kolik kufru a max vaha letecky do USA Norwest airlines

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

kolik kufru a max vaha letecky do USA Norwest airlines
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Big_Rig napsal:
pdmlynek napsal:

No, mám dojem že je popletený protože to není v Kanadské angličtině. Musíš na konci každé druhé věty přidat “eh?”.

Burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(eh?)

Jestlipak ma Rumburak taky odklapeci hlavu a bude jako odvetu bombardovat Baldwins & Arquettes? (see "South Park: The Movie")

Kdyz tady nekdo pise podobny debiloviny, tak ted uz se vubec nedivim ze Scout a Mob odesli z tohoto fora.
Zacinam uvazovat podobne Rolling Eyes Shocked Idea

Humor a nadsazku je tezsi prijimat,radi ale sve vtipky strilime jinam....
Beze zbytku a bez rozdilu.....
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
Rumburak napsal:
Big_Rig napsal:
pdmlynek napsal:

No, mám dojem že je popletený protože to není v Kanadské angličtině. Musíš na konci každé druhé věty přidat “eh?”.

Burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(eh?)

Jestlipak ma Rumburak taky odklapeci hlavu a bude jako odvetu bombardovat Baldwins & Arquettes? (see "South Park: The Movie")

Kdyz tady nekdo pise podobny debiloviny, tak ted uz se vubec nedivim ze Scout a Mob odesli z tohoto fora.
Zacinam uvazovat podobne Rolling Eyes Shocked Idea

Humor a nadsazku je tezsi prijimat,radi ale sve vtipky strilime jinam....
Beze zbytku a bez rozdilu.....

Ja jsem tady do BIG RIGA nikdy "nevrtal", tak nevim proc on se do me "navazi".
Mozna ze je to jeho humor, ja ho zaze az tak neznam Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2008 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ja zapomnel, ze jsi "jina generace". Pravdepodobne jsi South Park nikdy nevidel a i kdyby ano, tak to zrejme neni neco, co by Te oslovovalo. Ona ostatne ani vetsina fanousku teto show ji moc nerozumi Wink

Jako obvykle jsem byl nepochopen Crying or Very sad, ale snad aspon nekterym vyjimkam doslo, ze jsem si podobne jako PD delal srandu ze stereotypu ... a lidske blbosti. A pokud ne? Well, I'm used to it ...

Btw. musim Te poopravit: ne me ze "zase az tak neznas" ... Ty me VUBEC neznas, stejne jako vsichni ostatni tady.
Rumburak

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2008 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Sorry, ja zapomnel, ze jsi "jina generace". Pravdepodobne jsi South Park nikdy nevidel...

Btw. musim Te poopravit: ne me ze "zase az tak neznas" ... Ty me VUBEC neznas, stejne jako vsichni ostatni tady.

Proc se tedy zde nepredstavis, kdyz pises ze te nikdo nezna.
Z tvyho profilu jsem zjistil, ze jsi na foru uz od roku 2005.

Ja jsem zde jen od prosince 2006 a i presto, ze jsem toho tady napsal docela dost me nikdo poradne nezna.
Clovek muze napsat co chce, papir snese vsechno Wink Twisted Evil
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Let it be, Bub!

Vyhral's, ja se vzdavam, jsi pilirem tohoto fora a ja pisu jenom "debiloviny" - kazdy to o me vi, ale ja to sem jeste pro jistotu napisu. Ty jsi hodny, ja jsem zly, Ty jsi Panbu, ja jsem dabel, ty jsi John Lennon, ja jsem Yoko Ono ...

Happy, now?

Precti si vsech mych 500 nebo kolik prispevku, vyber z nich, co jsem mezi reci na sebe prozradil ... a sepis to do "Neautorizovanych, neoficialnich memoaru Biga". Bude sranda Twisted Evil
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2008 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Let it be, Bub!

Vyhral's, ja se vzdavam, jsi pilirem tohoto fora a ja pisu jenom "debiloviny" - kazdy to o me vi, ale ja to sem jeste pro jistotu napisu. Ty jsi hodny, ja jsem zly, Ty jsi Panbu, ja jsem dabel, ty jsi John Lennon, ja jsem Yoko Ono ...

Happy, now?

Precti si vsech mych 500 nebo kolik prispevku, vyber z nich, co jsem mezi reci na sebe prozradil ... a sepis to do "Neautorizovanych, neoficialnich memoaru Biga". Bude sranda Twisted Evil

Zrovna jsem se vratil z dovolene z Cech, tak si "holomkove" nemyslete, ze se me jen tak lehko zbavite Wink Twisted Evil Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com