|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 11:47 am Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | MELI PRAVDU MOJI KRITIKOVE, JSEM LOOSER.PRAKTICKY VSECHNO CO SEM KDY UDELAL BYLO NEGATIVNI A JAK CLOVEK ZASEJE, TAK SKLIDI. |
Jo jo, tomu se rika karma. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 7:05 am Předmět: |
|
|
Mexicani jsou v podstate bili. Oni totiz existuji tri zakladni rasy (bila, cerna a zluta). Zidovstvi je nabozenstvi a ne rasa. Existuji i cerni zide (Whoopi Goldberg) vetsina jsou vsak bili (Askenticti), protoze jsou potomky konvertu z vychodni evropy .
| XxX napsal: | cus totene,
jedna otazka....
bud jsem to blbe pochopila anebo v tom mas zmatek ty...
nesnasis podradny rasy a parazity ale zbouchnul jsi mexicanku...
tady v jizni kali mexici jsou velice podradna rasa, takze ted nevim zda tvuj pribeh je pravdivej a zda jsi original a nebo fakt Big Rig ma novou prezdivku a pekne tady perli... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:38 pm Předmět: Re: TOTEN_KOPF |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | AHOJ, JMENUJU SE TOTEN, TOTEN_KOPF, V USA POBYVAM UZ ZHRUBA 5 LET. JSEM POMERNE POPULARNI NA VICERYCH DISKUZNICH FORECH A CHATECH. JSEM ZNAMY PREDEVSIM TIM, ZE VYJADRUJU SVUJ VLASTNI NAZOR NA HOMOSEXUALY , CERNOCHY ZIDY A JINE PARASITY, KTERI PODLE ME NEJSOU LIDMI. NA STAREM CHICAGU MI PROTO BYLA KOMUNISTOU CHARLESEM ZABLOKOVANA PREZDIVKA A NA CHATECH V CZ A SK , ZEMICH, KDE NIKDO NEZNA SVOBODU SLOVA, JE MI PRAVIDELNE BLOKOVANA IP, KTEROU NASTESTI DOKAZU ZMENIT. V CR JSEM BYL STIHAN ZA NAPADENI, TAK JSEM ODJEL DO USA. MOC SE MI TU LIBI, AZ NA TO, ZE NERAD PRACUJI. ZA TY ROKY , CO TU JSEM, JSEM VYSTRIDAL SNAD 20 MIST A PRACI. JEDINE, CO ME DRZI JAKZ TAKZ PRI ZIVOTE JE , ZE MLUVIM ANGLICKY I SPANELSKY TAKZE NASTOUPIT NEKDE NENI VETSINOU PROBLEM. JAK UZ JSEM REKL, CASTO ME VYHAZUJI Z PRACE A PRACOVAT MANUALNE ME ANI MOC NEBAVI, TUDIZ JSEM SE ROZHODL SI K PENEZUM POMOCI I JINYMI (LEHCIMI ALE NEBEZPECNEJSIMI) CESTICKAMI. Z TECHTO DUVODU MAM TED JISTE PROBLEMY S MYM BACKGROUND(NEBO CREDIT - NEJSEM SI JISTY) A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY, JAKMILE NASETRIM ALESPON 5 TIS $, RAD BYCH SE TAM ZIVIL NEKDE NA HOTELU NEBO UCITEL ANGLICTINY. TOT VSE, VAS ZNAMY TOTEN |
Snad si nemyslis, ze tento tvuj clanek te bude nekdo litovat. Takovy kreteny urcite USA nepotrebuje. Doufam ze ti nekdo brzo namlati tu tvoji tlamu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 8:02 pm Předmět: Vejtaha... |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | jooo, s tim mi to vyslo, ale Britanie jsem se nakonec zalekl a prachy jsem vyplacal a ted zas musim makat . Na dotaz jestli mam potomky, muzu odpovedet jen jedno - zly jazykove tvrdi , ze ano. Ja vsak nemuzu rict ano ani ne, ponevadz jsem odjel a nezucastnil se tak testu otcovstvi. Pokud ano, mam dceru , jsou ji zhruba 3 mesice a jeji mati je mexicanka. Mozna, az zestarnu, vyhledam ji. Ona bude po mne inteligentni a po matce hezka, dovre se vda a bude me podporovat a ja uz do smrti nebudu muset nic delat a budu si jen bezstarostne cestovat po svete.Miro: neboj, chlapce, zatim zadny vulgarity nechystam, ale pokud se k nejakym cas od casu pod vlivem omamnych latek uchylim, predem se za ne omlouvam a souhlasim s jejich vymazanim. |
Teda chlape, ty si o sobe dost myslis.
