přestěhování do Kanady

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

přestěhování do Kanady
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 1:45 pm    Předmět: Re: Kanada Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ahoj vsichni,
chtela jsem se zeptat, jak to je v Kanade? Ja jsem US 10 let a uvazuju nad zmenou. A Kanada je prvni kam bych se prestehovala. Anglicky umim obstojne za tech 10 let aby ne, ze? Tak bych se rada zeptala, na vase zkusenosti s Kanadou. Dikec.

Tady je info jak se legalne prestehovat do Kanady:

Skilled worker or Professional:

LEGALNI EMIGRACE DO CANADY:

Moznost si zkontrolovat si pres tuto website jestli se kvalifikujes poctem bodu.

1. - http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp

2. - http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp

3. - http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/assess/index.asp
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 1:50 pm    Předmět: Re: Kanada Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ahoj vsichni,
chtela jsem se zeptat, jak to je v Kanade? Ja jsem US 10 let a uvazuju nad zmenou. A Kanada je prvni kam bych se prestehovala. Anglicky umim obstojne za tech 10 let aby ne, ze? Tak bych se rada zeptala, na vase zkusenosti s Kanadou. Dikec.

Moc lidi ti to tady na foru asi nepovi, protoze ziji v USA a to vetsinou ilegalne. Hodne lidi zacina ze se tam presunou ale musis se kvalifikovat, stredni skola ti nebude stacit, pokud nemas domluveneho zamestnavatele a neumis francouzky. Dej vedet kolik budu jsi dosahl(a).
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 1:54 pm    Předmět: Re: Kanada Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ahoj vsichni,

Zalezi do ktere oblasti Kanady se chystas. Proc planujes zmenu uz te nebavi byt ilegal v USA? Pokud myslis ze tam prijedes jako turista protoze cesi nepotrebuji viza tak te to muze prekvapit, mozna tezsi nez v USA.
Jiz v CR
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2008 1:55 pm    Předmět: Re: Kanada Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ambra napsal:
Ahoj vsichni,

Zalezi do ktere oblasti Kanady se chystas. Proc planujes zmenu uz te nebavi byt ilegal v USA? Pokud myslis ze tam prijedes jako turista protoze cesi nepotrebuji viza tak te to muze prekvapit, mozna tezsi nez v USA.

Presne tak ja to taky skousel a ted jsem jiz v CR. neuzavirej si cestu zpet do USA.
kvenca
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se na to podivejte, Ambra chce pomoci a kdyz se ji/jeho lidi zeptaj na konkretni informace aby ji/jemu mohli presnejsi odpovedet tak nic. Proc jsem tedy takovi lidi pisi kdyz nespolupracuji?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvenca napsal:
Tak se na to podivejte, Ambra chce pomoci a kdyz se ji/jeho lidi zeptaj na konkretni informace aby ji/jemu mohli presnejsi odpovedet tak nic. Proc jsem tedy takovi lidi pisi kdyz nespolupracuji?

Mě to připadá že jí pár lidí už se pokoušelo pomoc. Kdyby mohli pomoc více, jsem si jistý že by pomohli.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvenca napsal:

My tady nejsme zadna advokatni kancelar Wink
Honza z Kanady
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 12:57 pm    Předmět: Re: Kanada Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Ahoj vsichni,

Moc si tim nepomuzes, v Kanade je mnohem mene pracovnich prilezitosti pro ilegaly.
Ambra1
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 11:17 am    Předmět: sorry Odpovědět s citátem

Cau lidi,
diky moc za vsechny prispevky i ty negativni, beru vse. Bohuzel jsem ted nemela dlouho pristup na net, tak proto jsem nereagovala.
Ja si svuj pobyt v US legalizuju, jsem ted nekde uprostred. Mela bych mit do konce leta uz snad GC. Ale i tak se mi to uz US nejak nelibi.
V Kanade se mi libi, ze po placeni dani, clovek bude mit narok na zdravotnictvi, skolstvi, ne jak tady se zadluzit do konce zivota, ze treba clovek mel slepe strevo.
Taky planuju rodinu a potrebuju nejake ty socialni jistoty, co tady v US nejak nejsou. I kdyz clovek plati dane, tak pak porody, lekari a skoly jsou strasne drahe. Tot jsou duvody, proc uvazuju o presidleni, i kdyz v budoucnu budu legal v US. Diky vsem a sorry za pozdni reagovani.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 11:59 am    Předmět: Re: sorry Odpovědět s citátem

