TOTEN_KOPF

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

TOTEN_KOPF
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 19, 2006 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
MELI PRAVDU MOJI KRITIKOVE, JSEM LOOSER.PRAKTICKY VSECHNO CO SEM KDY UDELAL BYLO NEGATIVNI A JAK CLOVEK ZASEJE, TAK SKLIDI.

Jo jo, tomu se rika karma.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mexicani jsou v podstate bili. Oni totiz existuji tri zakladni rasy (bila, cerna a zluta). Zidovstvi je nabozenstvi a ne rasa. Existuji i cerni zide (Whoopi Goldberg) vetsina jsou vsak bili (Askenticti), protoze jsou potomky konvertu z vychodni evropy . Smile

XxX napsal:
cus totene,
jedna otazka....
bud jsem to blbe pochopila anebo v tom mas zmatek ty...

nesnasis podradny rasy a parazity ale zbouchnul jsi mexicanku...

tady v jizni kali mexici jsou velice podradna rasa, takze ted nevim zda tvuj pribeh je pravdivej a zda jsi original a nebo fakt Big Rig ma novou prezdivku a pekne tady perli...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2006 1:38 pm    Předmět: Re: TOTEN_KOPF Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
AHOJ, JMENUJU SE TOTEN, TOTEN_KOPF, V USA POBYVAM UZ ZHRUBA 5 LET. JSEM POMERNE POPULARNI NA VICERYCH DISKUZNICH FORECH A CHATECH. JSEM ZNAMY PREDEVSIM TIM, ZE VYJADRUJU SVUJ VLASTNI NAZOR NA HOMOSEXUALY , CERNOCHY ZIDY A JINE PARASITY, KTERI PODLE ME NEJSOU LIDMI. NA STAREM CHICAGU MI PROTO BYLA KOMUNISTOU CHARLESEM ZABLOKOVANA PREZDIVKA A NA CHATECH V CZ A SK , ZEMICH, KDE NIKDO NEZNA SVOBODU SLOVA, JE MI PRAVIDELNE BLOKOVANA IP, KTEROU NASTESTI DOKAZU ZMENIT. V CR JSEM BYL STIHAN ZA NAPADENI, TAK JSEM ODJEL DO USA. MOC SE MI TU LIBI, AZ NA TO, ZE NERAD PRACUJI. ZA TY ROKY , CO TU JSEM, JSEM VYSTRIDAL SNAD 20 MIST A PRACI. JEDINE, CO ME DRZI JAKZ TAKZ PRI ZIVOTE JE , ZE MLUVIM ANGLICKY I SPANELSKY TAKZE NASTOUPIT NEKDE NENI VETSINOU PROBLEM. JAK UZ JSEM REKL, CASTO ME VYHAZUJI Z PRACE A PRACOVAT MANUALNE ME ANI MOC NEBAVI, TUDIZ JSEM SE ROZHODL SI K PENEZUM POMOCI I JINYMI (LEHCIMI ALE NEBEZPECNEJSIMI) CESTICKAMI. Z TECHTO DUVODU MAM TED JISTE PROBLEMY S MYM BACKGROUND(NEBO CREDIT - NEJSEM SI JISTY) A UVAZUJI O PRESIDLENI DO LATINSKE AMERIKY, JAKMILE NASETRIM ALESPON 5 TIS $, RAD BYCH SE TAM ZIVIL NEKDE NA HOTELU NEBO UCITEL ANGLICTINY. TOT VSE, VAS ZNAMY TOTEN

Snad si nemyslis, ze tento tvuj clanek te bude nekdo litovat. Takovy kreteny urcite USA nepotrebuje. Doufam ze ti nekdo brzo namlati tu tvoji tlamu.
Rumburak
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2006 8:02 pm    Předmět: Vejtaha... Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
jooo, s tim mi to vyslo, ale Britanie jsem se nakonec zalekl a prachy jsem vyplacal a ted zas musim makat Crying or Very sad . Na dotaz jestli mam potomky, muzu odpovedet jen jedno - zly jazykove tvrdi , ze ano. Ja vsak nemuzu rict ano ani ne, ponevadz jsem odjel a nezucastnil se tak testu otcovstvi. Pokud ano, mam dceru , jsou ji zhruba 3 mesice a jeji mati je mexicanka. Mozna, az zestarnu, vyhledam ji. Ona bude po mne inteligentni a po matce hezka, dovre se vda a bude me podporovat a ja uz do smrti nebudu muset nic delat a budu si jen bezstarostne cestovat po svete.Miro: neboj, chlapce, zatim zadny vulgarity nechystam, ale pokud se k nejakym cas od casu pod vlivem omamnych latek uchylim, predem se za ne omlouvam a souhlasim s jejich vymazanim.

Teda chlape, ty si o sobe dost myslis.
Jediny, co si o tobe myslim ja je to, ze jses nakej PROVOKATER a zkousis kam az muzes se svejma "ptakovinama" dojit.
Mozna ze by jsi ses mel dat na hereckou karieru Surprised
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 7:35 pm    Předmět: Re: Vejtaha... Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
TOTEN_KOPF napsal:
jooo, s tim mi to vyslo, ale Britanie jsem se nakonec zalekl a prachy jsem vyplacal a ted zas musim makat Crying or Very sad . Na dotaz jestli mam potomky, muzu odpovedet jen jedno - zly jazykove tvrdi , ze ano. Ja vsak nemuzu rict ano ani ne, ponevadz jsem odjel a nezucastnil se tak testu otcovstvi. Pokud ano, mam dceru , jsou ji zhruba 3 mesice a jeji mati je mexicanka. Mozna, az zestarnu, vyhledam ji. Ona bude po mne inteligentni a po matce hezka, dovre se vda a bude me podporovat a ja uz do smrti nebudu muset nic delat a budu si jen bezstarostne cestovat po svete.Miro: neboj, chlapce, zatim zadny vulgarity nechystam, ale pokud se k nejakym cas od casu pod vlivem omamnych latek uchylim, predem se za ne omlouvam a souhlasim s jejich vymazanim.

Teda chlape, ty si o sobe dost myslis.
Jediny, co si o tobe myslim ja je to, ze jses nakej PROVOKATER a zkousis kam az muzes se svejma "ptakovinama" dojit.
Mozna ze by jsi ses mel dat na hereckou karieru Surprised

Koukam Rumburaku, ze jsi to presne vystihnul. Od te doby co jsi toto napsal, se jeste neozval.
Mozna ze je nekde v Mexickem vezeni. Porad preci o to Mexiku "basnil" Rolling Eyes
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA??

Zrejme jsi cikan, proto te ty hispanky pritahujou. Cikani totiz taky nejsou bily Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach ty chudaku!!Vubec lito takovych lidi ,jako jsi ty, mi neni.Proc lezes nekam, kde na ty tvoje bull**** neni nikdo zvedavej?Tady se bavi normalni lidi!! Navrhuji na jeho prispevky vubec nereagovat!
Jsi chudak!
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TY MRDKKO, TY DYLINO, CO DO ME PICUJES?? JA SI TE NA NAJDU A ZAKROUTIM TI KRKEM.A NAUC SE CESKY
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
TOTEN_KOPF napsal:
POPRAVDE RECENO HISPANKY SE MI PROSTE LIBI, NIKDY JSEM NECHODIL S ZADNOU CESKOU ANI AMERICANKOU. NEJSEM ZADNEJ BIG RIG NEBO CO JSEM TOTEN, TOTEN_KOPF. NIKDYS O ,MNE NESLYSELA??

Zrejme jsi cikan, proto te ty hispanky pritahujou. Cikani totiz taky nejsou bily Smile

haha, takze ted je z Totena cikan Laughing
TOtene, kde jsi?? Porad v jizni americe???
češi v emigraci
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?

ty jsi rasista a jezdíš do jižní ameriky a tvojí dobří kamaradi jsou mexičani-no z tebe by fuhler neměl radost
pozdravuj kamarády z SS
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

češi v emigraci napsal:
hej TOTEN_KOPFE ty musíš bejt dobrej blázen-to ti přeskočilo v česku nebo až v usa ?

ty jsi rasista a jezdíš do jižní ameriky a tvojí dobří kamaradi jsou mexičani-no z tebe by fuhler neměl radost
pozdravuj kamarády z SS

Kdo je "fuhler"??? Wink
Bernau

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Totenkopf - diagnoza: Attention Deficit Disorder
Vse vysvetleno, uzavrit thread, move on.
munchen boy
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
češi v emigraci napsal:

pozdravuj kamarády z SS

Kdo je "fuhler"??? Wink

vůdce německý říše Shocked Mad
Bernau

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:
Bernau napsal:
češi v emigraci napsal:

pozdravuj kamarády z SS

Kdo je "fuhler"??? Wink

vůdce německý říše Shocked Mad

To byl Fuhrer. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com