|
|
| Autor |
Zpráva |
Daisy Anonymní
|
Zaslal: po duben 14, 2008 1:12 pm Předmět: I 94 |
|
|
Ahoj lidicky,
potrebovala bych poradit. Prijela jsem do statu pred par lety, dostala jsem na letisti I 94. Jenze "dobre duse" radily, vytahni z pasu, je tam datum tveho povoleneho pobytu. Stalo se. Karticku jsem si nekde zalozila. Pak po 2 letech nacerno jsem si chtela udelat ridicat a SSN. Polaci pomohli, dostala jsem novou I 94 a razitko do pasu, udela radicak, stala se majitelkou SSN. Dnes mam problem, pri slozeni papiru po me chteji kopii I 94, no problem na to je I 102, ale ja mam ted strach, jestli muzou zjistit, ze jsem mela i tu falesnou I 94. Muzou to zjistit? Diky moc vsem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daisy Anonymní
|
Zaslal: út duben 15, 2008 2:02 pm Předmět: nevite? |
|
|
| opravdu nikdo mi neporadi, fakt nic nevite? Nebo, ze by moje otazka nebyla tak atraktivni? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: út duben 15, 2008 2:05 pm Předmět: I 94 |
|
|
| Ja myslim ze muzou, kazda I 94 ma sve cislo a jestli ti Polaci ji "vyrobili" budes mit pruser, protoze jedna z veci co se neodpousti je falsovani papiru - proste jim rekni ze jsi ji ztratila, ja myslim ze to je mene riskantni ( v nejhorsim zaplatis $1000 navic) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 507 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út duben 15, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Urcite povez ze jsi ji stratila. Oni na nic neprijdou.
Akorat jestli mas od polaku falesne razitko v pase, tak bych si radeji vymenil pas za novy.
hodne stesti
bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucrezia Anonymní
|
Zaslal: st duben 16, 2008 7:48 am Předmět: |
|
|
Rekla jsem jsem, ze jsem ztratila cely pas, jak I 94 tak pas i s razitkem. Pravnik rikal, ze je to ok, na to je prave ta I 102 pozadani o kopii orignalni I 94, o ni jsem si zazadala. Mam novy pas. Jen me trapi, jestli nahodou na tom urade, kde jsem poslala tu I 102 nedohledaji, ze jsem mela udelanou i tu falesnou I 94, protoze na tu jsem si vyridila DL a SSN.
Ja vim, ze falsovani dokladu je pruser, ale to bylo pred 8mi lety a bylo to to nej co jsem mohla udelat. Diky za odpovedi a nazory. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daisy Anonymní
|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:19 am Předmět: chybicka se vloudila |
|
|
Ted jsem si vsimla, ze jak jsem cela vyklepana z falesnych dokladu, tak jak jsem psala, preklepla jsem se a pouzila prezdivku moji spolubydlici (pouzivame jeden PC) Ona tady psala prispevek taky, ma holka problem, zije s Iracanem, ktery je totalne crazy a pry snad existuje nejake pravo na tady to jejich souziti. Ja nevim, jak mam sama problem s tou I 94. Jo a jeste jsem chtela pripsat, ze pri skladani papiru jem nedavala ani jednu I 94, protoze original je ztraceny a tu falesnou jsem se bala, to same razitko v pase. Diky moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ambra
Registrace: 09. 04. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Ja si myslim, ze asi ne, zrejme na urade vyhledaji podle datumu priletu jen ten original. Hele, prece nebudou zadarmo hledat neco dalsiho. Dej vedet jak to dopadne. Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|