Americké občanství

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Americké občanství
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Marek

Registrace: 12. 01. 2008

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Marek napsal:
Ach jo, stejne je to na nic. Kez bych se tak moch narodit v USA. Je mi jasny ze sem to moch taky schytat daleko hur (treba KLDR Very Happy ) ale porad me to stve ze ziju v CR a ne v Americe.
Ach jo, Marku. Proc si myslis, ze by bylo pro Tebe lepsi, kdyby jsi se narodil v USA? Co kdybys jsi se treba narodil uprostred pouste ilegalnim utecencum z Mexika (trochu zertuji).
Chapu, ze USA muze byt Tvym velkym snem, ale znovu se Te ptam: jak dlouho jsi tu zil a co vsechno o tehle zemi vis? Protoze predstava ci sen je vec jedna, realita vec druha a zivot ma obe kurky bez ohledu na to, kde na tehle planete jsi.

Ale jak já už sem napsal tak já si moc dobře uvědomuju že sem mohl rozhodně dopadnout daleko hůř. Jenom jsem chtěl říct, o kolik by byl můj život snadnější ....(ale to samozřejmě poznám až v USA budu dýl (doufám teda jenom v to, že se mi to nakonec skutečně podaří když si vezmu na zřetel všechno to papírování a věci kolem .. ale po 11. září je zároveň chápu ))
gabby

Registrace: 04. 04. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 8:20 am    Předmět: Marek Odpovědět s citátem

Mily Marku,

neztracej svuj sen. Muze se ti to zdat tezke a mozna az nerealne, ale verim, ze se ti tvuj sen splni.

Chce to jen velke usili a vse se splni.
Marek

Registrace: 12. 01. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 11:12 am    Předmět: Re: Marek Odpovědět s citátem

gabby napsal:
Mily Marku,

neztracej svuj sen. Muze se ti to zdat tezke a mozna az nerealne, ale verim, ze se ti tvuj sen splni.

Chce to jen velke usili a vse se splni.

Díky moc za podporu, vážně si toho cením. Lidé jako vy mi dávají obrovské odhodlání pokračovat a určitě nejenom mně takže ještě jednou děkuji
gabby

Registrace: 04. 04. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 8:16 am    Předmět: Marek Odpovědět s citátem

Ahooj,

nemas vubec zac dekovat. Libi se mi tvuj optimismus a nadseni. Verim ,ze ti to vydrzi dlouho. Smile Laughing
weapon1

Registrace: 21. 06. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 1:53 am    Předmět: ahoj Odpovědět s citátem

ahoj můžete mi pls poradit jak dostat americké občanství předem dekuji za všechny odpovědi
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2008 5:22 pm    Předmět: obcanstvi USA Odpovědět s citátem

bud se jako american narodis nebo ho ziskas po urcite dobe co obdrzis trvaly pobyt v USA( zelena karta) , pokud mas trvaly pobyt pres manzelstvi tak je to min 3 roky, jinak min 5 od zacatku trvaleho pobytu. Jak ziskat trvaly pobyt v USA - nekolik moznosti: vyhra v loterii, snatek s US obcanem, pracovni povoleni...cesta je to dlouha, draha a ne zrovna jednoducha.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com