Jediny, co si o tobe myslim ja je to, ze jses nakej PROVOKATER a zkousis kam az muzes se svejma "ptakovinama" dojit.
Mozna ze by jsi ses mel dat na hereckou karieru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 7:35 pm Předmět: Re: Vejtaha... |
|
|
| Rumburak napsal: | | TOTEN_KOPF napsal: | jooo, s tim mi to vyslo, ale Britanie jsem se nakonec zalekl a prachy jsem vyplacal a ted zas musim makat . Na dotaz jestli mam potomky, muzu odpovedet jen jedno - zly jazykove tvrdi , ze ano. Ja vsak nemuzu rict ano ani ne, ponevadz jsem odjel a nezucastnil se tak testu otcovstvi. Pokud ano, mam dceru , jsou ji zhruba 3 mesice a jeji mati je mexicanka. Mozna, az zestarnu, vyhledam ji. Ona bude po mne inteligentni a po matce hezka, dovre se vda a bude me podporovat a ja uz do smrti nebudu muset nic delat a budu si jen bezstarostne cestovat po svete.Miro: neboj, chlapce, zatim zadny vulgarity nechystam, ale pokud se k nejakym cas od casu pod vlivem omamnych latek uchylim, predem se za ne omlouvam a souhlasim s jejich vymazanim. |
Teda chlape, ty si o sobe dost myslis.
Jediny, co si o tobe myslim ja je to, ze jses nakej PROVOKATER a zkousis kam az muzes se svejma "ptakovinama" dojit.
Mozna ze by jsi ses mel dat na hereckou karieru  |
Koukam Rumburaku, ze jsi to presne vystihnul. Od te doby co jsi toto napsal, se jeste neozval.
Mozna ze je nekde v Mexickem vezeni. Porad preci o to Mexiku "basnil"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA?? |
Zrejme jsi cikan, proto te ty hispanky pritahujou. Cikani totiz taky nejsou bily  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 19, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ach ty chudaku!!Vubec lito takovych lidi ,jako jsi ty, mi neni.Proc lezes nekam, kde na ty tvoje bull**** neni nikdo zvedavej?Tady se bavi normalni lidi!! Navrhuji na jeho prispevky vubec nereagovat!
Jsi chudak! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:19 am Předmět: |
|
|
| TY MRDKKO, TY DYLINO, CO DO ME PICUJES?? JA SI TE NA NAJDU A ZAKROUTIM TI KRKEM.A NAUC SE CESKY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | TOTEN_KOPF napsal: | | POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA?? |
Zrejme jsi cikan, proto te ty hispanky pritahujou. Cikani totiz taky nejsou bily  |
haha, takze ted je z Totena cikan
TOtene, kde jsi?? Porad v jizni americe??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:24 pm Předmět: |
|
|
hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?
ty jsi rasista a jezdíš do jižní ameriky a tvojí dobří kamaradi jsou mexičani-no z tebe by fuhler neměl radost
pozdravuj kamarády z SS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 191 Bydliště: Florida
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
| češi v emigraci napsal: | hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?
ty jsi rasista a jezdíš do jižní ameriky a tvojí dobří kamaradi jsou mexičani-no z tebe by fuhler neměl radost
Kdo je "fuhler"???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
Totenkopf - diagnoza: Attention Deficit Disorder
Vse vysvetleno, uzavrit thread, move on. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: so duben 19, 2008 5:19 am Předmět: |
|
|
| Bernau napsal: | | češi v emigraci napsal: | hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?
Kdo je "fuhler"???  |
vůdce německý říše  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
|
Zaslal: so duben 19, 2008 6:40 am Předmět: |
|
|
| munchen boy napsal: | | Bernau napsal: | | češi v emigraci napsal: | hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?
Kdo je "fuhler"???  |
vůdce německý říše  |
To byl Fuhrer.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|