"Munchen boys",to zni lip?
Rumburaku vysvetli mu co nick znamena...nebo se prejmenuju na "California girls". Azp. |
ale no tak základy angličtiny ještě znám mr  |
a poletíš zase přes frankfurt?
to jsem psal já zapomněl jsem se přihlásit
rumburaku piš dál at se něco dozvím
budeš vydávat knihu ?to je dobrý jen do toho |
Knihu zatim psat nebudu, mozna az v duchode, az na to budu mit vic casu
V praci jsem hodne zaneprazdnen. Nevim kam driv "skocit", tak se budu muset na nejakou chvili odmlcet.
Letim v polovine kvetna na 3 tydny do Cech, tak se tam mozna zase neco prihodi, o cem budu moci napsat  |
a poletíš zase přes frankfurt ?co přiznej se viděl jsi už někde větší letiště než tohle -v kanadě určitě větší nemáte  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 49
|
Zaslal: po květen 26, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
STARÝ VZMONÍNKY -STOJÍ ZA TO
http://mirtoms1.*********/2007/10/vlet-do-nmec.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy
Registrace: 04. 05. 2008 Příspěvky: 49
|
Zaslal: út červen 17, 2008 4:06 pm Předmět: |
|
|
| hey rumburaku napiš jak bylo v čechách jestli jsi byl prosím at je co číst -nějakej zajímavej článek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Andy Anonymní
|
Zaslal: po srpen 18, 2008 3:58 pm Předmět: |
|
|
já jsem se narodila v roce 1980, takže mě se komunizmus moc nedotýkal, jen si ještě pamatuji, když se na václaváku zvonilo, klíčema a volalo ¨"máme holé ruce"
Sama nemám moc odvahu odjet pryč, možná proto že jsem to zkoušela a dopadlo to špatně, jsem zpátky.
Škoda, že jsem tuhle stránku a podobné příběhy z emigrace, které tu píšete neobjevila už než jsem odjela změnit si život, určitě by mi to pomohlo a třeba bych už taky nemusela žít v čechách.
Rozhodně tento příběh hodlám vytisknou, mého tátu to určitě bude zajímat, on také do teď lituje, že neutekl, tenkrát.
Tak jen přeji hodně štěstí Vám všem a díky za příběhy.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|