|
|
| Autor |
Zpráva |
Vasek Anonymní
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:05 am Předmět: z 220V na 110V |
|
|
Zdravim
Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.
Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?
Muze mi nekdo i poradit s PAL, NTSC, DVD a Blu-ray regiony atd.? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2105 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 7:08 am Předmět: Re: z 220V na 110V |
|
|
| Vasek napsal: | Zdravim
Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.
Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?
Ja bych to prodal, v USA je elektronika docela levna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:05 am Předmět: Re: z 220V na 110V |
|
|
| Vasek napsal: | Zdravim
Jo existují. Většinou ale jsou prodávané v obchodech s věcmi pro cestovatele.
Ale myslím že hodně drahých elektronických věcí, např., HD-TV, počítače, a pod., můžeš si přehodit jaký proud to bere. Podívej se do příruček. USA je na 115 až 120V, 60 Hz. Pak si jen najít š |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 12:33 pm Předmět: elektronika v USA |
|
|
| tady v USA je elektronika strasne levna, prodej co muzes a tu si kup veci nove. Pokud vis ze budes takhle cestovat mel by jsi investovat do napr. DVD recorderu ktery prehrava PAL i NTSC a vsechny regiony ( tedy nastaveny na 0) - ten se v USA ale officialne neprodava (protizakonu) a pak uz je jedno kde budes, jen si za $45 koupis prevadec mezi 220 a 110 V, funguji docela dobre, je to mala krabicka. Ja pouzivam takovy DVD recorder uz par let a prehrava na jakekoli TV cokoli vypalene ci originalni z celeho sveta. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 564 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:56 pm Předmět: |
|
|
Prodat je prodat, ale me jde US laptop, cell phone, a holici strojek v CR bez problemu, a pak jsem si v CR koupil elektricky zubni kartacek a ten mi v USA taky jde, samo musis mit konvert....
Zdar bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
| Resenim by taky bylo mit hlavni trafo v dome predelane na 220 a vymenit vsechny zasuvky na evropskou normu - tohle v pripade, ze by si sem chtel prevezt celou domacnost vcetne takovych elektrozroutu jako jsou pracka/susicka a lednicka, ktere spali kazdy "portable convertor", o kterych je tady rec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|