amerika

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

amerika
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
pit3bull

Registrace: 06. 03. 2008

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Treba koukni na naradi. Aku vrtacka dobra tu stoji $250 a v CR pres 10 000kc.

to zní dobře Laughing Laughing Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing

Ja jsem to sem psal jenom jako takove male f(zavinAC)k off pro ty experty, kteri tady nikdy nebyli, nic o US nevi a ... let's leave it at that.

Otec byl od prvniho dne naprosto uneseny naradim a dostupnosti, jak bych to rekl - technologie? Vrtacka je vicemene malickost, ale co teprve takove soustruhy a frezy. CNC masiny, ktere si muze dovolit koupit prakticky kazdy, kdo to ma jako hobby, welding equipment, heavy equipment, kombajny, traktory atd. - co by moji kamosi doma dali jenom za takove malickosti jako jsou vykyvne hlavy a orezavacky do vinohradu, aby to nemuseli kopat, naklady za dovoz i se clem a DPH (coz se mimochdem da obejit, pokud se vyznas nebo mas zname) by se jim vratili do roku nebo dvou.

Moje "Czech Connection" (podotykam na rozdil od Francouzske spojky, se jedna jenom o auta Wink) ma v Breclavi (dobre misto na "Headquarters" pro dovoz - obrovske celni sklady, spousta uplatnych celnaku Twisted Evil) odtahovku a servis a byl naprosto vedle z cen ojetych odtahovek a shop equipmentu. Jenom tak ze srandy jsem mu nedavno poslal par stazenych inzeratu na slightly used medium duty tow trucks v Oregonu a Coloradu - od te doby nemuze spat, protoze to potrebuje jako sul a tady ho to vyjde pri stejnem veku, stavu a specifikacich o cca milion levneji nez kdyby to vezl z Nemecka nebo Francie ... a to i se clem a naklady na dovoz (DPH se ho netyka, ale i s tim by to bylo cca 800K). Velice se mu libily taky "car kits", tak jsem mu poslal brochures, plakaty a DVDcka od Factory Five. Hot Rod chce stavet uz od te doby, co videl prvni dil "Tool Time" Very Happy.

No jo, kapital je vzdycky problem a je zapotrebi mit doma nekoho, komu se da verit a kdo je schopny vyridit vsechno to papirovani na evropskem konci.

Naposledy upravil Big_Rig dne st duben 02, 2008 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakuj,
Vyrid si viza kup si letenku a pojed jse sem podivat, kdyz te to tak zere.
Ale asi ani nemas na to vizum co?
No nic, jestli ameriku nemas rad, tak co lezes na tyto stranky.
Je to vyhrazene pro lidi co potrebujou nejak pomoc, a nikdo neni zvedavej, na takove chytraky jako jsi ty Evil or Very Mad
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 9:27 am    Předmět: primitiv Buck Odpovědět s citátem

Za to vsichni jsou zvedavi,na tve smelinarske praktiky to za prve...,v Usa jsem uz nejakou dobu stravil..nezil bych tam ani za zlaty prase,nejstupidnejsi zeme,ve ktere jsem byl...no a abych to stebou uzavrel,jen jsem si potvrdil to povinny velebeni te vasi zaslibene zeme",ktery zde provozujete.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 9:57 am    Předmět: Re: primitiv Buck Odpovědět s citátem

zakuj napsal:
Za to vsichni jsou zvedavi,na tve smelinarske praktiky to za prve...,v Usa jsem uz nejakou dobu stravil..nezil bych tam ani za zlaty prase,nejstupidnejsi zeme,ve ktere jsem byl...no a abych to stebou uzavrel,jen jsem si potvrdil to povinny velebeni te vasi zaslibene zeme",ktery zde provozujete.

Jestlize je nekdo STUPID tak je jedno v ktere zemi je, potom je vzdy a vsechno stupidni. Ale i takovi lide jsou mezi nami.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Welcome back !!! ZAKUJ = APOLIO ( a jakekoliv mas dalsi prezdivky)
Nove jmena ti nepomuzou se zamaskovat, DEBIL se pozna i na dalku, mas stejne nazory a pouzivas dokonce stejne vyrazy a fraze. Twisted Evil

http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-2029.html
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jses teda fakt vedle,buzniku anonymni...
Big_Rig

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sliby, sliby, ale "uzavrit to" porad ne LaughingLaughing

Ted porusim svoje vlastni pravidlo ignorovat urcity typ prispevku (a lidi Wink), sic se musim nad necim pozastavit, nad necim s cim jsem se stkal i jinde: Proc sem chodi tyto typy lidi? Tyto stranky maji ocividny nazev, ocividnou tematiku, ocividny okruh clenu/prispivatelu, ocividnou paletu prispevku/temat a presto nektere lidi prekvapuje, ze se tady "velebi Amerika", ze tady dostane "pres klepeta" kdokoli, kdo bude drzkovat na starou (velmi starou Twisted Evil) emigrantskou gardu - ne, ze bych s nekteryma vecma z tohoto vlakna (http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopp-3051-0-asc-15.html) nesouhlasil, ale bylo to spatne podano; ze petice proti umisteni US Army Base v CR tady nejspis neuspeje, kdyz spousta lidi tady ceka na ten "bezvizovy styk", ktery snad ta smlouva snad prinese, jako na smilovani a spousta dalsich prikladu.

