Moznost svatby ale mam prekroceny pobyt o par let

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Moznost svatby ale mam prekroceny pobyt o par let

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
caryfuck79

Registrace: 27. 09. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 4:50 am    Předmět: Moznost svatby ale mam prekroceny pobyt o par let Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni. Prosim pekne o radu. Byl jsem v USA na 6 mesicu v r.2000 jako turista. Pretahl jsem omylem o 1 den. V r.2001 na jare jsem se vratil do USA a na letisti mi dali bilou kartu jen na 14 dni kvuli tomu pretazenemu dnu... Ale zustal jsem az do zari 2004. Mezitim jsem se stihl ozenit ale krachlo to po roce. Ani zadost jsem nepodal. Ted jsem v Cechach a mam moznost se ozenit s americankou-podnikatelkou. Nevim, mam-li nadeji zadat tady na ambasade o fiance visa nebo se zenit tady v CR nebo se nejak dostat do USA jako turista a zenit se tam. Kazdopadne je to jedina sance pro me jak se do USA dostat a zit legalne. Muzete poradit? Co je snazsi? Forum jsem si cele procital ale vetsina prispevku je rok az 2 starych, pravidla se meni. Dekuji moc
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle meho nazoru bys nemel mit problem at uz zvolis jakoukoliv cestu. Do USA se z uz ceska zadne davy lidi davno nehrnou.
Ja se ozenil tady (USA) 2x. Taky jsem to poprve ani nepodal.
Pobyt jsem pretahl o 8,5 roku. Wink
Nemel jsem zadny problem.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
urcite bych zvolil tu druhou variantu, a letel bych do USA na turisticka viza a ozenil se v USA.
Pokud zazadas o fiance visa tak ti budou zamitnuta, na zaklade tveho prechoziho nelegalniho pobytu.
Musel by jsi se pak ozenit v CR a cekat rok na schvaleni tvych dokumentu. Tak jak jsem cekal ja Very Happy
Tve dokumenty poputuji do Vidne, a budes muset zazadat o I-601 form a napsat Hardship Letter.
Coz je velice komplikovane.
Moje dobra rada je, vyrid si turisticke viza a pak let do US a tam se ozen. Je to jedina cesta k uspechu.
Hodne stesti bucky
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zda se mi nepravdepodobne, ze by mu dali turistaka a jeste nepravdepodobnejsi, ze by ho na nej pustili do US. Dvakrat pretazeny pobyt, zkrachovane manzelstvi - to je dost velka stopa, kterou po sobe zanechal.
caryfuck79

Registrace: 27. 09. 2007

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 12:48 am    Předmět: turisticke Odpovědět s citátem

turisticke vizum mam jeste porad... odcestoval jsem napodruhe bez vraceni bile karty.. jen nevim nevim, jestli poletim potreti co tam v pocitaci na me maj... nerad bych se na letisti otocil a letel zpet.. proto pemyslim i o tech variantach v cesku.. jinak bych se rozhodne radsi zenil tam. jel jste nekdo do usa z mexika? je to jednodussi nez priletat na letiste z evropy??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com