|
|
| Autor |
Zpráva |
Zelí Anonymní
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 6:03 am Předmět: 110V-220V |
|
|
| Mám takový problém. Vzhledem k posilujicí koruně jsem se rozhodl nakoupit pár věciček z Ameriky konkrétně z Amazon.com, ale chtěl jsem se zeptat jak je to s napětím, jestli existují popřípadě nějaké konvektory nebo trafa na změnu napětí. Chci si kupovat Laptop a sestavu domácího kina s AV recieverem. Myslíte že nastane nějaký problém??? Děkuji všem za užitečné rady |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelí Anonymní
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 6:19 am Předmět: A jak je to s poštovným a CLEM (CLO) díkyy |
|
|
| .k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 7:06 am Předmět: Re: 110V-220V |
|
|
| Zelí napsal: | | Mám takový problém. Vzhledem k posilujicí koruně jsem se rozhodl nakoupit pár věciček z Ameriky konkrétně z Amazon.com, ale chtěl jsem se zeptat jak je to s napětím, jestli existují popřípadě nějaké konvektory nebo trafa na změnu napětí. Chci si kupovat Laptop a sestavu domácího kina s AV recieverem. Myslíte že nastane nějaký problém??? Děkuji všem za užitečné rady |
Ne ze bych o pocitacich moc vedel, ale jestli tomu rozumim, tak laptop pracuje na DC. Kdyz laptop zastrcis do zasuvky, tak potrebujes normalne kabel s kovertorem. Je to tedy otazka pouzit kabel s kovertorem ktery kovertuje 220V, misto 110V. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:08 am Předmět: napajeni |
|
|
| vetsina dnesni elektroniky je vyrabi tak aby se dala napajet jak z 220 tak 110, takze pravdepodobne nebudes potrebovat nic. Ja kdyz jedu do EU z USA tak jedine co potrebuju je nastavec na ceskou zasuvku, protoze videokamera, fotak i laptop muzou mit napajeci zdroj od 110 - 240V. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kacka Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 8:20 am Předmět: laptop |
|
|
| Tez mne zajima jestli funguje odtud vcechach notboock nebo se musi neco predelavat,rozumi tomu nekdo ,ci ma zkusenost.Staci jen do zasuvky /traficko/na premenu voltu????Diky!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:07 am Předmět: Re: laptop |
|
|
| kacka napsal: | | Tez mne zajima jestli funguje odtud vcechach notboock nebo se musi neco predelavat,rozumi tomu nekdo ,ci ma zkusenost.Staci jen do zasuvky /traficko/na premenu voltu????Diky!!!! |
Jediny co k notebooku z USA potrebujes je zastrcka pro ceskou zasuvku. Adapter k notebooku umi pracovat v rozsahu 110-240 V. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kacka Anonymní
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
MOc dekujuuuuuuuuuuuu!!  |
|
| Návrat nahoru |