vyhra zelene karty

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

vyhra zelene karty
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
slunko
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 8:29 am    Předmět: vyhra zelene karty Odpovědět s citátem

Ahojte. Vyhrala jsem zelenou kartu, ale jsem uz v Americe nelegalne. Chci si to jit vybavit do Prahy. Mate nekdo podobne zkusenosti? Co vsechno se na interviw v Praze ptaji? Poradte. Diky
babicka

Registrace: 15. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 2:09 pm    Předmět: nevracej se Odpovědět s citátem

Slunko, jestli ti muzu poradit, nevracej se. Jedna moje znama ji vyhrala take, odjela domu a jak jinak uz ji sem nepustili prave z toho duvodu, ze tu byla nelegalane a zelena karta byla v cudu.
Slysela jsem, ze neni problem vybavit vse tady, nevim v kterem state se nachazis, ale jestli jsi nekde, kde jsou polske agentury, tak tam zajdi, tam ti poradi. Polaci to jsou koumaci, ty dokazi vyresit vse. A jeste mi rikala znama, ta je z Ukrajiny, ze ma spoustu znamych, kteri si to take vybavili zde v USA, zase pres ruske agentury.
Doufam ze se najde nekdo, kdo ti poradi vic nez ja.
A jeste nakonec blahopreji, sice s tim budes mit spoustu starosti, ale stoji to za to, budes svobodny clovek a sama se rozhodnes kde chces zit. Preji ti z celeho srdce jen to nej,nej. Drz se Very Happy Very Happy !!!!!!!!!!!!!!
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2005 2:45 pm    Předmět: Re: vyhra zelene karty Odpovědět s citátem

slunko napsal:
Ahojte. Vyhrala jsem zelenou kartu, ale jsem uz v Americe nelegalne. Chci si to jit vybavit do Prahy. Mate nekdo podobne zkusenosti? Co vsechno se na interviw v Praze ptaji? Poradte. Diky

Slunko..babicka ma PRAVDU!Jestli chces zelenou,let domu.Ale jestli chces jeste neco vic nez zelenou..treba stopku do pasu na 10 let...zamysli se.Meli jsme to same.Vyhrali zelenou,nasli VELMI dobreho pravnika a...rekl nam to same.Radeji tu zustante,protoze jak to pojede manzel vyrizovat domu,bude mit zakaz minimalne na 10 let a ty s deckama poletis za nim velmi brzo.Radeji dvakrat mer,jednou rez!!
P.S.Tez jsme zkouseli jak ruske,tak i polske pravniky.NIC.
Jenom ale prosim Te slunko...zkus to,nevzdavej to.Treba v jinem state jsou dalekou ostrilenejsi pravnici,nez tady na FL Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To neni pravda!!!Ja jsem zelenou kartu vyhrala-riskla jsem to-vratila jsem se z USA domu pres Mexiko a v Praze na ambasade jsem rekla,ze jsem tu nikdy nebyla-samozrejme jsem si vyridila novy pas.Riskni to-za tu zelenou to stoji.Lidi,co radi,ze je lepsi tu zustat se jen boji-na ambasade byli moc mili-nedelali zadne problemy.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
To neni pravda!!!Ja jsem zelenou kartu vyhrala-riskla jsem to-vratila jsem se z USA domu pres Mexiko a v Praze na ambasade jsem rekla,ze jsem tu nikdy nebyla-samozrejme jsem si vyridila novy pas.Riskni to-za tu zelenou to stoji.Lidi,co radi,ze je lepsi tu zustat se jen boji-na ambasade byli moc mili-nedelali zadne problemy.

Tos mela mozna kliku. Co kdyz to udela jako ty, rekne ze tu nebyla a oni si pak v compu najdou, ze v tu a tu dobu si tu delala ridicak nebo zakladala bankovni ucet? Pak bude v prdeli. Takze radsi si to promyslet, co je mene riskantni.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite je rozdil mezi clovekem, ktery tady nebyl moc dlouho a pracoval pod bossem, nez kdyz tady ma nekdo na sve jmeno registrovane firmy, bankovni ucty atd.atd.
Piskle

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2005 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Urcite je rozdil mezi clovekem, ktery tady nebyl moc dlouho a pracoval pod bossem, nez kdyz tady ma nekdo na sve jmeno registrovane firmy, bankovni ucty atd.atd.

