Vyrizeni USA pasu pro mimi

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vyrizeni USA pasu pro mimi

Autor Zpráva
kocena
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 8:27 am    Předmět: Vyrizeni USA pasu pro mimi Odpovědět s citátem

Poradite mi nekdo,kde vyridim USA pas pro miminko narozene tady. Co vsechno budu potrebovat...Diky
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

USA pasy vyrizuji na postach. Takze bych doporucovala zeptat se bud tam nebo primo zavolat na ambasadu, tam ti taky urcite radi poradi.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 10:37 am    Předmět: Re: Vyrizeni USA pasu pro mimi Odpovědět s citátem

kocena napsal:
Poradite mi nekdo,kde vyridim USA pas pro miminko narozene tady. Co vsechno budu potrebovat...Diky

"tady" je kde?
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravdepodobne mysli tady v usa. Dneska uz nikdo obcanstvi pres narozeni ditete nedostane ale to dite v dobe sve plnoletosti dostane moznost prijmout usa obcanstvi protoze bylo narozeno na uzemi usa.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pravdepodobne mysli tady v usa. Dneska uz nikdo obcanstvi pres narozeni ditete nedostane ale to dite v dobe sve plnoletosti dostane moznost prijmout usa obcanstvi protoze bylo narozeno na uzemi usa.

Ne. Nedostane žádnou „možnost přijmout usa obcanství” protože občanem USA to děcko už je. Jestli je narozeno na půdě USA, tak je automaticky občanem USA (pokud ani jeden z rodičů není diplomat).
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 3:49 pm    Předmět: Re: Vyrizeni USA pasu pro mimi Odpovědět s citátem

kocena napsal:

http://travel.state.gov/passport/get/minors/minors_834.html
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 3:50 pm    Předmět: Re: Vyrizeni USA pasu pro mimi Odpovědět s citátem

kocena napsal:
kde vyridim USA pas pro miminko narozene tady.

http://iafdb.travel.state.gov/
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 1:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To uz se daji vyridit pasy pro mimina? Jsem myslel,ze je nejaka vekova hranice, napr. az od 5 let.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
To uz se daji vyridit pasy pro mimina?

No to se ví. Já nevím jestli podle zákonu je to nutné pro miminka pasy mít, ale já jsem si je nechal udělat pro své děcka hned potom jak se narodili. Některé vlády jsou háklivé na to aby se děcka nevozili přes hranice kvůli únosům děcek. Je to zvláště potřeba když jeden rodič letí s děckem sám.

Nosíme pasy pro děcka i na vnitrozemní lety. Když je potřeba pro dospělé dokázat totožnost a dokázat že jméno na letence je stejné jako na dokumentu totožnosti, tak není to nesmyslné že nějaký úředník v uniformě to bude chtít od děcek také. Chápu že se to zdá paranoidní, ale kdyby nějaký polda na letišti se zeptal na důkaz kdo to děcko se mnou je, tak jak bych to dokázal bez pasu?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba by se mohli psat do pasu rodicu. Pripada mi, ze takhle se musi kvuli fotce casto menit.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 12:19 pm    Předmět: USA pas Odpovědět s citátem

Pas vyrid na poste , je to asi $100. Take pokud planujes vyjet z USA s ditetem bez manzela , musis mit jeho souhlas jinak to dite pres hranice nepusti.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com