|
|
| Autor |
Zpráva |
plevis
Registrace: 09. 02. 2008 Příspěvky: 11
|
Zaslal: so červen 28, 2008 1:12 pm Předmět: Je možná svatba? |
|
|
Zdravim, chci se zeptat...
Právě jsem v Riverside (LA) do listopadu(turisticke vizum, nemam tady ucet v bance, jenom v CR a ani jejich SSN), moje pritelkyne chce za mnou prijet v rijnu (zatim nema vizum) a premysleli jsme, ze by jsme se tady vzali. A moje otazka zni, je mozne se vzit, kdyz mam turisticky vizum? Vim ze potrebuji Marriage licence, ale jestli nepotrebuju neco specialniho? dekuji moc za odpovedi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: so červen 28, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tady najdes vsechno co potrebujes
http://riverside.asrclkrec.com/ACR/SVmarriage.asp
Mozna ze vy bylo nejlepsi se tam zastavit a zeptat se presne. Je uplne mozne ze to bude jednodussi v Las Vegas, coz je jenom 4 hodiny cesty od Riverside |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: po červen 30, 2008 5:17 pm Předmět: svatba |
|
|
no nejjednodussi je Las Vegas , stoji to od $99 a potrebujete jen cesky pas , za par minut vam daji marriage licence a s ni se nechate nekde v LV oddat.
Jinak v CA se vetsinou ceka n marriage licence 30dni a potrebujete mnohem vic veci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
plevis
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
no prave, mi mame moznost se tady vzit v kostele, coz mi chcem a to zadara, tak to zkusime zorganizovat tady, brknu na ten urad a uvidime co budou chtit... Jinak dekuji moc za napady! A kdyby vas jeste neco napadlo...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1281 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
| plevis napsal: | | ...mi mame moznost se tady vzit v kostele, coz mi chcem a to zadara, tak to zkusime zorganizovat tady, ... |
“Zadara”? Myslíš jako zadarmo? Jo, sice nedostaneš od kostela účet, to je pravda, ale je to samozřejmné že přispěješ pár set dolarů na kostel nebo/a pár set dolarů farářovi.
Když si uvědomíš že průměrná svatba stojí kolem $30,000, tak tato položka se dosti stratí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
plevis
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
| nene fakt zadara, my chceme jenom obrad a pak padit na svatebni cestu po jizni kalifornii. Ja tady pracuji pro krestanskou organizaci, tak proto zadara... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|