|
|
| Autor |
Zpráva |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: út duben 22, 2008 2:41 pm Předmět: imigrační uředník |
|
|
chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: CA
|
Zaslal: út duben 22, 2008 2:58 pm Předmět: Re: imigrační uředník |
|
|
| munchen boy napsal: | chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
 |
hele nauc se par anglickych slovicek,abys mu byl schopen rict ze jedes na dovolenou nebo co tu jedes delat...no a pak jednoduse rekni ze nerozumis anglicky,nejsi prvni a oni jsou na to zvykli, o tlumocnikovi jsem jeste neslysela....a akorat by ti to mohlo zkomplikovat treba se sem dostat, moc otazek pak zbytecne.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: út duben 22, 2008 6:17 pm Předmět: Re: imigrační uředník |
|
|
| munchen boy napsal: | chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
 |
Jestli nebudes umet vubec nic anglicky, tak hlavne neletej na letiste do Vancouveru.
Tam ti totiz misto tlumocnika poslou bandu policajtu, kteri te "zamordujou" taserem
tak jak se to stalo tomu Polakovi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 445 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út duben 22, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
...specialne kdyz jim rekne ze je "munchen boy" to ho jeste postrikaji peprem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1167 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út duben 22, 2008 10:55 pm Předmět: Re: imigrační uředník |
|
|
 |
Kde se domnivas ze oni sezenou tlumocnika? Nebo si ho chces privist sebou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: st duben 23, 2008 6:16 am Předmět: Re: imigrační uředník |
|
|
| Rumburak napsal: | | munchen boy napsal: | chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
 |
Jestli nebudes umet vubec nic anglicky, tak hlavne neletej na letiste do Vancouveru.
Tam ti totiz misto tlumocnika poslou bandu policajtu, kteri te "zamordujou" taserem
tak jak se to stalo tomu Polakovi. |
ale tak něco málo snad jo ,název hotelu,jak dlouho se zdržíte v usa ,kolik sebou máte pěnez atd
to bych měl dát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: st duben 23, 2008 11:10 am Předmět: Re: imigrační uředník |
|
|
| pdmlynek napsal: | | munchen boy napsal: | chci se zeptat když přiletím do usa na letiště ,tak jdu k imigračnímu uředníkovi a ten se se mnou bude bavit anglicky a co když mu nebudu rozumět -mám právo na tlumočníka nebo ne?-viděl jsem mnoho filmu kde mu ho zavolali a přeložili co po něm chtějí a on to jenom podepsal
 |
takhle jsem si to představoval
http://www.youtube.com/watch?v=vOaiaNv0nME&feature=related
Kde se domnivas ze oni sezenou tlumocnika? Nebo si ho chces privist sebou? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|