Umrel?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Umrel?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 11:24 pm    Předmět: Umrel? Odpovědět s citátem

Jednoho dne jsem zapnul kompik,najizdelo windows a pak nic..seda obrazovka..Uz je vypojen a urcen k vyhozeni..nejaka zachranna ruka?
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 6:32 am    Předmět: Re: Umrel? Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
Jednoho dne jsem zapnul kompik,najizdelo windows a pak nic..seda obrazovka..Uz je vypojen a urcen k vyhozeni..nejaka zachranna ruka?

obrazovka? monitor sedej nebo cernej? kolik pipnuti? je slyset HD? je slyset fan? je to desktop nebo laptop?

to je to same jako by jsi napsal jel jsem autem a najednou nejelo. co mu je?

prenes to do te me poradny.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 6:50 am    Předmět: Re: Umrel? Odpovědět s citátem

pepa_z_floridy napsal:
american chopper napsal:

obrazovka? monitor sedej nebo cernej? kolik pipnuti? je slyset HD? je slyset fan? je to desktop nebo laptop?

to je to same jako by jsi napsal jel jsem autem a najednou nejelo. co mu je?

prenes to do te me poradny.

AMERICAN CHOPPER SE UZ NEOZVAL Z DUVODU, ZE MU POCITAC ZREJME UPLNE "DOJEL" Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com