z 220V na 110V

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

z 220V na 110V

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
Vasek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 7:05 am    Předmět: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Zdravim

Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.

Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?

Muze mi nekdo i poradit s PAL, NTSC, DVD a Blu-ray regiony atd.?
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 7:08 am    Předmět: Re: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Vasek napsal:
Zdravim

Vypada to, ze budu mit praci v Seattlu (brzy, za 1 -2 mesice). Ted jsem v Dubaji (UAE) a tady mam elektroniku, co bezi na 220V a UK plug (nebo kontinentalni, to dle pritroje). Hlavni ale je, ze mam vse na 220V.

Pokud se postehuju do Seattlu, mam tu vse prodat a v Seattlu nakoupit znova, nebo existuji konvertory na napeti? Urcite existuji, ale je pohodlne je pouzivat?

Ja bych to prodal, v USA je elektronika docela levna Idea
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 9:05 am    Předmět: Re: z 220V na 110V Odpovědět s citátem

Vasek napsal:
Zdravim

Jo existují. Většinou ale jsou prodávané v obchodech s věcmi pro cestovatele.

Ale myslím že hodně drahých elektronických věcí, např., HD-TV, počítače, a pod., můžeš si přehodit jaký proud to bere. Podívej se do příruček. USA je na 115 až 120V, 60 Hz. Pak si jen najít šňůry by nebyl problém.

Věci které nejdou jednoduše přehodit bych prodal. Nejenom že elektronika je v USA levnější, ale věci co už jsou 6 měsíců staré jsou zastaralé, (např. Blue-Ray je prý považován za obsoletní), a máš tak důvod si koupit novější. J
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 12:33 pm    Předmět: elektronika v USA Odpovědět s citátem

tady v USA je elektronika strasne levna, prodej co muzes a tu si kup veci nove. Pokud vis ze budes takhle cestovat mel by jsi investovat do napr. DVD recorderu ktery prehrava PAL i NTSC a vsechny regiony ( tedy nastaveny na 0) - ten se v USA ale officialne neprodava (protizakonu) a pak uz je jedno kde budes, jen si za $45 koupis prevadec mezi 220 a 110 V, funguji docela dobre, je to mala krabicka. Ja pouzivam takovy DVD recorder uz par let a prehrava na jakekoli TV cokoli vypalene ci originalni z celeho sveta.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prodat je prodat, ale me jde US laptop, cell phone, a holici strojek v CR bez problemu, a pak jsem si v CR koupil elektricky zubni kartacek a ten mi v USA taky jde, samo musis mit konvert....
Zdar bucky
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2008 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Resenim by taky bylo mit hlavni trafo v dome predelane na 220 a vymenit vsechny zasuvky na evropskou normu - tohle v pripade, ze by si sem chtel prevezt celou domacnost vcetne takovych elektrozroutu jako jsou pracka/susicka a lednicka, ktere spali kazdy "portable convertor", o kterych je tady rec.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com