Je možná svatba?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Je možná svatba?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
plevis

Registrace: 09. 02. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2008 1:12 pm    Předmět: Je možná svatba? Odpovědět s citátem

Zdravim, chci se zeptat...

Právě jsem v Riverside (LA) do listopadu(turisticke vizum, nemam tady ucet v bance, jenom v CR a ani jejich SSN), moje pritelkyne chce za mnou prijet v rijnu (zatim nema vizum) a premysleli jsme, ze by jsme se tady vzali. A moje otazka zni, je mozne se vzit, kdyz mam turisticky vizum? Vim ze potrebuji Marriage licence, ale jestli nepotrebuju neco specialniho? dekuji moc za odpovedi.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2008 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady najdes vsechno co potrebujes
http://riverside.asrclkrec.com/ACR/SVmarriage.asp
Mozna ze vy bylo nejlepsi se tam zastavit a zeptat se presne. Je uplne mozne ze to bude jednodussi v Las Vegas, coz je jenom 4 hodiny cesty od Riverside
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2008 5:17 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

no nejjednodussi je Las Vegas , stoji to od $99 a potrebujete jen cesky pas , za par minut vam daji marriage licence a s ni se nechate nekde v LV oddat.
Jinak v CA se vetsinou ceka n marriage licence 30dni a potrebujete mnohem vic veci.
plevis

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave, mi mame moznost se tady vzit v kostele, coz mi chcem a to zadara, tak to zkusime zorganizovat tady, brknu na ten urad a uvidime co budou chtit... Jinak dekuji moc za napady! A kdyby vas jeste neco napadlo... Smile
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plevis napsal:
...mi mame moznost se tady vzit v kostele, coz mi chcem a to zadara, tak to zkusime zorganizovat tady, ...

“Zadara”? Myslíš jako zadarmo? Rolling Eyes Jo, sice nedostaneš od kostela účet, to je pravda, ale je to samozřejmné že přispěješ pár set dolarů na kostel nebo/a pár set dolarů farářovi.

Když si uvědomíš že průměrná svatba stojí kolem $30,000, tak tato položka se dosti stratí.
plevis

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nene fakt zadara, my chceme jenom obrad a pak padit na svatebni cestu po jizni kalifornii. Ja tady pracuji pro krestanskou organizaci, tak proto zadara...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com