pas k pohovoru

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pas k pohovoru
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Am
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2008 1:47 pm    Předmět: pas k pohovoru Odpovědět s citátem

Ahoj,
mam dotaz, slysela jsem, ze je dobre si vzit k pohovoru pas, pry do nej daji hned razitko, tak se pry nemusi pak cekat na GC postou a muzu hned vycestovat. Je to pravda? Diky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2008 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to razitko dali ale to bylo pred 15 rokama.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem slysel, ze to jde, ale ja u pohovoru jeste nebyl. Crying or Very sad
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 7:44 pm    Předmět: Re: pas k pohovoru Odpovědět s citátem

Am napsal:
Ahoj,
mam dotaz, slysela jsem, ze je dobre si vzit k pohovoru pas, pry do nej daji hned razitko, tak se pry nemusi pak cekat na GC postou a muzu hned vycestovat. Je to pravda? Diky.

To je uplne mozne, zalezi to na tom kde pohovor je. Ja jsem to razitko po pohovoru nedostal protoze urednik chtel nejake doklady o detech ktere jsem ssebou nemel. Razitko do pasu jsem dostal asi tak mesic po tom co jsem dodal doklady na imigrak. Pozvali mne tam a trvalo to jenom par minut.
Am
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pujdu k pohovoru v Chicagu a deti nemam. Tak snad budu mit vsechny doklady co potrebuju. Pry je dobre si vzit pas, dostat razitko a muzu jed domu. Jinak bych musela cekat na GC postou a to pry trva nekdy i pul roku. Znama ted ceka na GC postou, protoze mela propadly pas, tak jsem zvedava kdy ji to dojde. Diky za odpovedi.
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Am napsal:
Ja pujdu k pohovoru v Chicagu a deti nemam. Tak snad budu mit vsechny doklady co potrebuju. Pry je dobre si vzit pas, dostat razitko a muzu jed domu. Jinak bych musela cekat na GC postou a to pry trva nekdy i pul roku. Znama ted ceka na GC postou, protoze mela propadly pas, tak jsem zvedava kdy ji to dojde. Diky za odpovedi.

GC ted lifrujou celkem rychle. Ja jsem sel k pohovoru s propadlym pasem a nejake razitko by mi bylo prdlajs platne tak mi ho ani nenabidli Wink
Nicmene GC jsem dostal cca do mesice po pohovoru.

O novy cesky pas tady nepozadam protoze je to byrokradicka magorina a musel bych OSOBNE do Washingtonu zadost podat a cekat az mne vyzvou k jeho opet osobnimu prevzeti. Tak dlouhou dovcu si dovolit nemuzu a abych lital tam a zpatky taky nemam. Takze si pockam 3 roky na naturalizaci a podam si zadost o americky pas na poste. Very Happy
bouncingczech

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k nove Zelene Karticce!!! Tri roky cekani na citizenship se pro mne prodlouzilo asi ta o sest mesicu navic a ted jsem videl v novinach ze backlog je tak velkej ze nektere kancelare USCIS pracujou prescas pres weekendy. Mozna ze na Floride to neni tak spatne. Taky ti muzu rict ze USCIS ti da moznost si zazadat o pas behem te "Citizenship Ceremony". Downside je ze ti daji ten Certificate a OKAMZITE ti ho veme State Department a za tri-ctyri tydny dostanes pas a Certificate zpatky. Rychlejsi nez na poste to asi neni ale aspon nepotrebujes zadne jine dokumenty....
bouncingczech

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, taky ti tam seberou tu Zelenou karticku! Coz mne pomerne stvalo...cekas roky a roky na tu kartu a pak ji musis dat zpatky. Asi se bali ze bych ji prodal nakymu Mexikovi za par stovek.
Bernau

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:
Gratuluji k nove Zelene Karticce!!! Tri roky cekani na citizenship se pro mne prodlouzilo asi ta o sest mesicu navic a ted jsem videl v novinach ze backlog je tak velkej ze nektere kancelare USCIS pracujou prescas pres weekendy.

Dekuji dekuji.
Vsak ja na to obcanstvi zase tak silene *S*P*A*M*. Cesko mi nikam neutece a se zelenou kartickou mam po obavach z deportace a problemu na uradech. Takze ja si klido pido pockam.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
bouncingczech napsal:
Gratuluji k nove Zelene Karticce!!! Tri roky cekani na citizenship se pro mne prodlouzilo asi ta o sest mesicu navic a ted jsem videl v novinach ze backlog je tak velkej ze nektere kancelare USCIS pracujou prescas pres weekendy.

Dekuji dekuji.
Vsak ja na to obcanstvi zase tak silene *S*P*A*M*. Cesko mi nikam neutece a se zelenou kartickou mam po obavach z deportace a problemu na uradech. Takze ja si klido pido pockam.

Jetli jsi dostal GC pres snatek s US obcanem tak v dnesni dobe plati zakon ze muzes mit dvoji obcanstvi. Tento zakon nebyl vzdy v platnosti a nemusi vzdy byt. Takze by ti mohlo neco utect.
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Jetli jsi dostal GC pres snatek s US obcanem tak v dnesni dobe plati zakon ze muzes mit dvoji obcanstvi. Tento zakon nebyl vzdy v platnosti a nemusi vzdy byt. Takze by ti mohlo neco utect.

Ti, co mne tady znaji si uz jiste spocitali, ze mi na ceskem obcanstvi zalezi jako na lonskem snehu. Ale dekuji za radu. Bude se jiste hodit nekomu jinemu.

Na co dve obcanstvi anyway? Platit dvoji dane? Sedet jednim zadkem na dvou zidlich?
S kazdym obcanstvim se poji zavazky a povinnosti. Mne zavazky k jedne zemi bohate staci.
Reknete mi nekdo nejake vyhody kvuli kterym by stalo za to mit dvoji obcanstvi. Moc prosim.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz mas dve obcanstvi a zijes v USA, tak zadny dane platit v cesku nemusis, ani socialni a zdravotni , kdyz si ho odhlasis.
Vyhodu mas snazsi odbaveni pri navsteve v CR. Cizinci musi po 6 mesicich jako turiste prodluzovat pobyt. Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Kdyz mas dve obcanstvi a zijes v USA, tak zadny dane platit v cesku nemusis, ani socialni a zdravotni , kdyz si ho odhlasis.
Vyhodu mas snazsi odbaveni pri navsteve v CR. Cizinci musi po 6 mesicich jako turiste prodluzovat pobyt. Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Snazsi odbaveni v cesku? Mne se moc netyka. Pokud tam nekdy zajedu na dovcu, tak uz si tu frontu nejak vystojim. A prodlouzeni pobytu se mne taky netyka protoze budu mit ceska za tyden-dva po krk a musel bych se zblaznit abych tam zustal dele. 6 mesicu??? Sheesh.

Nic ve zlem czlogos
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Pro nedostatek casu jenom jedna. V pripade valky mas povinnost branit svou vlast. Ale kterou? Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
czolgos napsal:
Spis sem napis nejake nevyhody. Me nic nenapada.

Pro nedostatek casu jenom jedna. V pripade valky mas povinnost branit svou vlast. Ale kterou? Very Happy

V podstate bych nechtel branit ani jednu, takze kdyz by bolo Cesko ve valce tak budu v Americe a opacne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com