pas k pohovoru

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pas k pohovoru
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Bernau napsal:
czolgos napsal:
Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Pro nedostatek casu jenom jedna. V pripade valky mas povinnost branit svou vlast. Ale kterou? Very Happy

V podstate bych nechtel branit ani jednu, takze kdyz by bolo Cesko ve valce tak budu v Americe a opacne.

Dobre, at uz jakkoli typicky ceske, reseni. Very Happy
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Anonymous napsal:
Bernau napsal:
czolgos napsal:

Pro nedostatek casu jenom jedna. V pripade valky mas povinnost branit svou vlast. Ale kterou? Very Happy

V podstate bych nechtel branit ani jednu, takze kdyz by bolo Cesko ve valce tak budu v Americe a opacne.

A ty by jsi sel bojovat za USA? A to i proti Cechum Wink
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Bernau napsal:
Anonymous napsal:
Bernau napsal:
czolgos napsal:

Jo. Proc ne? Pokud se stanu obcanem jine zeme, prijimam na sebe vsechny vyhody ale taktez povinnosti ktere s tim souviseji. Mezi ne by patrila rovnez obrana me nove vlasti. Sorry jestli jsem nekoho urazil. Mam v cesku vsehovsudem tri lidi, o ktere bych se postaral v pripade nejhorsiho a ostatni mi jsou totalne sumafuk.
Uz slysim, jak mne tady nekdo "lituje". Very Happy
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze jak tomu rozumim Bernau,i kdyz mas porad Ceske obcanstvi tak by jsi nesel branit svoji vlast protoze tam mas jen "tri lidi" a jinak vsichni Cesi jsou ti "sumafuk". Hmm.... zajimave ono na te bibli je neco pravdy.
Apropos,vubec te nelituji.Jednou to same reknes o U.S.Azp.
Rumburak

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Rumburak napsal:
Bernau napsal:
Anonymous napsal:
Bernau napsal:
czolgos napsal:

Jo. Proc ne? Pokud se stanu obcanem jine zeme, prijimam na sebe vsechny vyhody ale taktez povinnosti ktere s tim souviseji. Mezi ne by patrila rovnez obrana me nove vlasti. Sorry jestli jsem nekoho urazil. Mam v cesku vsehovsudem tri lidi, o ktere bych se postaral v pripade nejhorsiho a ostatni mi jsou totalne sumafuk.
Uz slysim, jak mne tady nekdo "lituje". Very Happy

Nikdo te litovat nebude. Zrovna tak jako nikdo nelitoval Ivana Lendla. Twisted Evil
Ten po rocnim pobytu v USA zapomel i Cesky. Sad
Bernau

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak: No, myslim ze te neprekvapim, kdyz reknu, ze se Lendlovi moc nedivim... Very Happy

AzPete: To by mne usa muselo zklamat (a klamat neustale) aspon stejnou dobu jako cesko.
Kdyz odecteme detske leta... cca 20 let.
Jo. Celou tu dobu se mi nelibilo veskere vsechno, kde jsem zil. Ja jen lituju sam sebe, ze jsem dokazal konecne odjet tak pozde.
karamba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau ty radobyamíku,ty vylízaná palice,a budeš střílet v "zajmu te bojechtivé země" i do dětí??
Rozdavas tady vsude rozumy,ale jsi blbej jak patnik.Dobre ze takovy pablbove z ceska odjizdeji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bernau

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zato ty jsi vylupek vsi moudrosti.
Nicmene jsem rad, ze jsi rad, ze mne tam uz nemate.
Ja jsem taky rad, ze uz tam nejsem.
Tak. Ted, kdyz jsme vsichni radi a spokojeni, jdu spat. Dobrou noc. Very Happy
munchen boys
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
czolgos napsal:
Kdyz mas dve obcanstvi a zijes v USA, tak zadny dane platit v cesku nemusis, ani socialni a zdravotni , kdyz si ho odhlasis.
Vyhodu mas snazsi odbaveni pri navsteve v CR. Cizinci musi po 6 mesicich jako turiste prodluzovat pobyt. Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Snazsi odbaveni v cesku? Mne se moc netyka. Pokud tam nekdy zajedu na dovcu, tak uz si tu frontu nejak vystojim. A prodlouzeni pobytu se mne taky netyka protoze budu mit ceska za tyden-dva po krk a musel bych se zblaznit abych tam zustal dele. 6 mesicu??? Sheesh.

