z 220V na 110V

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

z 220V na 110V

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
Vasek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 7:05 am    Předmět: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Zdravim

Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.

Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?

Muze mi nekdo i poradit s PAL, NTSC, DVD a Blu-ray regiony atd.?
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 7:08 am    Předmět: Re: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Vasek napsal:
Zdravim

Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.

Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?

Ja bych to prodal, v USA je elektronika docela levna Idea
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 9:05 am    Předmět: Re: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Vasek napsal:
Zdravim

Jo existují. Většinou ale jsou prodávané v obchodech s věcmi pro cestovatele.

Ale myslím že hodně drahých elektronických věcí, např., HD-TV, počítače, a pod., můžeš si přehodit jaký proud to bere. Podívej se do příruček. USA je na 115 až 120V, 60 Hz. Pak si jen najít š
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 12:33 pm    Předmět: elektronika v USA Odpovědět s citátem

tady v USA je elektronika strasne levna, prodej co muzes a tu si kup veci nove. Pokud vis ze budes takhle cestovat mel by jsi investovat do napr. DVD recorderu ktery prehrava PAL i NTSC a vsechny regiony ( tedy nastaveny na 0) - ten se v USA ale officialne neprodava (protizakonu) a pak uz je jedno kde budes, jen si za $45 koupis prevadec mezi 220 a 110 V, funguji docela dobre, je to mala krabicka. Ja pouzivam takovy DVD recorder uz par let a prehrava na jakekoli TV cokoli vypalene ci originalni z celeho sveta.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodat je prodat, ale me jde US laptop, cell phone, a holici strojek v CR bez problemu, a pak jsem si v CR koupil elektricky zubni kartacek a ten mi v USA taky jde, samo musis mit konvert....
Zdar bucky
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2008 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Resenim by taky bylo mit hlavni trafo v dome predelane na 220 a vymenit vsechny zasuvky na evropskou normu - tohle v pripade, ze by si sem chtel prevezt celou domacnost vcetne takovych elektrozroutu jako jsou pracka/susicka a lednicka, ktere spali kazdy "portable convertor", o kterych je tady rec.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic