Credit fraud report

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Credit fraud report
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
Bernau napsal:
Na takovou mortgage by museli platit prez $7.000 mesicne po 30 let. To by mne zajimalo jak primeli banku aby jim verila, ze to budou schopni zaplatit.

Ja myslim, ze nemas poneti, o cem mluvis.

No,takovych je vic,co takovy mortgage maji,mi sousede treba plati 10 000$ mesicne,z byznysu to jakz takz pokryji,ale i kdyz ten uver dostali,tak se jen rozjizdeli. Prechozi byznys jim delal 100 000$ rocne zhruba a to stacilo jako zaruka bance. Takze pokud v tomhle konkretnim pripade byla na tom tahle dvojice priblizne podobne s prijmem,nevidim duvod proc by jim banka uver nedala. A banka moc nekalkuluje jestli to budou splacet 30,nebo 50 let,pokud nebudou,jednoduse o barak prijdou....ted je baraku co spadne do vlastnictvi bank jako hub po desti...v kazde ulici na nej narazis......
Takze v tomhle problem nevidim.

To by mne teda zajimalo ktera banka jim dala takovy mortgage na prijem $100,000 rocne. Hned si tam zajdu! Jezisikriste vzdyt si to spocitej! $10,000x12=$120,000! Museli by zaplatit vice, nez vydelaji a to si pis ze to banku zajima jestli budou moci mortgage platit nebo ne. Vem si to logicky. Kdyby je nezajimalo, jestli si muzes dovolit splacet, tak proc by existoval nejaky credit bureau? To by mohli davat mortgages left and right komukoliv a cekat jestli se jim to dotycny uraci zaplatit.

Tvoji sousede museli slozit asi dost velky downpayment, meli podplaceneho appraisera aby podhodnotil property value a museli mit poradne dobry kredit a debt ratio temer 0.

NErikam, ze je to nemozne. Jak se to tady rika "You need money to make money". Pokud mas holou prdel, tak ti zadna banka nic neda. A uz rozhodne ne $1,000,000.
A jeste rozhodneji ne kdyz uz jednou udelali tunel za $100,000. To nejsou zadne drobne na ktere by se jen tak zapomnelo!
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navic, pokud to delali na business, musel by byt established aspon dva roky s pozitivni balanci a perfektnim kreditem.
Ja mam dojem ze taky nevis o cem mluvis MW. Nic ve zlem.
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro vasi informaci, abyste vedeli ze si tyto informace necucam z palce. Nepouzivam "jedna pani povidala" a "nas soused to taky nejak udelal". Ja mam informace z osobni zkusenosti. Moje ex mela land title service business a dostal jsem od ni velice dobre vzdelani v oboru real estate.
Jeden priklad za vsechny.
Chteli jsme koupit dum ve foreclosure auction. Dluh byl $1,600,000 a hodnota domu zhruba milion vice.
Jeji prijem byl zhruba $120,000 predchozi rok. V bance nas slusne ale rezolutne vypoklonkovali.
Nakonec ale k aukci stejne nedoslo protoze majitel sehnal prachy od nekoho mimo bankovni sektor. Zadna banka mu totiz nechtela pujcit ani penny i kdyz mel equity jako prase. Nemel dostatecny prijem aby delal splatky.
Pak ten dum dal na trh za $4,000,000. Jak dopadl nevim.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Navic, pokud to delali na business, musel by byt established aspon dva roky s pozitivni balanci a perfektnim kreditem.
Ja mam dojem ze taky nevis o cem mluvis MW. Nic ve zlem.

No tohle neni muj problem,ani ma zkusenost,jen jsem pripsala ze k tem vysokym uverum se lze dostat asi. Nejak. A nemusis byt ani milionar......ja opravdu nevim proc by si v tomhle nekdo musel vymyslet,nevidim duvod.........
Mi sousede maji ten barak uz asi rok na prodej,pze byznys jde dolu a tak reseni prodat aby neco po zaplaceni dluhu bance zbylo a jit do levnejsich statu...tohle ted potkava radu rodin tady. A nekdo jim ale ty vysoke uvery na baraky asi poskytnout musel a byly to banky. V zasade ALE nikdy nemas 100% zaruku ze klient zustane stale solventni aby splacel mnohdy i desitky let,zvlaste v soucasnem stavu ekonomiky.Proto ted,jak pisu vyse, neni snad v zadne ulici barak,jez by nebyl na prodej a mnoho z nich uz spada pod banky.

Ale,taky nic ve zlem.....ale sam vis,ze jde vsechno....takze ja sama se nicemu nedivim.....
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V zasade mas pravdu MW ze banka nema 100% jistotu ze klient zustane solventni. To se kalkuluje jako risk factor. Nicmene zadna banka neda uver nekomu o kom uz je predem jasne, ze ho nemuze splatit.
Viz muj predchozi prispevek.