Nic ve zlem czlogos

co se ti v česku stalo tak hroznýho že ho nesnášíš?
Bernau

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

munchen boys napsal:
Bernau napsal:
czolgos napsal:
Kdyz mas dve obcanstvi a zijes v USA, tak zadny dane platit v cesku nemusis, ani socialni a zdravotni , kdyz si ho odhlasis.
Vyhodu mas snazsi odbaveni pri navsteve v CR. Cizinci musi po 6 mesicich jako turiste prodluzovat pobyt. Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Snazsi odbaveni v cesku? Mne se moc netyka. Pokud tam nekdy zajedu na dovcu, tak uz si tu frontu nejak vystojim. A prodlouzeni pobytu se mne taky netyka protoze budu mit ceska za tyden-dva po krk a musel bych se zblaznit abych tam zustal dele. 6 mesicu??? Sheesh.

Nic ve zlem czlogos

co se ti v česku stalo tak hroznýho že ho nesnášíš?

Jen ve zkratce.
Je to narod beze studu a bez moralky, nedrzi spolu, jeden druhemu kouka do kapsy, pomlouva, zavidi, preje jen to nejhorsi a mizerne vlade se musi platit nekrestanske dane.

Nerikam ovsem, ze je to v usa totalne naopak!
Ale kdyz se tady provali nejaky skandal na vladniho cinitele, tak ten aspon odstoupi. V cesku si vladnou dal jako by se nechumelilo.
Z nekrestanskych dani si tady aspon platim policajty, kteri maji snahu (aspon v mistech, kde jsem s nimi prisel do styku) bojovat proti zlocinu a ne pouze buzerovat ridice "namatkovymi kontrolami".

Jedine, co mi vadi na vlade tady je ten pitomec Bush ale ten dikybohu brzy konci. Vypada to, ze novi kandidati maji vsech pet pohromade. Nejsem sice nadsen z toho, ze budu zamestnan negrem (pokud vyhraje) ale furt 1000x lepsi nez retard Bush.

Jestli mate jiny nazor na cesko a cechy, je to vase vec. Ja se o nazorech hadat nechci a nikomu nechci muj nazor vnucovat.
munchen boys
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 5:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jsi rasista ,neger?proč vždyt je to jedno
jak dlouho žiješ v na floridě?
Bernau

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

munchen boys napsal:
ty jsi rasista ,neger?proč vždyt je to jedno
jak dlouho žiješ v na floridě?

Jsem. Ale neomezuju se jenom na cernochy. Take nesnasim cikany a vsechny ostatni parazity kteri maji plnou hubu kecu jak jim vsichni ublizuji a pritom ziji za moje penize a delaji bordel.

A jedno to neni. Nevadi mi poctivy zamestnany cernoch. Vadi mi negri s kalhotami pod koleny a diamanty v zubech.
Totez ale v podstate plati pro kazdou rasu. I bile.

Kdyz jsem prisel do USA, taky jsem si myslel ze je to jedno. Nicmene za skoro 10 let co tady jsem, se muj nazor zmenil. Cerni jsou jini. Maji jinou naturu a vsechno chteji zadarmo. Kdyz udelas zakazku pro bileho, zaplati ti hned, nebo i predem. U negra cekas na penize tydny i mesice.
To jeste kdyz jsem se snazil byt hodny. Ale s nima to nejde.
munchen boy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no černí a (arabové) to maj všude těžší i v usa i v evropě
ale i když jsou to paraziti jak říkáš tak maj pořád větší práva naž ty v usa žít a procovat
vidím to rady v německu např kde turek má větší právo pracovat než polák nebo čech(nejsem rasista,právě naopak ,ale to je fakt)
Bernau

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:

Hmm, a v cempak to maji tezsi? Nevim, jak tezke to maji cerni (a arabove) v evrope ale tady se kvuli nim snizuji standardy ve skolach a diky affirmative action ma cerny vetsi sanci dostat praci nez bily (se stejnou kvalifikaci).

Naposledy upravil Bernau dne ne duben 20, 2008 10:10 am, celkově upraveno 1 krát
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

munchen boy napsal:
ale i když jsou to paraziti jak říkáš tak maj pořád větší práva naž ty v usa žít a procovat
vidím to rady v německu např kde turek má větší právo pracovat než polák nebo čech(nejsem rasista,právě naopak ,ale to je fakt)

Vis proc ma Turek v Nemecku vetsi pravo pracovat. Ti vsichni odesli do Nemecka z opravdovych politickych duvodu.
Treba ty jsi z politickych duvodu odchazet nemusel, nebo ano? Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com