Australie

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Australie

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Flegmos
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 11:22 am    Předmět: Australie Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky,nevím kam se obrátit..nevíte někdo jestli existuji nejake stranky o australii,podobne temto???Nebo neco podobneho???Ja tam letim..dostal jsem vizum..jen tak po netu...vse zadara!Za 6dni od podani.
Magor25

Registrace: 11. 12. 2007

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na jak dlouho a jako co tam jedeš?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra stranka je www.gumtree.com a na prave strane mas staty a Australii z mestama, tak se mrkni tam.
Bucky
munchen boy

Registrace: 04. 05. 2008

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 7:04 am    Předmět: Re: Australie Odpovědět s citátem

Flegmos napsal:
Ahoj lidicky,nevím kam se obrátit..nevíte někdo jestli existuji nejake stranky o australii,podobne temto???Nebo neco podobneho???Ja tam letim..dostal jsem vizum..jen tak po netu...vse zadara!Za 6dni od podani.

takže v pohodě dostaneš vízum ,co po tobě chtěli Very Happy
Flegmos
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 6:09 am    Předmět: Australie Odpovědět s citátem

Diky gumtree znam,myslel jsem nejaky cesko-slov stranky..Nechtěli po mě nic,pres net jsem vyplnil dotaznik,a za pet dni me emailem prislo vizum..to si mam vytisknout,tam je cislo,pod kterym si u nich vedenej,vizum je na 1den maximalne 3mesicni vstup,a plati rok.Nejde na nej pracovat pri studiu,za takovy uz se plati 75dolacu...Koupim si zpatecni letenku na 8tydnu..a dal se uvidi..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com