A proc by si nekdo neco takoveho vymyslel? Na svete je spousta divnych lidi. Duvody mohou byt velmi rozmanite. Od prosteho provokovani prez vyrizovani si uctu po dusevni chorobu.
Uvazujte nad tim, co vsechno na sebe Jirina prozradila. Ma vysoce postaveneho manzela s obrovskymi prijmy (10x vice nez dotycni "zlotrilci") a prece se musi ptat na chicago-cz kde se nahlasuji credit fraudy?? To mi pripada vrcholne podezrele.
Takovi lide, kteri vydelavaji takove penize, maji jine zdroje, znalosti a zpusoby.
Mozna je pani Jirina vyjimkou.
Jirina08

Registrace: 13. 02. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu co penize meho manzela maji s timto spolecneho?Ja jsem toto tema otevrela,protoze jsem z Cr a nevim na jaky urad se tu obratit.Samozdrejme jsem se mohla optat manzela nebo nekoho ze znamych ale chtela jsem se vyhnout zbytecnych otazek.
Bernau mas pravdu cely jsem si to vymyslela ,pac nemam co jineho na praci Rolling Eyes No vsak ty asi taky ne,tak si bez zase premerit sve svaly a napis nam o tom....
Bernau

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HEHEHEHE
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:

A banka moc nekalkuluje jestli to budou splacet 30,nebo 50 let,pokud nebudou,jednoduse o barak prijdou....ted je baraku co spadne do vlastnictvi bank jako hub po desti...v kazde ulici na nej narazis......
Takze v tomhle problem nevidim.

MW, Ty vetsinou velice dobre a znale pises, ale v tomto se hodne mylis.

Banky chteji pujcit co nejvic penez aby na to vydelali co nejvice, ale nechteji pujcit az prilis moc penez aby clovek nemel problem hypoteku splacovat. Banky se velice snazi vyhybat foreclosures; nechteji vlastnit nemovitoste, jen chteji vydelavat penize.

Kdyz jdes si vypujcit na hypoteku, tak banka se diva na dva pomery: front mortgage ratio a back mortgage ratio. Front ratio je jaky je pomer mezi celou hypotekou a hruby prijem (gross income). "Cela hypoteka" je principal, interest, taxes, insurance (neboli PITI) co posilas bance kazdy mesic. Hruby prijem je vsechen prijem pred danemi a ostatnimi polozkami. Back ratio je pomer vseho dluhu k hrubymu prijmu. "Vsechen dluh" je PITI a splatky na auta, skoly, kreditni karty, atd.

Drive front ratio byl kolem 28%, a back mortgage ratio byl kolem 36%. Ale tyto pravidla nejsou v bankovnictvi vytesane v zule. Jestli mas velice dobre kredit, nebo jsi dodelal medicinu a tim ze jsi nastoupil se ti zdeseti-nasobil prijem, nebo loan to value (LTV) je nizka, tak ty pomery banky klidne zvednou. Jestli to vypada hur, tak threshold ratios jsou nizsi.

Najdi si "mortgage ratio" v Googlu.
Bernau

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynku to jsi napsal moc pekne. Kdybych tak ja umel psat tak vecne a fundovane...
Bernau

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirina08 napsal:
Nechapu co penize meho manzela maji s timto spolecneho?Ja jsem toto tema otevrela,protoze jsem z Cr a nevim na jaky urad se tu obratit.Samozdrejme jsem se mohla optat manzela nebo nekoho ze znamych ale chtela jsem se vyhnout zbytecnych otazek.
Bernau mas pravdu cely jsem si to vymyslela ,pac nemam co jineho na praci Rolling Eyes No vsak ty asi taky ne,tak si bez zase premerit sve svaly a napis nam o tom....

To jsi cekala, ze jsou tady VSICHNI tak pitomi a neumi se podivat na veci jinym pohledem?
Zezacatku te lidi bud podporovali anebo na druhe strane s tebou opovrhovali. Zajimave je, ze te ani tak moc nepopudilo, ze te nekdo nazyval pizdou, verbezi a ceskou spinou ale ze ja jsem se odvazil mit otazky to uz byl ohen na strese.

Pises, ze jsi z ceska a stavis se do svetla, ze nemas zkusenosti se zdejsimi zvyky a mravy. Jak je to mozne?
Jak dlouho tady zijes? Vime, ze tvuj manzel pobira hromady penez takze tady musi zit uz drahne let. At uz nativni nebo naturalizovany.
Mate vice nez desetkrat vice majetku nez $1,200,000 a ty jeste porad nevis, ktera packa? Zavidim ti tvoji ignoranci.
To je ten fakt, ktery mne uhodil do oci hned jak jsem si precetl tvuj prispevek.
Hadam, ze byla nejaka souvislost mezi tebou a tvymi "zhuverivymi" sousedy, nejak jste se nepohodli a ty se jim to snazis "zavarit". Jak typicky ceske!
Nemam aspon trochu pravdu?
Retoricka otazka. Vim, ze pravdy se od tebe nikdo nedocka.
Jirina08

Registrace: 13. 02. 2008

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni moje reakce n tvoje priblble otazky a poznamky.
Nemam potrebu se tu vyzpovidat o me osobe (ne jako ty) Otevrela jsem toto tema,protoze jsem si naivne myslela,ze na svete jsou jeste poctivy lidi(ty k nim asi rozhodne nepatris) .Ale bohuzel,jak uz je asi na tomto foru zvykem,lidi se nesnazi pomoc ale spis napadat(v tvym zamindrakovanym pripade napadat girls)
S nikym si nevyrizuju sousedske vztahy(oni ani moji sousede nebyli)Na nikoho nemam potrebu zarlit(coz ty asi nepochopis)Bohuzel jsem pochopila ,ze na tomto foru asi poctive lidi nenajdu.A ze asi vetsina z tech co me tu napadali a urazeli by udelali to samy co ta dvojice.Ale to je asi povaha ceska !
Muzes si psat dal co chces jestli ti to dela dobre.Uz konecne chapu proc se nekteri cesi distancuji od ceske komunity.
Bernau

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty jsi zadala o pomoc? O POMOC???
Hele, kdyby slo o legitimni otazku jak treba zaridit SSN nebo DL apod, jak koupit barak, jak prijit ke kreditni karte... Tak by se asi vetsina snazila pomoci.
Ty jsi se ale ptala jak udat nekoho, o kom mas PODEZRENI, ze nebude platit dluh bance.

Jednak je to podle a sproste a typicky ceske nekomu delat problemy za neco co jeste neudelal a druhak tvuj pribeh proste nedrzi vodu.

S pozdravem teprc soudruzko a hodne stesti v udavani.

A lidi se distancuji od ceske komunity PRAVE kvuli takovym lidem jako jsi TY soudruzko Jirino.
Ignorantni, neinteligentni, zapskle bonzaky.

Dekuji za pripomenuti jake to v cesku (a ceske komunite) stale je.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirina08 napsal:
Posledni moje reakce n tvoje priblble otazky a poznamky.
Nemam potrebu se tu vyzpovidat o me osobe (ne jako ty) Otevrela jsem toto tema,protoze jsem si naivne myslela,ze na svete jsou jeste poctivy lidi(ty k nim asi rozhodne nepatris) .Ale bohuzel,jak uz je asi na tomto foru zvykem,lidi se nesnazi pomoc ale spis napadat(v tvym zamindrakovanym pripade napadat girls)
S nikym si nevyrizuju sousedske vztahy(oni ani moji sousede nebyli)Na nikoho nemam potrebu zarlit(coz ty asi nepochopis)Bohuzel jsem pochopila ,ze na tomto foru asi poctive lidi nenajdu.A ze asi vetsina z tech co me tu napadali a urazeli by udelali to samy co ta dvojice.Ale to je asi povaha ceska !
Muzes si psat dal co chces jestli ti to dela dobre.Uz konecne chapu proc se nekteri cesi distancuji od ceske komunity.

Jedna z nejsmutnejsich a do jiste miry i nejpravdivdejsich veci tady - jak na foru, tak v Americe.

Myslim ale, ze nejvetsi chybou, kterou kdo muze udelat, je vykaslat se tohle forum. Spousta lidi tady, snad vetsina, se snazi pomoct a poradit. Pokud s tim vsichni seknou, tak ti idioti budou mit vyhrano a to bude opravdu zle.

Wink Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience. Wink

Proste je ignoruj a zamer se na to pozitivni. Ja osobne si myslim, ze to, co ses snazila udelat, neni zadne udavacstvi. Ja jsem sice vesmes pro kazdou spatnost - co se tyce pomoci "ilegalum" - ale sprosta zlodejina se mi prici skoro stejne jako nasili. Obzvlast zlodejina, ktera nas stoji vsechny, viz soucasna "lending crisis". Kdyz uz jsme u te krize - to je asi nejlepsi odpoved na to, co vsechno jde a nejde udelat. Je spousta okynek a postrannich dvirek, kteryma jde obejit loan qualification criteria od takovych jednoduchych veci jako je credit score boosting az po flat out fraud nebo dokonce identity theft. A ta nase cesko-polska komunita je ma vsechny v malicku.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com