Beres mi slova z ust.Naprosty souhlas.
Kdyz tu mas konta,na ktera ukladas tydne penize,mortgage,kterou platis mesicne,tak jako auto loan a kde jake "kravovinky",tak ti urcite uveri,ze jsi tu nebyla.Je to velky rozdil,kdyz jses tu sam a nebo s celou rodinou.Hm... Confused
Dodala jsem,ze to mas zkusit..ne ze tu mas zustat a nepodniknout nic!
slunko
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

No ja uz jsu rozhodnuta, ze pojedu do Prahy a asi tam napisu, ze jsem tu nebyla vubec, ale mam strach jestli na ambasade nebudou videt na pocitaci, ze jsem uz mela jednou vydane vizum do U.S. To bude prusvich. Na co se Te tam ptali? A co jsi jim rekla o zamestnani za poslednich 5 let?
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slunko,
jestli neprijdou na nic jineho ohledne tveho pobytu v USA tak to, ze ti uz jednou vydali vizum vedet budou na 100%.
A ohledne prace si snad muzes vymyslet cokoliv ne???
Jeste by me zajimalo ve kterem roce sis anonyme pro tu kartu jel??
Rozhodne riziko je to velke, musis zvazit jestli jsi ochotna vsechno zde ztratit, protoze pokud jo tak si pro ni jed.
lenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 7:08 am    Předmět: zelenaaaaaaa Odpovědět s citátem

V dv 2004 jsem take vyhrala v loterii zelenou kartu.Taky jsem na internetu hledala vsechny mozne odpovedi na me oitazky okolo zelene karty.Vsichni mi taky radili viz jako muj znamy (nejspis z desate ruky)mi rikla ze je ho znama.......no proste nejezdi domu nemas sanci uz se sem nikdy nedostanes proste jak tady ostatni pisou.Presto vsechno jsem odjela do Prahy,cekala jsem 9mesicu nez jsem dosla na radu.Prisla jsem na ambasadu trepala se hruzou co a jak,jen jsem podala papiry v okynku,za chvilku si me zavolala ambasador jen se mne zeptal,kde jsem bydlela v USA,(jen ze zvedavosti protoze jsem kdysi bydlela v New jersey,odkud byl i on).Pak rekl ze mne zavola za chvilku,teda jeste bral i me otisky.Ja se jen zeptala kdy bude ten pohovor a on rekl,prave probehl.Ve stasech jsem predtim byla rok na J1 potom .5 roku na B2 dalsi rok bez papiru,samozrejmne jsem mela konto v bance atd.
Nemej strach a nenechej se zastrasit radami ostanich!!!!!!!!!!!Stejnak Ti jen zavidi a nepreji!
Lenka
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 9:49 am    Předmět: Re: zelenaaaaaaa Odpovědět s citátem

lenka napsal:
Nemej strach a nenechej se zastrasit radami ostanich!!!!!!!!!!!Stejnak Ti jen zavidi a nepreji!
Lenka

Ahoj Lenko,
budes se mozna divit, ale vsichni Cechoslovaci nejsou neprejici zavistivci. Osobne si nedovedu predstavit, ze by tady na Foru nekdo nekomu schvalne radil blbe, aby kartu neziskal. Forum je tu od toho, aby poskytovalo rady, inforamce a osobni zkusenosti, ktere se normalne tezko shaneji. Takze je dobre, ze jsi sem napsala i tu svoji. Aspon je videt, ze zpusobu je vice. Ale nikdo ti tady nikdy nezaruci, ze ta jeho volba je ta spravna. Kazdy se stejne musi rozhodnout sam, jakou cestou se vyda.
Piskle

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka.Teda o zavisti tu vubec nepis!To urazis Confused Kazdy mel jine zkusenosti,kazdy mel jineho cloveka u pohovoru a ten kazdy jiny u pohovoru na ambasade se jinak vyspal.
Priklady lidi,kteri vyhrali zelenou a odjeli ci neodjeli jsou ruzne.Nekdo odjel a uz se sem nemohl vratit,nekdo mel to stesti a probehlo mu to bez problemu.
Nekteri ji vyhrali zde,byli tu prescas a nepomohl jim ani svaty dyndy.
Takze zaverem...podle meho nazoru je jen na "slunko" jak se rozhodne.Tot vse.
lenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

............Rozhodnout se musi sama to je pravda.Ja jen napsala svuj nazor na celou situaci.Znam jiz nekolik lidi co byli v loterii vylosovani a nesli do toho protoze je ostani odradili.Ja mam z celou situaci pozitivni zkusenosti a nejde pouze o zkusenosti z moji strany.Ja jen radim jdi do toho a nenech se odradit!!!!!!!
O.k. nikdo nikomu nezavidi vsichni vsem preji,vzdyt jsme cesi a kazdy vime svoje..........
lenka
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2005 7:51 am    Předmět: Nedejte na naseptavace! Odpovědět s citátem

Ahoj Lenko,mas muj obdiv,ze jsi si dokazala vyridit zelenou a neposlouchla chytre lidi,co pritom nic nevi.Ja jim rikam "naseptavaci". Laughing
slunko
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuji vsem za rady. Uz jsem se rozhodla, ze to pujdu zkusit. Kdyz to vyjde... super, kdyz ne... no big deal. Pujdu to zkusit do nejake z evropskych zemi. Trochu me uklidnuje, ze uz jsme v Evropske Unii. Mame ted prece jenom vice moznosti, ne? Akorat me stve, ze v Evrope se mluvi anglicky jenom ve Velke Britanii a v Irsku. Tady v Americe, at jses v kteremkoli state, tak se porad mluvi anglicky. Ja jiny jazyk bohuzel neumim, takze jine evropske staty moc nepripadaji v uvahu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com