Ambra1 napsal:
Cau lidi,
diky moc za vsechny prispevky i ty negativni, beru vse. Bohuzel jsem ted nemela dlouho pristup na net, tak proto jsem nereagovala.
Ja si svuj pobyt v US legalizuju, jsem ted nekde uprostred. Mela bych mit do konce leta uz snad GC. Ale i tak se mi to uz US nejak nelibi.
V Kanade se mi libi, ze po placeni dani, clovek bude mit narok na zdravotnictvi, skolstvi, ne jak tady se zadluzit do konce zivota, ze treba clovek mel slepe strevo.
Taky planuju rodinu a potrebuju nejake ty socialni jistoty, co tady v US nejak nejsou. I kdyz clovek plati dane, tak pak porody, lekari a skoly jsou strasne drahe. Tot jsou duvody, proc uvazuju o presidleni, i kdyz v budoucnu budu legal v US. Diky vsem a sorry za pozdni reagovani.

Ono to neni v USA tak spatny, zalezi v ktery casti usa zijes a jakou mas praci a jakem oboru. Znam lidi co jsou legalne at jiz GC nebo pracovni povoleni ale porad ziji spusobem jak kdyz byli ilegalni i pracovne a nikam nepostupiji/nevyvijeji se dopredu.
Zminila jsi se ze bys chtela studovat a mit rodinu, to zalezi kolik je ti let a co chces studovat a kolik casu to vezme a pak jeste rodinu, to si musus dobre spocitat v zavislosti od tveho veku. Good Luck.
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 1:51 pm    Předmět: Kanada Odpovědět s citátem

Praci v Chicagu mam dobre placenou, teda, co se tyka nas emigrantu. Do skoly bych rada sla, konkretne na interior design, coz je silene drahe a taky na skolu nemam cas, protoze delam od rana do vecera, tak jak asi vsichni. Deti uz planuju, protoze mi je 30, tak nejvyssi cas a kvuli tomu bych rada zila nekde,kde bych se jim mohla venovat, kde by mohly mit dobre vzdelani a taky abych se nemusela trast, ze je treba jit s nimi na kontrolu k dr. tak jak to je tady. Mam tady spoustu kamaradek, ktere tady maji i 2 deti, manzel dre i ve 2 zamestanich a stale jim chybi penize, protoze deti potrebuji neco do skoly, pak nejaky pripad k dr. a uz ma rodina problemy. Toho bych se chtela vyvarovat a zacit zakladat rodinu tam, kde bych mela nejake socialni jistoty. Samozrejme, ze ja i manzel pracujeme a odvadime dane, to same planujeme delat kdekoli jinde, ted je jen otazka, kde? Jak uz jsem vyse psala, Kanada se jevi ok. Uvazujeme o Vancouver.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znamy se pred par lety odstehoval do Kanady (vacouver) rikal ze je tam hodne draho zvlaste na vancouver island. Ale on tam odesel az dostal kanadske papiry a taky mel domluvenou praci. Takze pokud tam odejdete jako cesti turiste (protoze Cesi jiz nepotrebuji viza) tak si stejne nic nepomuzete. Do Kanady se da legalne (kanada prijima. Bylo to tu vise psano, najdi si tu website a udelej si test jestli splnujete body na prijeti.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 2:16 pm    Předmět: Re: sorry Odpovědět s citátem

Ambra1 napsal:
........ i kdyz v budoucnu budu legal v US. ......

Na to si musis prave dat pozor protoze pokud mas jenom GC a budes mimo USA tak jsou tam urcite podminky aby ti ji INS neodebrali.
Honza z Kanady
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AMBRO, co tam v USA delate a v jakem oboru? Jestli sem do Kanady prijdete a budes waitrovat a manzel pomocnik na stavbach tak si vuuubec nepolepsite a taky praci nesezenes pokud nejsi kanadsky resident nebo nemas pracovni povoleni pro Kanadu.
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za vsechny rady. Vim, ze Kanada je drazsi nez US a dane vyssi. To, ze i kdyz budu mit GC a budu muset vlastne byt ve statech 6 mesicu z roku, jsem uplne zapomnela, no to bude asi problem.
Praci si muj manzel hleda pres vyrizovani papiru, udelal si tu zadost a ma pocet bodu na prijeti. On ma skolu nutrition, takze by mohl delat nekde v posilce jako trener, nebo tak neco. Tady v US dela na stavbe jako kazdy chlap z Evropy. Ja hlidam deti, coz je nejlip placena prace, zatim pro emigranty (holky). Doma mam ekonomku, ale to je uplne jedno, tady s tim stesti neudelam, ale mohla bych jit nekde do obchodu nebo tak a casem se vypracovat, zdravym selskym rozumem. Odvahu mame, jen si overuju, co nejvice informaci. Dik.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 2 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com