Jsem z principu proti cenzure, blokovani IP adres (pokud to neni vylozene nezbytne) atp., jen me to trochu zarazi - nebylo by lepsi travit cas na nekterem z protiamerickych webu, kterych je urcite spousta?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
nebylo by lepsi travit cas na nekterem z protiamerickych webu, kterych je urcite spousta?

Tam by nemohli prudit? Maybe that´s why. Wink
Big_Rig

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naopak - mohli by se tam vyradit, vsichni by mezi sebou navzajem souhlasili, nasli by si kamarady na cely zivot, treba i lasky, mohli by probirat Nostradama, kouti plany jak dostat korunu na kurz 1:1 s dolarem a jak tou superkorunou nasledne zhroutit US ekonomiku, mohli by dat dohromady svoje giganticke ceske mzdy, prodat Skodovky svych rodicu, u kterych jeste porad bydli, vybrat vkladni knizky a zautocit na Wal Street. Az by pak Amerika byla jejich, tak by ji mohli premenit na Spojene staty ceske a ... no jo, ale na co by pak nadavali Shocked

Ja jsem se na tim jen tak pozastavoval ... zase se nudim Embarassed ... protoze jsem se podobnyma pripadama setkal i jinde - napr. proc lidi, kteri nemaji radi hokej, chodi na hokejove weby?
Michal85
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 1:46 pm    Předmět: spoluprace Odpovědět s citátem

Já už o tom dlouho přemýšlím, že bych s někým z USA spolupracoval. Zboží které by bylo posláno jako standartní balík bych tady v ČR prodal. A úo zisk bych se rozdělil. Kdo by měl zájem ozvěte se mi prosím na email : kopecky85(zavinAC)seznam.cz

Big_Rig napsal:
Laughing

Ja jsem to sem psal jenom jako takove male f(zavinAC)k off pro ty experty, kteri tady nikdy nebyli, nic o US nevi a ... let's leave it at that.

Otec byl od prvniho dne naprosto uneseny naradim a dostupnosti, jak bych to rekl - technologie? Vrtacka je vicemene malickost, ale co teprve takove soustruhy a frezy. CNC masiny, ktere si muze dovolit koupit prakticky kazdy, kdo to ma jako hobby, welding equipment, heavy equipment, kombajny, traktory atd. - co by moji kamosi doma dali jenom za takove malickosti jako jsou vykyvne hlavy a orezavacky do vinohradu, aby to nemuseli kopat, naklady za dovoz i se clem a DPH (coz se mimochdem da obejit, pokud se vyznas nebo mas zname) by se jim vratili do roku nebo dvou.

Moje "Czech Connection" (podotykam na rozdil od Francouzske spojky, se jedna jenom o auta Wink) ma v Breclavi (dobre misto na "Headquarters" pro dovoz - obrovske celni sklady, spousta uplatnych celnaku Twisted Evil) odtahovku a servis a byl naprosto vedle z cen ojetych odtahovek a shop equipmentu. Jenom tak ze srandy jsem mu nedavno poslal par stazenych inzeratu na slightly used medium duty tow trucks v Oregonu a Coloradu - od te doby nemuze spat, protoze to potrebuje jako sul a tady ho to vyjde pri stejnem veku, stavu a specifikacich o cca milion levneji nez kdyby to vezl z Nemecka nebo Francie ... a to i se clem a naklady na dovoz (DPH se ho netyka, ale i s tim by to bylo cca 800K). Velice se mu libily taky "car kits", tak jsem mu poslal brochures, plakaty a DVDcka od Factory Five. Hot Rod chce stavet uz od te doby, co videl prvni dil "Tool Time" Very Happy.

No jo, kapital je vzdycky problem a je zapotrebi mit doma nekoho, komu se da verit a kdo je schopny vyridit vsechno to papirovani na evropskem konci.
paric5
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2008 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt to rikam ze v americe se libi jen primitivum a smelinarum....
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2008 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paric5 napsal:
Vzdyt to rikam ze v americe se libi jen primitivum a smelinarum....

A z ceho tak soudis? Ty jsi byl nekdy v USA? A nebo patris mezi ty anonymi, kteri vsechno znaji a vedi a pritom nebyli dal nez v sousedni vesnici?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com